Aankopen

Het is tijd voor iets anders

Bent u op zoek naar uw droomhuis/ bedrijfspand, dan is het vandaag de dag voor woningzoekenden of ondernemers vrij eenvoudig om die te vinden via woning-/ of bedrijvensites. Wanneer u een interessante woning/ bedrijfspand heeft gevonden dan kunt u een afspraak maken en het gaan bezichtigen. Maar dat is pas het begin…..

Misschien krijgt u het ‘juiste gevoel’ bij het bekijken van ‘dé droomwoning of hét bedrijfspand’. Het is dan heel menselijk om elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Een eigen aankoopmakelaar inschakelen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie en verstevigd u de onderhandelingspositie.

Bij aankoop vastgoed vergeten veel mensen de professionele begeleiding. Juist met hulp van de makelaar valt veel te winnen. Of het nu gaat om de beoordeling van de bouwkundige staat, juridische zaken, het bestemmingsplan of bij appartementen de financiële stukken van de V.v.E. (Vereniging van Eigenaren). Wij staan je persoonlijk en deskundig bij. 

Wij vinden het zeer belangrijk dat u als kandidaat koper continue geïnformeerd wordt over de status van het aankoopproces van uw woning/ bedrijfspand. Het gehele proces wordt in kaart gebracht in een persoonlijk dossier dat u online kunt raadplegen. Vanaf medio januari 2020 via een special voor u persoonlijk ontwikkelde App.

Op deze manier bieden wij u de transparantie die vertrouwen en inzicht geeft in onze taken. Wij zijn telefonisch en via onze Whatsapp-service bereikbaar van ma t/m zat van 09.00 tot ca. 20.00 uur. 

Neem contact op