Aanbod

Zu Kaufen: Sionkloosterlaan, 2930 Brasschaat

Preis auf Anfrage
Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
Grundstück 12.452 m²
Nettofläche 800 m²

Hinweis

Villa op toplocatie te Brasschaat, aan de achterzijde grenzend aan bossen met rondom de villa een eigen parktuin en een buitenzwembad.

Villa op toplocatie te Brasschaat, aan de achterzijde grenzend aan bossen met rondom de villa een eigen parktuin en een buitenzwembad. De villa heeft op de begane grond o.a. een riante woonkamer / een royale eetkamer / een ruimte keuken / een biljartkamer met bureel / een 2e bureel nabij de woonkamer met serre / een 3e bureel met bibliotheek en spiltrap naar de wijnkelder / een 2-tal vestiaires (g... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
  Baujahr 1980
  Status Verfügbar
  Angeboten seit Mittwoch, 5. Juli 2017
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05231
Preis Preis auf Anfrage
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Mittwoch, 5. Juli 2017
Letzte Aktualisierung Montag, 6. November 2017
Eigentumsrechte Ganze Menge
Bau
Immobilienart Haus, Villa, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1980
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Komposit
Isolationen Hohlwand
Flächen
Grundstück 12.452 m²
Nutzfläche 800 m²
Brutto-Rauminhalt 2.160 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 14 (von denen 8 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Waldrand
An einer ruhigen Straße
Freie Sicht
Geschützte Lage
Offene Position
Ausserhalb Ortschaft
Waldgebiet
Typ Umliegender Garten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Südwest
Bedingung Schön landschaftlich gestaltet
Energieverbrauch
Energieausweis Ja
Kessel
Combiboiler Ja
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 5
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Parkplatz Innen-
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Villa op toplocatie te Brasschaat, aan de achterzijde grenzend aan bossen met rondom de villa een eigen parktuin en een buitenzwembad. De villa heeft op de begane grond o.a. een riante woonkamer / een royale eetkamer / een ruimte keuken / een biljartkamer met bureel / een 2e bureel nabij de woonkamer met serre / een 3e bureel met bibliotheek en spiltrap naar de wijnkelder / een 2-tal vestiaires (garderobes) / een privé inkomhal en een dienstingang. In het gebouw voor de villa is de garage met aparte fietsenstalling, de dienstingang voor de conciërge met de trap naar de eerste verdieping met woonruimte voor de conciërge. Op de eerste verdieping zijn een 6-tal slaapkamers / een vide / een dressing / een wasplaats en een 3-tal badkamers. Aansluitend op de eerste verdieping boven de garages ed. is de woonruimte voor de conciërge met een eigen woonkamer, keuken, 2-tal slaapkamers en een eigen badkamer. De achtertuin ligt op zuidwest en is ruimtelijk ingericht maar heeft ook veel beplanting en bomen en een siertuin. Bij de villa een 2-tal opritten waardoor de villa zowel vanaf de linkerzijde bereikbaar is als van de rechterzijde. De villa staat op 12452m² grond, en heeft een vloeroppervlak van ca., 800m². (Pand nr. 05231)

Om een compleet beeld te verkrijgen van dit vastgoedobject bieden wij serieuze kandidaten graag een uitgebreide rondleiding aan. Dit is alleen mogelijk in overleg met een van onze makelaars Anton Zopfi, Senna-Joy Brons of samenwerkende makelaars Rodenburgh en De Witte én met akkoord van de eigenaar. Na een rondleiding is het mogelijk om plattegronden van de villa te ontvangen. Vooraf worden deze niet verstrekt. Vooraf vindt wel een screening plaats.

EPC certificaat 120170209-0001932752-1 / 236 KWh/m²
Kadastraal Inkomen (KI) € 8.839,-

• Deze villa wordt door ons aangeboden in samenwerking met Rodenburgh Immobiliën te Brasschaat en Immo-consulent.be te Schilde (BIV geregistreerde makelaars)

ZonZone

Zuletzt angesehen