Verkopen

Het is tijd voor iets anders

Uw woning/ bedrijfspand verkopen voor de beste verkoopprijs & onder de beste voorwaarden! Daar streven wij naar. Zopfi Makelaardij werkt met een all-in concept, wat voor u erg fijn en makkelijk is. Geen poeha bij ons. 

Wij vinden het zeer belangrijk dat u als verkoper regelmatig en goed op hoogte wordt gehouden over het verkoopproces. Het gehele proces wordt voor u bijgehouden en naast persoonlijk contact ontvangt u van elk voortgangsmoment een bericht. Zo kunt u eenvoudig uw eigen dossier opbouwen. 

Het streven is om uw pand binnen één week online te zetten! Compleet en via vele verkoopkanalen waaronder onze eigen site, Funda, Facebook, Intagram en alle grote landelijke sites. Voor een optimale verkoop speelt ons uitgebreide netwerk ook een belangrijke rol. De kandidaat kopers die bij ons kantoor staan ingescheven worden als eerste op hoogte gebacht van het nieuwe aanbod. 

Buiten de volledige verzorgde verkoop bieden wij u goede bereikbaarheid met ons kantoor/medewerkers, ruime bezichtigingsmogelijkheden en kunt rekenen op nazorg. Wij u de transparantie die vertrouwen en inzicht geeft in onze taken. Wij scoren niet voor niets op Funda gemiddeld een 9,6 voor Verkoop! 

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterke partner, iemand die je kunt vertrouwen. 

 Neem contact op