Verkopen

Het is tijd voor iets anders

Uw woning/ bedrijfspand verkopen voor de maximale verkoopprijs & onder de beste voorwaarden! Zopfi Makelaardij werkt met een all-in concept, wat voor u erg fijn en makkelijk is. 

Wij vinden het tevens zeer belangrijk dat u als verkoper continue geïnformeerd wordt over de status van het verkoopproces van uw woning/ bedrijfspand. Het gehele proces wordt in kaart gebracht in een persoonlijk dossier dat u online kunt raadplegen. Vanaf medio januari 2020 via een speciaal voor u persoonlijk ontwikkelde App.

Het streven is om uw pand binnen één week online te zetten! Compleet en via vele verkoopkanalen waaronder onze eigen site, Funda, Facebook, Intagram en alle grote landelijke sites. Voor een optimale verkoop speelt ons uitgebreide netwerk ook een belangrijke rol. 

Buiten de volledige verzorgde verkoop bieden wij u goede bereikbaarheid met ons kantoor/medewerkers, ruime bezichtigingsmogelijkheden en kunt rekenen op nazorg.

Op deze manier bieden wij u de transparantie die vertrouwen en inzicht geeft in onze taken. Wij zijn telefonisch en via onze Whatsapp-service bereikbaar van ma t/m zat van 09.00 tot ca. 20.00 uur

 Neem contact op