Aankopen

Bent u op zoek naar uw droomhuis of bedrijfspand dan is het vandaag de dag voor woningzoekenden of ondernemers vrij eenvoudig om die te vinden via woning-/ bedrijvensites of sites als funda.nl. Wanneer u een interessante woning of bedrijfspand heeft gevonden dan kunt u een afspraak maken en het gaan bezichtigen. Maar dat is pas het begin…..

Misschien krijgt u het ‘juiste gevoel’ bij het bekijken van ‘dé droomwoning of hét bedrijfspand’. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie en verstevigd u de onderhandelingspositie.

Bij aankoop vastgoed vergeten veel mensen die professionele begeleiding. Terwijl er juist met hulp van de makelaar veel te winnen en te verdienen valt. Of het nu gaat om de beoordeling van een bestemmingsplan, Verenging van Eigenaars of een waardering, wij staan je persoonlijk en deskundig bij. Daarmee behoeden we je onder meer voor juridische en bouwkundige valkuilen. En, zeker zo belangrijk: wij onderhandelen als de beste!