Aanbod

Onder bod

Onder bod: Kerkstraat 9, 4921 BA Made

Prijs op aanvraag
Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 430 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 139 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Winkelruimte:
In de winkel is nu gevestigd het PostNL/ Postkantoor en Knutselhoek Elja. De hoofdingang is aan de Kerkstraat. De winkel staat op een commercieel gunstige locatie Centrumplan Made en heeft een vloeroppervlak van ca. 139m² (ca. 16,85 diep en ca. 8,25m breed). De winkel beschikt over een eigen toiletruimte, pantry en een aparte wasruimte. Bij de Pantry is ook de cv-kast met de HR com... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Winkelruimte
  Bouwperiode 1925
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Woensdag 22 mei 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05355
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 22 mei 2019
Laatste wijziging Maandag 30 december 2019
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1925
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 430 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 139 m²
Verkoopoppervlakte 139 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging In centrum
Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Nabij snelweg
Nabij winkelcentrum
Uitrusting
Heeft een showroom Ja

Omschrijving

Winkelruimte:
In de winkel is nu gevestigd het PostNL/ Postkantoor en Knutselhoek Elja. De hoofdingang is aan de Kerkstraat. De winkel staat op een commercieel gunstige locatie Centrumplan Made en heeft een vloeroppervlak van ca. 139m² (ca. 16,85 diep en ca. 8,25m breed). De winkel beschikt over een eigen toiletruimte, pantry en een aparte wasruimte. Bij de Pantry is ook de cv-kast met de HR combi-cv Remeha (bj. ca. 2014). De meterkast (14 groepen/ 4x aardlek) voor de winkel zit naast de toegangsdeur naar de kelderruimte. De kelder is ca. 1,90m breed, ca. 5,00 diep en heeft een stahoogte van ca. 1,73m. Het winkelpand heeft meerdere etalages, zowel aan de voor-/ als zijkant met een totale frontbreedte ca. 8m. (Pand. nr. 05355).

WINKELPAND: De winkel heeft bestemming bedrijvigheid waarnaast detailhandel ook horeca 1 en 2 is toegestaan. Optioneel: aan het winkelpand kan ook bestemming “wonen” (2e) worden toegekend (aanvraag via Gemeente in dit geval).

Ps. Winkelruimte is te koop bij voorkeur in combinatie met de bijbehorende woning en bedrijfspand resp. huisnummers 9a en 9b. Indien de vraagprijs van de winkelruimte afzonderlijk wil weten verzoeken wij u vriendelijk om persoonlijk contact op te nemen.
Voor het complete object verwijzen wij u naar onze site bij de rubriek "KOOP" en zoek op Kerkstraat 9a Made.

Bijzonderheden

Contact:
Voor meer informatie over o.a. het bestemmingsplan en/of een informeel oriëntatiegesprek op locatie met van onze makelaars, kunt u contact opnemen met ons kantoor onder nummer (0162) 687470. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij uiteraard met passende vertrouwelijkheid.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Plattegronden

ZonZone

Recent bekeken