Aanbod

Vermietet

Gemietet: Kerkstraat 14B, 4921 BB Made

400,- € /m.
Immobilienart Geschäftslokal
Grundstück 338 m²

Hinweis

LAATSTE WINKELPAND: Zeer representatieve en moderne winkelruimte met etalage in centrum. Het winkelpand maakt deel uit “shop-in-shop” formule

Zeer representatieve en moderne winkelruimte met etalage in centrum van Made. Het winkelpand maakt deel uit van een 5-tal winkel-kantoorunits “shop-in-shop”(*) en ligt zeer gunstig op een gewilde en aantrekkelijke locatie in het hart van het dorp. De winkelruimte is geheel voorzien van vloerverwarming, systeemplafond met verlichting en een eigen internetaansluiting. De winkelshops hebben een gezam... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Geschäftslokal
  Baujahr 2016
  Status Vermietet
  Angeboten seit Sonntag, 23. April 2017
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05233
Kaufpreis 400,- € pro monat (inkl. Gas, inkl. Wasser)
Kaution 850,- €
Servicekosten 30,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Vermietet
Übergabe Auf Anfrage
Übergabe ab Donnerstag, 1. Juni 2017
Angeboten seit Sonntag, 23. April 2017
Letzte Aktualisierung Samstag, 23. Dezember 2017
Eigentumsrechte Ganze Menge
Bau
Immobilienart Geschäftslokal
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 2016
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Stock
Hohlwand
Isolierverglasung
Flächen
Grundstück 338 m²
Wohnfläche 20 m²
Brutto-Rauminhalt 54 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Im freien
Lage Stadtzentrum
Freie Sicht
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Zeer representatieve en moderne winkelruimte met etalage in centrum van Made. Het winkelpand maakt deel uit van een 5-tal winkel-kantoorunits “shop-in-shop”(*) en ligt zeer gunstig op een gewilde en aantrekkelijke locatie in het hart van het dorp. De winkelruimte is geheel voorzien van vloerverwarming, systeemplafond met verlichting en een eigen internetaansluiting. De winkelshops hebben een gezamenlijk keukentje en een ruimte toiletgelegenheid. Iedere shop heeft ook een eigen locker voor het opbergen van voorraden en of andere zaken (apart aan de winkelruimte). Alle buitenramen hebben dubbele beglazing. De complete inrichting van het gehele pand is van juni 2016 / Winkelruimte heeft een VVO van ca. 20m² en een inhoud van ca. 54m³. (Pand. nr. 05233)

• VVO winkelruimte ca. 20m² (Kerkstraat 14B / frontzijde)
• Gezamenlijk keukentje en aparte toiletruimte
• Tussen de 5 winkel-kantoorunits openbare ruimtes met toegang tot alle 5 de shops
• Servicekosten verschuldigd: voor het schoonmaken gezamenlijke ruimtes, verlichting gezamenlijke ruimtes, toilet, keukentje, ramen buitenzijde en gebruik van de afvalcontainer.

Voor uitgebreide informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met de heer Anton Zopfi van ons kantoor. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij met de nodige vertrouwelijkheid.

(*) SHOP IN SHOP: Dit betekent niets anders dan een winkel in een andere winkel. De opzet is om met een dergelijke constructie een synergie-effect te weeg te brengen wat uiteindelijk meer klanten en meer omzet oplevert. Shop in shop zie je tegenwoordig overal en is een SUCCESFOMUELE die steeds vaker wordt toegepast. Winkels moeten zoeken naar andere manieren om klanten te binden. Hiervoor is het shop in shop-model een goede manier.

Besonderheiten

Voorwaarden:

- Huurprijs € 425,- per maand excl. 21% BTW en incl. verwarming-water / excl. elektra
- Betaling huur: per maand vooraf
- Servicekosten € 30,- per maand excl. 21% BTW
- Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur (excl. 21% BTW).
- Looptijd minimaal 1 jaar (langere termijnen in overleg zijn mogelijk)
- Opzegtermijn van 3 maanden
- Inzage van recente Jaarrekeningen kan worden opgevraagd
- Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens, dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.
- Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Grundrisse

ZonZone

Zuletzt angesehen