Aan- en verhuur

Het is tijd voor iets anders

Zoekt u huurders voor uw woning of winkel-/ bedrijfsruimte? Of bent u juist op zoek naar een huurwoning, winkelpand, kantoor, opslagruimte of werkplaats? Wij ontzorgen u, van kennismaking tot eindinspectie. 

Wij staan regelmatig in contact met woningzoekenden of met ondernemers die een winkel en/of bedrijfspand zoeken. Of juist omgekeerd: eigenaren van een woning of bedrijfsmatigvastgoed die juist een huurder zoeker. Ook tijdelijke verhuur van uw woning kan interessant zijn. Bijvoorbeeld als u voor langere tijd in het buitenland verblijft.

Voor sommige bedrijfsrelaties hebben wij hun winkelpand verhuurd met de formule "Shop-in-Shop". Hierdoor worden winkelpanden sneller verhuurd, is de totale huuropbrengst vaak hoger en is er een verspreid risico van o.a. leegstand. U ziet, wij denken creatief en oplossend met u mee.

Verhuur als investering/ belegging:

Met de huidige zeer lage rentestand op spaargeld zien we dat steeds vaker (particuliere) beleggers plannen maken om een woning aan te kopen met de intensie om deze te verhuren. Het rendement is in ieder geval veel beter dan de rente die u ontvangt van een bankinstelling. Maar hoe vind u een goede huurder, wat zijn de risico's en hoe zit het fiscaal? Wat voor huurcontract moet er worden opgesteld? Allemaal vragen waar wij antwoord op hebben. 

Neem contact op