Na het afronden en het behalen mijn diploma als Leisure & Hospitality manager, heb ik gewerkt in Spanje op camping La Torre Del Sol. In 2017 ben ik als assistent makelaar gaan werken bij Zopfi Makelaardij.

Momenteel volg ik de makelaarsopleiding aan de Vastgoed Academie. Deze opleiding zit in de eindfase en daardoor ben ik bijna in het bezit van mijn diploma K-RMT.

Als makelaar houd ik mij bezig met alle voorkomende werkzaamheden bij Zopfi Makelaardij en volg ik ook de ontwikkelingen & trends in de markt. Voortdurend verbeteren, inspelen op trends en veranderingen (ook binnen social media) worden nauwlettend in de gaten gehouden. Het omgaan met mensen, mensen adviseren en vooral zorgen voor een meer dan tevreden klant staan bij mij hoog in het vaandel. Het vak inspireert mij en verveelt nooit!

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn ouders, broertje en vriend. Natuurlijk ga ik ook graag op vakantie en kies dan voor het onbekende door veelal te backpacken. Ook wandel ik graag met mijn hond, Dex. Ik hoop u graag te ontmoeten bij Zopfi Makelaardij.

Aanbod van Senna-Joy Brons