Aanbod

Te huur: Neon 25G, 4751 XA Oud Gastel

€ 650,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 218 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Functionele bedrijfsruimte gelegen op Industrieterrein Borchwerf II (Roosendaal). Oppervlak: begane grond V.V.O. ca. 65m², de eerste verdieping V.V.O. ca. 65m² bedrijfsruimte en een entresolvloer op de begane grond V.V.O. ca. 23m². Tevens voor de hal een bij de bedrijfshal behorende parkeerplaats. Bouwjaar 2009. (Pand nr. 05362)

Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereik... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bedrijfshal
  Bouwperiode 2009
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Maandag 29 juli 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05362
Huurprijs € 650,- per maand
Borg € 1.950,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 29 juli 2019
Laatste wijziging Maandag 16 maart 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2009
Oppervlaktes en inhoud
VVO 153 m²
Kantoor oppervlakte 65 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 218 m²
Vrije hoogte 8,2 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Dichtbij openbaar vervoer
Industrieterrein
Nabij snelweg
Nabij treinstation
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Heeft een kantoor Ja

Omschrijving

Functionele bedrijfsruimte gelegen op Industrieterrein Borchwerf II (Roosendaal). Oppervlak: begane grond V.V.O. ca. 65m², de eerste verdieping V.V.O. ca. 65m² bedrijfsruimte en een entresolvloer op de begane grond V.V.O. ca. 23m². Tevens voor de hal een bij de bedrijfshal behorende parkeerplaats. Bouwjaar 2009. (Pand nr. 05362)

Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Op Bedrijventerrein Borchwerf II zijn meerdere distributiecentra gevestigd vanwege de centrale ligging in West-Europa en de goede verbindingen naar de Mainports Rotterdam en Antwerpen. Het bedrijventerrein biedt tevens een prima uitvalsbasis aan vele MKB bedrijven. Een NS-station (intercity) ligt op ca 4 km. afstand van Borchwerf II.

Voorwaarden:
• Huurprijs per maand € 650,- excl. 21% BTW per maand / betaling per kwartaal vooraf
• Waarborgsom/ Bankgarantie: 1 kwartaal maand huur excl. 21% BTW
• Servicekosten: n.v.t.
• Huurcontract: Model ROZ
• Kredietwaardigheid check huurder: Een werkgeversverklaring en/of aangifte IB en/of inzage van recente Jaarrekeningen maakt onderdeel uit van voorwaarde verhuur

Contact: Voor meer informatie en/of een rondleiding ter plaatse kunt u contact opnemen met onze makelaars Senna-Joy Brons of Anton Zopfi. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij met passende vertrouwelijkheid.

Indeling

Indeling:

1. Begane grond (ca. 12,05 x 5,05m/ hoogte ca. 5m) met overheaddeur, aparte ingang, met direct rechts in de bedrijfsruimte, onder de trap naar de eerste verdieping: meterkast (5 gr/2x aardlek), toiletruimte en een doucheruimte. In de bedrijfsruimte links de trapopgang naar de entresolvloer (ca. 5,05 x 4,60m/ hoogte ca. 2,45m.

Eerste verdieping

2. Eerste verdieping (ca. 12,05 x 5,05m/ hoogte ca. 3,15m) met pantry-keuken voorzien van koelkast en spoelbak met warm-koud water. Naast de keuken een kast met de HR combi-cv Itho Cli-max2. Deze ruimte is geschikt voor het creëren van meerdere kantoorruimtes en/of gecombineerd met extra opslagruimte.

Tweede verdieping

N.v.t.

Bijzonderheden

Bouwtechnisch: volledig geïsoleerde bedrijfsruimte, ramen en kozijnen uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing. Overheaddeur is handmatig. Draagvermogen vloer begane grond ca. 1.500 kg/m². Totale vrije hoogte ca. 8,25m. Aansluiting krachtstroom aanwezig in meterkast. Object is voorzien van radiatoren voor de verwarming van de ruimtes. Object heeft eigen gas-elektra en watermeter. Gedeeltelijk gestoffeerd: ramen op 1ste verdieping hebben jaloezieën (vitrages).

BTW: alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de presentatie van de huurder voor meer dan 90% in de BTW belaste sfeer plaatsvinden.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Recent bekeken