Snel zoeken

Ons team

Brons, Senna-Joy

Brons, Senna-Joy

Makelaar

Na het afronden en het behalen mijn diploma als Leisure & Hospitality manager, heb ik gewerkt in Spanje op camping La Torre Del Sol. In 2017 ben ik als assistent makelaar gaan werken bij Zopfi Makelaardij.

Momenteel volg ik de makelaarsopleiding aan de Vastgoed Academie. Deze opleiding zit in de eindfase en daardoor ben ik bijna in het bezit van mijn diploma K-RMT.

Als makelaar houd ik mij bezig met alle voorkomende werkzaamheden bij Zopfi Makelaardij en volg ik ook de ontwikkelingen & trends in de markt. Voortdurend verbeteren, inspelen op trends en veranderingen (ook binnen social media) worden nauwlettend in de gaten gehouden. Het omgaan met mensen, mensen adviseren en vooral zorgen voor een meer dan tevreden klant staan bij mij hoog in het vaandel. Het vak inspireert mij en verveelt nooit!

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn ouders, broertje en vriend. Natuurlijk ga ik ook graag op vakantie en kies dan voor het onbekende door veelal te backpacken. Ook wandel ik graag met mijn hond, Dex. Ik hoop u graag te ontmoeten bij Zopfi Makelaardij.

0162-687470
Zopfi, Willie

Zopfi, Willie

Backoffice medewerkster

Vanaf de start van ons makelaarskantoor ben ik actief, noem het maar op de achtergrond. U krijgt mij aan de telefoon of ik ontvang u op kantoor als onze makelaars buiten actief zijn. Ik noteer uw vragen en zorg ervoor dat onze makelaars tijdig met u contact opnemen zodat uw vragen beantwoord worden.

Klantcontact is mij niet vreemd. Ik ben ook actief in de ouderenzorg en weet als geen ander hoe belangrijk het is om de nodige aandacht te geven aan cliënten in de zorg. Bij ons makelaarskantoor is het eigenlijk niet veel anders. Wij willen zoveel mogelijk voorkomen dat u een "onpersoonlijke" voicemail aan de lijn krijgt of dat u voor een gesloten kantoordeur komt.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u echt het gevoel krijgt dat wij er voor u zijn, wij voor u klaar staan en dat u centraal staat. Het laatste wat wij willen is, dat het u het gevoel krijgt dat u "een nummer" bij ons bent.

Hobby's- intersse: het strand, terrasje pikken, uit eten gaan en uiteraard genieten van onze kinderen. 

0162-687470