Aanbod

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Kerkstraat 9b, 4921 BA Made

Prijs op aanvraag
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 430 m²
Totale VVO 206 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte (ca. 10,85m breed/ 19m diep/ hoogte ca. 3m / v.v.o. ca. 206m2) ligt direct achter de winkel en heeft een aparte (eigen) toegangsdeur aan de zijkant en naast deze deur is er nog een elektrische roldeur (breed ca. 3,55m/ hoog ca. 2,75m/ nw. ca. 2016). Lichtinval komt van een 8-tal grote lichtkoepels. De bedrijfsruimte heeft eigen meterkast (3 groepen/ meterkast na... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Status Verkocht onder voorbehoud
    Aangeboden sinds Dinsdag 21 mei 2019
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05356
Prijs Prijs op aanvraag
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 21 mei 2019
Laatste wijziging Vrijdag 7 februari 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 430 m²
VVO 206 m²
Vrije hoogte 3 m.
Locatie
Ligging In centrum
Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Nabij winkelcentrum

Omschrijving

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte (ca. 10,85m breed/ 19m diep/ hoogte ca. 3m / v.v.o. ca. 206m2) ligt direct achter de winkel en heeft een aparte (eigen) toegangsdeur aan de zijkant en naast deze deur is er nog een elektrische roldeur (breed ca. 3,55m/ hoog ca. 2,75m/ nw. ca. 2016). Lichtinval komt van een 8-tal grote lichtkoepels. De bedrijfsruimte heeft eigen meterkast (3 groepen/ meterkast naast de roldeur), toiletruimte en een klein keukenblok met spoelbak. De ruimte wordt momenteel verhuurd (huurinkomsten en huurovereenkomst ter inzage). Pand. nr. 05356.

Ps. Bedrijfsruimte is te koop bij voorkeur in combinatie met de bijbehorende woning en winkelpand resp. huisnummers 9a en 9. Indien de vraagprijs van de bedrijfsruimte afzonderlijk wil weten verzoeken wij u vriendelijk om persoonlijk contact op te nemen.
Voor het complete object verwijzen wij u naar onze site bij de rubriek "KOOP" en zoek op Kerkstraat 9a Made.

Bijzonderheden

Contact:
Voor meer informatie over o.a. het bestemmingsplan en/of een informeel oriëntatiegesprek op locatie met van onze makelaars, kunt u contact opnemen met ons kantoor onder nummer (0162) 687470. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij uiteraard met passende vertrouwelijkheid.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Foto's

Plattegronden

ZonZone

Recent bekeken