Aanbod

Zu Kaufen: Kerkstraat 9b, 4921 BA Made

Preis auf Anfrage
Immobilienart Fabrikslager
Grundstück 430 m²
Wohnfläche 206 m²
Übergabe Auf Anfrage

Hinweis

Übersicht

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte (ca. 10,85m breed/ 19m diep/ hoogte ca. 3m / v.v.o. ca. 206m2) ligt direct achter de winkel en heeft een aparte (eigen) toegangsdeur aan de zijkant en naast deze deur is er nog een elektrische roldeur (breed ca. 3,55m/ hoog ca. 2,75m/ nw. ca. 2016). Lichtinval komt van een 8-tal grote lichtkoepels. De bedrijfsruimte heeft eigen meterkast (3 groepen/ meterkast na... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Fabrikslager
    Status Verfügbar
    Angeboten seit Dienstag, 21. Mai 2019
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05356
Preis Preis auf Anfrage
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Dienstag, 21. Mai 2019
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 5. Juni 2019
Bau
Immobilienart Fabrikslager
Bauform Bestehende Immobilien
Flächen
Grundstück 430 m²
Wohnfläche 206 m²
Freie Höhe 3 m.
Im freien
Lage In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln
Nahe Einkaufszentrum
Nahe Schule
Stadtzentrum

Beschreibung

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte (ca. 10,85m breed/ 19m diep/ hoogte ca. 3m / v.v.o. ca. 206m2) ligt direct achter de winkel en heeft een aparte (eigen) toegangsdeur aan de zijkant en naast deze deur is er nog een elektrische roldeur (breed ca. 3,55m/ hoog ca. 2,75m/ nw. ca. 2016). Lichtinval komt van een 8-tal grote lichtkoepels. De bedrijfsruimte heeft eigen meterkast (3 groepen/ meterkast naast de roldeur), toiletruimte en een klein keukenblok met spoelbak. De ruimte wordt momenteel verhuurd (huurinkomsten en huurovereenkomst ter inzage). Pand. nr. 05356.

Ps. Bedrijfsruimte is te koop bij voorkeur in combinatie met de bijbehorende woning en winkelpand resp. huisnummers 9a en 9. Indien de vraagprijs van de bedrijfsruimte afzonderlijk wil weten verzoeken wij u vriendelijk om persoonlijk contact op te nemen.
Voor het complete object verwijzen wij u naar onze site bij de rubriek "KOOP" en zoek op Kerkstraat 9a Made.

Besonderheiten

Contact:
Voor meer informatie over o.a. het bestemmingsplan en/of een informeel oriëntatiegesprek op locatie met van onze makelaars, kunt u contact opnemen met ons kantoor onder nummer (0162) 687470. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij uiteraard met passende vertrouwelijkheid.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Bilder

Grundrisse

ZonZone

Zuletzt angesehen