Ons team

Anton Zopfi

Anton Zopfi

Makelaar / eigenaar

Als manager was ik lang werkzaam in de financiële dienstverlening (o.a. hypotheken, particuliere bankproducten en verzekeringen). Door mijn netwerken kwam ik vaak in aanraking met de vastgoedwereld en makelaars. In combinatie met mijn financiële opleiding, MBO opleiding bouwkunde en makelaarsopleiding heb ik in 2003 besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Ergens bleef de bouw en vastgoedwereld altijd mijn aandacht trekken. 

Gestart met "nul" panden in 2003. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwassen, modern en middelgroot makelaarskantoor met (naams)bekendheid in de verre omgeving. Dat is waar wij erg trots op zijn. Als eigenaar volg ik hoe de makelaars-/ en vastgoedwereld snel aan het veranderen is door o.a. de digitale wereld. Het is dan zaak dat wij kijken wat de gevolgen hiervan zijn en hoe wij tijdig onze dienstverlening hierop moeten aanpassen. Ondernemen is voor mij continu vooruitdenken. Dat maakt het dan weer extra spannend en uitdagend.

Levensmotto en hobby's? Heel Simpel. Vooral genieten van ons gezin en gezondheid staat voorop. Enjoy life is mijn motto en probeer je "dromen" waar te maken. Hobby? Wandelen en het liefst op zondag te vinden zijn in Zeeland, bij het Noordzeestand, Ouddorp of in Renesse. Heerlijk uitwaaien en "mensen kijken".

0162-687470
Senna-Joy Brons

Senna-Joy Brons

Makelaar

Een paar jaar geleden heb ik mijn opleiding als Leisure & Hospitality manager afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik maanden stage gelopen in Spanje en daar ook 2 seizoenen gewerkt. Terug in Nederland ben ik in 2016 als assistent makelaar gaan werken bij Zopfi Makelaardij. Momenteel volg ik de makelaarsopleiding aan de Vastgoed Academie. Deze opleiding tot makelaar-taxateur zit in de eindfase. Tevens ben ik in mei 2019 gestart met de opleiding NVM makelaar.

Als makelaar houd ik mij bezig met alle voorkomende werkzaamheden bij Zopfi Makelaardij en volg ik ook de ontwikkelingen & trends in de markt. Voortdurend verbeteren, inspelen op trends en veranderingen (ook binnen social media) worden nauwlettend in de gaten gehouden. Het omgaan met mensen, mensen adviseren en vooral zorgen voor een meer dan tevreden klant staan bij mij hoog in het vaandel.

Mijn hobby's: genieten van familie, vrienden en vakanties. Keepster bij de Hockey Dames 1 van MHC Liberty en hockeytraining geven. 

0162-687470
Willie Zopfi-Hulten

Willie Zopfi-Hulten

Backoffice medewerkster

Vanaf de start van ons makelaarskantoor ben ik actief, noem het maar op de achtergrond. U krijgt mij aan de telefoon of ik ontvang u op kantoor als onze makelaars buiten actief zijn. Ik noteer uw vragen en zorg ervoor dat onze makelaars tijdig met u contact opnemen zodat uw vragen beantwoord worden.

Klantcontact is mij niet vreemd. Ik ben ook actief in de ouderenzorg en weet als geen ander hoe belangrijk het is om de nodige aandacht te geven aan cliënten in de zorg. Bij ons makelaarskantoor is het eigenlijk niet veel anders. Wij willen zoveel mogelijk voorkomen dat u een "onpersoonlijke" voicemail aan de lijn krijgt of dat u voor een gesloten kantoordeur komt. 

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u echt het gevoel krijgt dat wij er voor u zijn, wij voor u klaar staan en dat u centraal staat. Het laatste wat wij willen is, dat het u het gevoel krijgt dat u "een nummer" bij ons bent.

Hobby's- intersse: het strand, terrasje pikken, uit eten gaan en uiteraard genieten van onze kinderen. 

0162-687470