Aankopen

Uw aankoopmakelaar. Bent u op zoek naar een andere woning of bedrijfs-/ winkelpand?

Bent u op zoek naar uw droomhuis of bedrijfspand dan is het vandaag de dag voor woningzoekenden of ondernemers vrij eenvoudig om die te vinden via woning-/ bedrijvensites of sites als funda.nl. Wanneer u een interessante woning of bedrijfspand heeft gevonden dan kunt u een afspraak maken en het gaan bezichtigen. Maar dat is pas het begin…..

Emotie

Misschien krijgt u het ‘juiste gevoel’ bij het bekijken van ‘dé droomwoning of hét bedrijfspand’. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het pand maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie en verstevigd u de onderhandelingspositie. 

Aankoopmakelaar

Zopfi Makelaardij is uw aankoopmakelaar en adviseert u bij de aankoop van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij u als persoonlijke aankoopmakelaar met de zoektocht en de aankoop. 

Onze aankoopmakelaar dienstverlening bestaat o.a. uit: 

  • het inventariseren van uw wensen
  • het geven van een realistisch advies gebaseerd op de huidige vastgoedmarkt
  • het zoeken naar een geschikte woning of bedrijfspand en 
  • de begeleiding van de bezichtiging 

Het onderzoeken en adviseren doen we over:

  • de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging (locatie) en de omgeving waaronder de milieu-/bodemgestelheid en het bestemmingsplan, maar ook de juridisch aspecten;
  • het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie; 
  • de controle op de koopovereenkomst en alle (verplichte) bijbehorende van belang zijnde documenten; 
  • het uitvoeren van een inspectie kort voorafgaand aan de overdracht bij de notaris; 
  • nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft 

Afspraak voor advies en aankoopbegeleiding

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw woning of bedrijfspand.