Aanbod

Vermietet

Gemietet: Nieuwstraat 22c, 4921 CX Made

400,- € /m.
Immobilienart Geschäftslokal
Grundstück 1.145 m²

Hinweis

Nog 1 unit te huur ca. 27,55m2 - formule shop-in shop. Aantrekkelijk en zeer gewild. Maakt een afspraak om de units te bekijken.

SHOP IN SHOP: NOG 1 WINKEL-/ KANTOOR UNIT TE HUUR (22c). Met eigen etalage. Functioneel en modern met elk een frontbreedte van ca. 4,50 meter. De unit staat in het centrum van Made.

De hoofdingang ligt aan de Nieuwstraat. Tevens is er een personeels-/bezorgersingang aan de zijkant bij het winkelpand. Een 3-tal fraaie UNITS met elk een eigen etalage geven u als ondernemer optimaal de mogelijkhe... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Geschäftslokal
  Baujahr 1992
  Status Vermietet
  Angeboten seit Samstag, 6. Januar 2018
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05270
Kaufpreis 400,- € pro monat
Kaution 850,- €
Servicekosten 25,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Vermietet
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Samstag, 6. Januar 2018
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 24. Januar 2018
Eigentumsrechte Ganze Menge
Bau
Immobilienart Geschäftslokal
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1992
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Dach
Wand
Stock
Hohlwand
Isolierverglasung
Flächen
Grundstück 1.145 m²
Wohnfläche 23,5 m²
Brutto-Rauminhalt 80 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Im freien
Lage Stadtzentrum
Nahe Einkaufszentrum
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

SHOP IN SHOP: NOG 1 WINKEL-/ KANTOOR UNIT TE HUUR (22c). Met eigen etalage. Functioneel en modern met elk een frontbreedte van ca. 4,50 meter. De unit staat in het centrum van Made.

De hoofdingang ligt aan de Nieuwstraat. Tevens is er een personeels-/bezorgersingang aan de zijkant bij het winkelpand. Een 3-tal fraaie UNITS met elk een eigen etalage geven u als ondernemer optimaal de mogelijkheid om uw goederen te presenteren en bieden het winkelend publiek uitstekend zicht op de royale opzet van het winkelpand. De winkelruimtes hebben elk intern een eigen toegangsdeur via een centrale hal naar alle units, Verder is er een gezamenlijk keukentje met koelkast en een gezamenlijke toiletruimte. Het pand is goed geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van isolerende dubbel beglazing.
Het winkelpand staat aan de meest gunstige straatzijde van de winkelstraat (met tevens de etalages op zuid). Bouwjaar 1992, Grootte units ca. nr. 22a: 23,50m² / nr. 22b: 23,45m² en unit 22c: 27,55m² / Huurprijs per unit vanaf € 400,- exclusief BTW. (Pand nr. 05112)

De directe omgeving bestaat uit hoofdzakelijk commercieel vastgoed met winkels zoals: Hema, Blokker, Schoen-kledingzaak The World of Walking, Partners Kapsalon, DA, Kruitvat, Jola Mode, Gebr. Van Dijk elektra, Peter Fashion, diverse schoen- en sportzaken en Hoosemans Pets&Co. Maar ook vindt u in het centrum diverse horeca gelegenheden met sfeervolle terrassen. In het levendige en actieve winkelcentrum (Nieuwstraat, Marktstraat en Den Deel) is altijd wat te beleven.

SHOP IN SHOP: Dit betekent niets anders dan een winkel in een andere winkel. De opzet is om met een dergelijke constructie een synergie-effect te weeg te brengen wat uiteindelijk meer klanten en meer omzet oplevert. Shop in shop zie je tegenwoordig overal en is een succesformule die steeds vaker wordt toegepast. Winkels moeten zoeken naar andere manieren om klanten te binden. Hiervoor is het shop in shop-model een goede manier. Meer informatie hierover verstrekken wij u graag.

Als u geïnteresseerd bent in deze winkel- of kantoorruimte, aanvullende informatie wenst of een afspraak wilt maken bij ons op kantoor of voor een bezichtiging op locatie, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij zijn ook ’s avonds of in het weekend telefonisch bereikbaar. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Platte grond en gevelaanzicht: zie brochure.

Huurprijs: € 425,- per maand excl. 21% BTW;
Prijs is exclusief BTW – excl. G/W/L;
Betaling: per maand vooraf;
Aanvaarding: Vanaf 01-02-2018;
Huurtermijn: in overleg / minimaal 1 jaar;
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur excl. BTW;
Opzegtermijn: 3 maanden;
Vestigingsvergunning: verantwoording bij huurder / navraag gemeente;
Kredietwaardigheidsonderzoek huurder: dit kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Besonderheiten

Bouwtechnisch/overig:
• Begane grond vloer: beton
• In winkelpand overal systeemplafond met verlichting (c.q. extra aansluitpunten voor verlichting)
• Hoogte vloer-plafond ca. 2,80m
• Geïsoleerde spouwmuren
• Hardhouten kozijnen met isolerende dubbele beglazing
• Gratis parkeren: voor winkelpand / Nieuwstraat / Den Deel / blauwe zone in de Marktstraat en gratis parkeerterrein Valkenbergplein

Grundrisse

ZonZone

Zuletzt angesehen