Aanbod

etalages kerkstraat14abcdemadeaanduiding frontbeeldvoorgevel zijgevel unit 14caanduiding straatbeeld foto1a foto1b foto1c foto1f foto1g foto1h foto1j foto1k foto1m foto1n foto1p omgeving1a omgeving1b zijgevel unit 14c kerkstraat14abcdemade
Verhuurd

Verhuurd: Kerkstraat 14B, 4921 BB Made

€ 400,- /mnd
Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 338 m²

Notitie

LAATSTE WINKELPAND: Zeer representatieve en moderne winkelruimte met etalage in centrum. Het winkelpand maakt deel uit “shop-in-shop” formule

Zeer representatieve en moderne winkelruimte met etalage in centrum van Made. Het winkelpand maakt deel uit van een 5-tal winkel-kantoorunits “shop-in-shop”(*) en ligt zeer gunstig op een gewilde en aantrekkelijke locatie in het hart van het dorp. De winkelruimte is geheel voorzien van vloerverwarming, systeemplafond met verlichting en een eigen internetaansluiting. De winkelshops hebben een gezam... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Winkelruimte
  Bouwperiode 2016
  Status Verhuurd
  Aangeboden sinds Zondag 23 april 2017
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05233
Vraagprijs € 400,- per maand (incl. gas, incl. water)
Borg € 850,-
Servicekosten € 30,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Beschikbaar vanaf Donderdag 1 juni 2017
Aangeboden sinds Zondag 23 april 2017
Laatste wijziging Zaterdag 23 december 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2016
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Vloerisolatie
Spouwmuren
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 338 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 20 m²
Inhoud 54 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging In centrum
Vrij uitzicht
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Zeer representatieve en moderne winkelruimte met etalage in centrum van Made. Het winkelpand maakt deel uit van een 5-tal winkel-kantoorunits “shop-in-shop”(*) en ligt zeer gunstig op een gewilde en aantrekkelijke locatie in het hart van het dorp. De winkelruimte is geheel voorzien van vloerverwarming, systeemplafond met verlichting en een eigen internetaansluiting. De winkelshops hebben een gezamenlijk keukentje en een ruimte toiletgelegenheid. Iedere shop heeft ook een eigen locker voor het opbergen van voorraden en of andere zaken (apart aan de winkelruimte). Alle buitenramen hebben dubbele beglazing. De complete inrichting van het gehele pand is van juni 2016 / Winkelruimte heeft een VVO van ca. 20m² en een inhoud van ca. 54m³. (Pand. nr. 05233)

• VVO winkelruimte ca. 20m² (Kerkstraat 14B / frontzijde)
• Gezamenlijk keukentje en aparte toiletruimte
• Tussen de 5 winkel-kantoorunits openbare ruimtes met toegang tot alle 5 de shops
• Servicekosten verschuldigd: voor het schoonmaken gezamenlijke ruimtes, verlichting gezamenlijke ruimtes, toilet, keukentje, ramen buitenzijde en gebruik van de afvalcontainer.

Voor uitgebreide informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met de heer Anton Zopfi van ons kantoor. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij met de nodige vertrouwelijkheid.

(*) SHOP IN SHOP: Dit betekent niets anders dan een winkel in een andere winkel. De opzet is om met een dergelijke constructie een synergie-effect te weeg te brengen wat uiteindelijk meer klanten en meer omzet oplevert. Shop in shop zie je tegenwoordig overal en is een SUCCESFOMUELE die steeds vaker wordt toegepast. Winkels moeten zoeken naar andere manieren om klanten te binden. Hiervoor is het shop in shop-model een goede manier.

Bijzonderheden

Voorwaarden:

- Huurprijs € 425,- per maand excl. 21% BTW en incl. verwarming-water / excl. elektra
- Betaling huur: per maand vooraf
- Servicekosten € 30,- per maand excl. 21% BTW
- Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur (excl. 21% BTW).
- Looptijd minimaal 1 jaar (langere termijnen in overleg zijn mogelijk)
- Opzegtermijn van 3 maanden
- Inzage van recente Jaarrekeningen kan worden opgevraagd
- Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens, dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.
- Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Plattegronden

ZonZone

Recent bekeken