Verkopen

Verkopen

Bij ons profiteert u van een jarenlange ervaring met het verkopen van woningen en/of bedrijfspanden. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis of bedrijfspand is uniek en heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. De verkoop van een particuliere woning is bij ons gratis. Ongelooflijk, wel waar. 

Wilt u maatwerk voor uw woning? Dat blijven wij uiteraard ook leveren tegen een zeer scherp tarief. Wij spreken dan van een VIP arrangement (in deze situatie betaalt u als verkoper de courtage).

Rechtstreeks en persoonlijk contact 

U heeft rechtstreeks contact met uw eigen verkoopmakelaar. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Uw verkoopmakelaar informeert u persoonlijk, telefonisch en/of via ons on-line informatiesysteem over het verkoopproces. Ieder contactmoment over uw woning wordt hierin vastgelegd en u ontvangt automatisch een e-mail vanuit ons informatiesysteem. 

Bereikbaar

Bereikbaarheid van ons kantoor en medewerkers vinden wij erg belangrijk. U toch ook? Daarom zijn wij op alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.30 uur tot ca. 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot ca. 17.00 uur. Voor een persoonlijk advies bij u thuis of op kantoor werken wij graag op afspraak. Dan kunnen wij daar voldoende tijd voor inplannen.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Wij bieden ruime mogelijkheden voor het bezichtigen van woningen en/of bedrijfspanden. In het belang van een voorspoedige verkoop kunnen kandidaten afspraken maken op alle werkdagen én op zaterdag. Om nog meer ruimte te creëren organiseren wij regelmatig een open huis. 

Belang van eigen site en Funda

Uw woning plaatsen wij op onze eigen vastgoedsite, op Funda en alle overige grote landelijke sites. Wij raden het af om uw woning te verkopen via alleen Facebook en zonder deze op de eigen site en Funda te plaatsen. Natuurlijk is het fijn als u uw woning snel kwijt bent. Maar is het niet beter om er ook de beste prijs en voorwaarden voor te krijgen? Dus zet altijd uw woning minimaal op de eigen site van de makelaar én op Funda. Verkoop niet zomaar uw woning binnen je kennissenkring of de woningenzoekenden van de makelaar! Daarmee bereikt u slechts een beperkt deel van de woningzoekenden (markt).

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopovereenkomst, deze loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning en/of bedrijfspand via de notaris. Mochten er na afloop nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard bij ons terecht.

Neem contact op