Ik ben iedere vrijdag en zaterdag te vinden op kantoor. Momenteel combineer ik het werk als assistent makelaar met een commerciële functie elders. Dit om een ze breed mogelijke werkervaring op te doen en ook in de "keuken" te kijken bij andere bedrijven voordat ik fulltime ga werken bij het makelaarskantoor van mijn ouders. In de loop van 2022 ga ik fulltime aan de slag bij Zopfi Makelaardij.

Ik heb een afgeronde MBO bouwkunde opleiding en deels een HBO opleiding Management & Makelaardij. Dus het vak makelaar is mij niet helemaal vreemd. Inmiddels loopt ik al een tijdje mee met mijn vader en collega Senna. Mijn taak op kantoor: uiteraard klanten adviseren, waardebepalingen en verkopen/verhuren. Daarnaast verder uitbreiden van ons netwerk en zorgen dat onze mediakanalen steeds handigere worden ingezet. Makelen is op dit moment vooral meegaan met de snelle veranderingen in deze vastgoedwereld.

Vrije tijd: ik woon samen en ben fanatiek volger van nationaal en internationaal voetbal. Maar de beste ploeg blijft voor mij Ajax.