Verhuur en huur

Zoekt u huurders voor uw woning of bedrijfsruimte? Of ben je juist op zoek naar een huurwoning, winkelpand, kantoor, opslagruimte of werkplaats? Wij ontzorgen u. Van kennismaking tot eindinspectie. Wij regelen het allemaal voor u.

Wij staan regelmatig in contact met woningzoekenden of met ondernemers die een winkel en/of bedrijfspand zoeken. Of juist omgekeerd: eigenaren van een woning of bedrijfsmatigvastgoed die juist een huurder zoeker. Wij hebben tevens contacten met verkopers die een periode moeten overbruggen alvorens zij een nieuwe woning kunnen betrekken. Zij vormen een groep die interessant kan zijn voor de (tijdelijke)verhuur van uw woning. Heeft u plannen om een woning, winkel-/ en/of bedrijfspand te gaan huren of verhuren dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Verhuur als investering/ belegging:

Met de huidige zeer lage rentestand op spaargeld zien we dat steeds vaker (particuliere) beleggers plannen maken om een woning aan te kopen met de intensie om deze te gaan verhuren. Het rendement is in ieder geval veel beter dan dat u aan rente ontvangt bij een bankinstelling. Maar hoe zit het met de huuropbrengsten, zijn deze belast? En wat zijn de risico's bij verhuur. Wat voor huurcontract moet er worden opgesteld. Ook hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden.