Aanbod

Verkauft

Verkauft: Kloosterstraat 20a, 4921 BD Made

Preis auf Anfrage
Immobilienart Fabrikslager
Grundstück 695 m²
Gesamtfläche 320 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

BEDRIJFSLOODS EN VERHARD TERREIN: Aansluitend aan de achtertuin van de woning aan de Kloosterstraat ligt een volledig bestraat (parkeer)terrein (geschat ca. 25 breed en 17m breed/ kadaster komt dit perceel nog uitzetten). De bedrijfsloods meet aan de voorzijde ca. 18m, achterzijde ca. 27m en is ca. 14,70m diep. De hoogte (onderkant stalenspant is ca. intern is ca. 3,70m). De loods is volledig g... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Fabrikslager
  Baujahr 1989
  Status Verkauft
  Angeboten seit Mittwoch, 5. Juni 2019
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05358
Preis Preis auf Anfrage
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Mittwoch, 5. Juni 2019
Letzte Aktualisierung Samstag, 27. Juni 2020
Bau
Immobilienart Fabrikslager
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1989
Flächen
Grundstück 695 m²
Wohnfläche 320 m²
Freie Höhe 3,7 m.
Im freien
Lage Autobahnnähe
In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln
Nahe Einkaufszentrum
Nahe Schule
Stadtzentrum
Nahversorgung Bank bei 500 Metern bis 1000 Metern
Geldmaschine bei 500 Metern bis 1000 Metern
Erholung bei 4000 Metern bis 5000 Metern
Restaurant innerhalb von 500 Metern
Geschäft innerhalb von 500 Metern
Supermarkt innerhalb von 500 Metern
Barrierefreiheit Bushaltestelle innerhalb von 500 Metern
Autobahnausfahrt bei 1000 Metern bis 1500 Metern
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 8

Beschreibung

BEDRIJFSLOODS EN VERHARD TERREIN: Aansluitend aan de achtertuin van de woning aan de Kloosterstraat ligt een volledig bestraat (parkeer)terrein (geschat ca. 25 breed en 17m breed/ kadaster komt dit perceel nog uitzetten). De bedrijfsloods meet aan de voorzijde ca. 18m, achterzijde ca. 27m en is ca. 14,70m diep. De hoogte (onderkant stalenspant is ca. intern is ca. 3,70m). De loods is volledig geïsoleerd en heeft een sectionaldeur en een aparte inloopdeur aan de zijkant (bij overkapping). Deze worden door de eigenaren verplaatst naar de voorzijde, zodat deze uitkomt op het verharde (parkeer)terrein. De zijkant wordt dan weer netjes dichtgemetseld. De sectionaldeur meet ca. 4,10 breed en ca. 3,05 hoog. De loods beschikt over een professionele gasheater. De elektra, het water en het gas zit op dit moment aangesloten op de naast gelegen meubelzaak Rijn Huijbregts. Loods: categorie 1/ detailhandel. Bij verkoop worden deze voorzieningen losgekoppeld. Bouwjaar bedrijfsloods ca. 1989/ v.v.o. ca. 320m2. (Pand nr. 05358)

P.S. Bij bedrijfsloods wordt tevens de voor de loods en terrein gelegen woning te koop aangeboden (zie onze website: Kloosterstraat 20 Made). Woning met bedrijfsloods wordt bij voorkeur in zijn geheel verkocht. Afzonderlijke verkoop behoort wel tot een optie, hierover uitsluitend informatie verkrijgbaar bij ons kantoor.

Besonderheiten

Biedingen op dit object zijn mogelijk o.a. via: e-mail, telefonisch of direct via ons online biedingssysteem via de knop “Bod uitbrengen” bij de woning op onze site.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Grundrisse

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen