De online waardebepaling. Hoe werkt het?

Als bezoeker van onze website kunt u direct en wanneer het u uitkomt een geschatte woningwaarde opvragen van uw woning. Dat gaat op onze site via het programma “Wat is mijn huis waard?”. Handig als uw plannen tot verkoop in een startfase zijn of nog niet helemaal concreet. U start met het invullen van de adresgegevens van uw woning. Hierna toont het systeem foto’s van vergelijkbare woningen in uw buurt met adresgegevens én kenmerken van die woningen. U kunt dan zelf aangeven of de woning wel of niet vergelijkbaar is met uw woning. Als u de vergelijkbare woningen heeft doorlopen volgt hierna een geschatte woningwaarde. Aansluitend ontvangt u het advies via uw e-mail.

Wat is mijn huis waard?

De waardebepaling van uw woning op locatie. Hoe werkt het?

Zijn uw verkoopplannen concreet dan bieden wij onze gratis waardebepaling op locatie aan. Wij starten met een uitgebreide inventarisering van uw woning met aansluitend een inspectie. Maar meer factoren spelen een rol. Wij kijken vooral naar de ligging. De ligging is zoveel belangrijker dan pakweg het aantal vierkante meters, de Italiaanse marmeren vloeren of de vloerverwarming. Verder zijn voor de waarde van belang de leeftijd, de algemene staat, de indeling van de woning en uiteraard het aanbod.

De waardebepaling BOG. Hoe werkt het?

Plannen om uw winkel-/ of bedrijfspand te verkopen is vaak een zeer weloverwogen beslissing. U als ondernemer denkt vooruit. Ondernemen is vooruitdenken. U heeft wel een idee van de waarde, maar is deze ook juist? Wat zijn de verkoopkansen? Is uw pand niet technisch of functioneel verouderd? Wat zijn de risico's en waarvoor is uw vastgoed inzetbaar (bestemmingsplan)? U krijgt van ons een onderbouwd advies gebaseerd op berekeningen/ cijfers. Een waardebepaling voor BOG is voor ons maatwerk. Maak vrijblijvend een afspraak.

MAak een afspraak