Verkopen

Verkopen

Bij ons profiteert u van een jarenlange ervaring met het verkopen van woningen en/of bedrijfspanden. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis of bedrijfspand is uniek en heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. U heeft bij ons keuze uit:

  1. Full-service verkoop (maatwerk): vaste scherpe courtage, incl. de optimale presentatie van uw woning met minimaal 25 foto's (waaronder hoogtefoto's), floorplanners en een virtuele 3D presentatie. U krijgt een gratis bouwkundige keuring van uw woning uitgevoerd door Perfectkeur (let op: een bouwkundig onderzoek is sinds 2018 een standaard voorbehoud in de koopakte). En u betaalt géén opstartkosten! Als verkoper betaalt u ons uitsluitend een vaste lage courtage. Biedingen mogen via ons online biedingssysteem, maar ook persoonlijk, telefonisch of via e-mail.
  2. Gratis verkoop (leuker kunnen wij het niet maken): Werkt bijna hetzelfde als de full-service verkoop. De biedingen gaan dan wel uitsluitend via ons online biedingssysteem en u als verkoper bepaalt de keuze van de presentatie (keuze uit 3 pakketten). De verkoop-bemiddeling voor u als verkoper is gratis. U betaalt ons geen courtage, maar uitsluitend de presentatiekosten van uw woning en de bouwkundige keuring. De koper betaalt ons een vaste commissie. Meer info/ uitleg, zie onze rubriek "Dé gratis verkoopmakelaar. Hoe werkt het?". 

Rechtstreeks en persoonlijk contact 

U heeft rechtstreeks contact met uw eigen verkoopmakelaar. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Uw verkoopmakelaar informeert u persoonlijk, telefonisch en/of via ons on-line informatiesysteem over het verkoopproces. Ieder contactmoment over uw woning wordt hierin vastgelegd en u ontvangt automatisch een e-mail vanuit ons informatiesysteem. 

Bereikbaar

Bereikbaarheid van ons kantoor en medewerkers vinden wij erg belangrijk. U toch ook? Daarom zijn wij op alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.30 uur tot ca. 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot ca. 17.00 uur. Voor een persoonlijk advies bij u thuis of op kantoor werken wij graag op afspraak. Dan kunnen wij daar voldoende tijd voor inplannen.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Wij bieden ruime mogelijkheden voor het bezichtigen van woningen en/of bedrijfspanden. In het belang van een voorspoedige verkoop kunnen kandidaten afspraken maken op alle werkdagen én op zaterdag. Om nog meer ruimte te creëren organiseren wij regelmatig een open huis. 

Belang van eigen site en Funda

Uw woning plaatsen wij op onze eigen vastgoedsite, op Funda en alle overige grote landelijke sites. Wij raden het af om uw woning te verkopen via alleen Facebook en zonder deze op de eigen site en Funda te plaatsen. Natuurlijk is het fijn als u uw woning snel kwijt bent. Maar is het niet beter om er ook de beste prijs en voorwaarden voor te krijgen? Dus zet altijd uw woning minimaal op de eigen site van de makelaar én op Funda. Verkoop niet zomaar uw woning binnen je kennissenkring of de woningenzoekenden van de makelaar! Daarmee bereikt u slechts een beperkt deel van de woningzoekenden (markt).

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopovereenkomst, deze loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning en/of bedrijfspand via de notaris. Mochten er na afloop nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard bij ons terecht.

Neem contact op