Wie zijn wij

Net even persoonlijker!

Weet u een makelaar die alert is en altijd snel reageert? Heel actief is op Social Media (o.a. Facebook) en een één van de best verkopende kantoren uit de verre omgeving is? Nee, nog niet? Dan stellen wij je graag voor aan de makelaars van Zopfi Makelaardij. Wij zijn eerlijk en betrokken bij de verkoop of verhuur van je woning, bedrijfspand of winkel. Je merkt dat al direct als je met één van onze makelaars kennismaakt. 

De nummer 1 verkopende makelaar

Wanneer u heeft besloten uw woning of bedrijfspand te verkopen is het belangrijk om te weten welke resultaten u van de makelaar mag verwachten. Wij zijn enorm trots op onze verkoopresultaten. Bent u nieuwsgierig naar onze verkoopresultaten? Laat u zich dan overtuigen en bekijk de reacties van onze klanten bij "referenties van relaties" op onze eigen site of zie Funda. 

Neem contact op met de makelaars van Zopfi Makelaardij

Wij erg goed bereikbaar en werken altijd in het belang van onze opdrachtgever. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop, aankoop of verhuur. Bel (0162) - 68 74 70 of stuur ons een e-mail. Ook na kantooruren zijn wij goed bereikbaar.