Virtueel bezichtigen. Hoe werkt het?

Een virtuele bezichtiging: een uitstekende aanvulling op de live video presentatie.

Kent u dat gevoel? U bent bij familie of vrienden op visite, of u bent op een feestje en het onderwerp is woningen en verhuizen. U bent zelf ook op zoek naar een passende woning. Nu wijst iemand u op een superleuke woning. Eigenlijk zou u het liefst gelijk de makelaar willen bellen voor een bezichtiging. Een afspraak kost natuurlijk tijd en afstemming van uw agenda en die van de makelaar. Ook kan het zijn dat uw werksituatie niet helemaal uitkomt met de openingstijden van de makelaar.

Daar hebben wij nu dé oplossing voor. Op onze site kunt u de woning al in Virtual Reality of 360° bekijken(*) via uw mobiel, tablet of desktop. U kunt de sfeer voelen. Met een 3D bril is het alsof u een echte bezichtiging doet. U weet het zeker, naar deze woning bent u op zoek. De eerste bezichtiging heeft u eigenlijk virtueel al gedaan. Sterker nog: voor een “eerste” bezichtiging hoeft u zelfs geen kilometers te rijden of extra tijd vrij te maken.
(*) Mits de verkoper voor deze aanvullende presentatie van Virtual Reality heeft gekozen.

Nieuw in de presentatie van ons aanbod (naast de live video presentatie) is dus de Virtual en/of 360° bezichtiging. 24 Uur per dag en 7 dagen per week. Dit bewijzen wij met ons vernieuwde concept. Het geldt voor zowel particuliere woningen als bedrijfsvastgoed. Virtual Reality (3D) of een 360° bezichtiging is dé toekomst. Wij bieden het u nu al aan.

Hierna maakt u de afspraak voor de bezichtiging met één van onze makelaars. Dit is eigenlijk al uw 2e bezichtiging. U kunt zich daardoor veel beter focussen op wat u belangrijk vindt. U kent immers de woning al. Genoeg gepraat over het voordeel voor de koper.

Wat is het grote voordeel voor u als verkoper?

Uw woning krijgt een nog groter bereik. Vooral de kwaliteit van uw bezichtigingen zal toenemen. Geïnteresseerden weten meer over uw woning, zijn zeker serieuzer. Dit versoepelt het verkoopproces in die zin dat men al precies weet wat men te zien krijgt. Sommigen besluiten na een Vitual Reality tour om niet te gaan kijken. Dat klinkt voor u als verkoper misschien als zonde, maar eigenlijk bespaart het iedereen een hoop tijd. Wij maken het voor alle partijen een stuk een eenvoudiger én zeker ook leuker.

Neem contact met ons op