Aanbod

Verkauft

Verkauft: Kerkstraat 9, 4921 BA Made

Preis auf Anfrage
Immobilienart Geschäftslokal
Grundstück 430 m²
Gesamtfläche 139 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Winkelruimte:
In de winkel is nu gevestigd het PostNL/ Postkantoor en Knutselhoek Elja. De hoofdingang is aan de Kerkstraat. De winkel staat op een commercieel gunstige locatie Centrumplan Made en heeft een vloeroppervlak van ca. 139m² (ca. 16,85 diep en ca. 8,25m breed). De winkel beschikt over een eigen toiletruimte, pantry en een aparte wasruimte. Bij de Pantry is ook de cv-kast met de HR... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Geschäftslokal
  Baujahr 1925
  Status Verkauft
  Angeboten seit Mittwoch, 22. Mai 2019
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05355
Preis Preis auf Anfrage
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Mittwoch, 22. Mai 2019
Letzte Aktualisierung Dienstag, 9. Juni 2020
Bau
Immobilienart Geschäftslokal
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1925
Flächen
Grundstück 430 m²
Wohnfläche 139 m²
Verkaufsfläche 139 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Im freien
Lage Autobahnnähe
In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln
Nahe Einkaufszentrum
Nahe Schule
Stadtzentrum
Nahversorgung Bank bei 500 Metern bis 1000 Metern
Geldmaschine bei 500 Metern bis 1000 Metern
Erholung bei 4000 Metern bis 5000 Metern
Restaurant innerhalb von 500 Metern
Geschäft innerhalb von 500 Metern
Supermarkt innerhalb von 500 Metern
Barrierefreiheit Bushaltestelle innerhalb von 500 Metern
Autobahnausfahrt bei 1000 Metern bis 1500 Metern
Ausstattung
Hat einen Ausstellungsraum Ja

Beschreibung

Winkelruimte:
In de winkel is nu gevestigd het PostNL/ Postkantoor en Knutselhoek Elja. De hoofdingang is aan de Kerkstraat. De winkel staat op een commercieel gunstige locatie Centrumplan Made en heeft een vloeroppervlak van ca. 139m² (ca. 16,85 diep en ca. 8,25m breed). De winkel beschikt over een eigen toiletruimte, pantry en een aparte wasruimte. Bij de Pantry is ook de cv-kast met de HR combi-cv Remeha (bj. ca. 2014). De meterkast (14 groepen/ 4x aardlek) voor de winkel zit naast de toegangsdeur naar de kelderruimte. De kelder is ca. 1,90m breed, ca. 5,00 diep en heeft een stahoogte van ca. 1,73m. Het winkelpand heeft meerdere etalages, zowel aan de voor-/ als zijkant met een totale frontbreedte ca. 8m. (Pand. nr. 05355).

WINKELPAND: De winkel heeft bestemming bedrijvigheid waarnaast detailhandel ook horeca 1 en 2 is toegestaan. Optioneel: aan het winkelpand kan ook bestemming “wonen” (2e) worden toegekend (aanvraag via Gemeente in dit geval).

Ps. Winkelruimte is te koop bij voorkeur in combinatie met de bijbehorende woning en bedrijfspand resp. huisnummers 9a en 9b. Indien de vraagprijs van de winkelruimte afzonderlijk wil weten verzoeken wij u vriendelijk om persoonlijk contact op te nemen.
Voor het complete object verwijzen wij u naar onze site bij de rubriek "KOOP" en zoek op Kerkstraat 9a Made.

Besonderheiten

Contact:
Voor meer informatie over o.a. het bestemmingsplan en/of een informeel oriëntatiegesprek op locatie met van onze makelaars, kunt u contact opnemen met ons kantoor onder nummer (0162) 687470. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij uiteraard met passende vertrouwelijkheid.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Grundrisse

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen