Nieuwbouw & Projectontwikkeling

Nieuwbouwmakelaar:
De ontwikkeling, herontwikkeling en verkoop (verhuur) van nieuwbouw is een vak apart. Dat vraagt eveneens om specialisme. Vanuit onze ervaring weten wij dat de belangen voor u als projectontwikkelaar, aannemer of belegger groot zijn. Wij kennen de uitdagingen en risico's. Wij ondersteunen u graag in uw plannen om van uw project een succes te maken.

Verkoopmanagement:
Onze uitgebreide dienstverlening gaat verder dan alleen het voeren van optie-/ verkoopgesprekken. Wij nemen u graag het (hele) verkoopmanagement uit handen. Denk aan: (prijs)advies, marktonderzoek, verkoopgesprekken, contractuele vastlegging en uiteraard de bijbehorende nazorg. Ons omvangrijke netwerk en onze kennis van de regio werken in uw voordeel. In combinatie met een actieve verkoopbenadering levert dit meer dan gemiddelde resultaten op.

Persoonlijk:
Wij zitten graag al in een vroeg stadium face-to-face met u om tafel, zodat we uw project zo optimaal mogelijk kunnen laten aansluiten bij de wensen en behoeftes van uw doelgroep(en). Door regelmatig te overleggen over bijvoorbeeld de voortgang en de tijdlijnen, bent u altijd op de hoogte van de actuele status en kan zo nodig tijdig worden bijgestuurd. Tijd en aandacht voor u als opdrachtgever en voor de kandidaat koper is voor ons logisch.

Neem contact op