Aanbod

Verkauft

Verkauft: Iepenlaan 14, 4921 DR Made

267.500,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Grundstück 121 m²
Nettofläche 88,2 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Courante half vrijstaande seniorenwoning met berging en ruime, zongunstige achtertuin (zuid) van ca. 9m diep met aan de zijkant een achterom. Aan de voorzijde ligt nog een kleine voortuin. De Iepenlaan is een erg geliefde locatie die breed is opgezet met veel ruimte voor groen. Een seniorenwoning is praktisch ingericht en vormt een waarborg om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen (zgn.... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
  Baujahr 1986
  Status Verkauft
  Angeboten seit Freitag, 6. November 2020
  Angeboten seit Freitag, 6. November 2020
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 05433
Kaufpreis 267.500,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Freitag, 6. November 2020
Letzte Aktualisierung Dienstag, 2. Februar 2021
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1986
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Dach, Isolierverglasung, Stock, Wand
Flächen
Grundstück 121 m²
Nutzfläche 88,2 m²
Wohnfläche 21,87 m²
Küchenbereich 7,4 m²
Brutto-Rauminhalt 325 m³
Fläche externe Lagerräume 10,58 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1
Im freien
Lage In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln, Wohngebiet
Garten
Typ Vorgarten
Orientierung Nord
Bedingung Schön landschaftlich gestaltet
Garten 2 - Typ Hintergarten
Garten 2 - Wichtigster Garten Ja
Garten 2 - Orientierung Süd
Garten 2 - Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Garten 2 - Bedingung Schön landschaftlich gestaltet
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse C
Kessel
Art des Kessels Remeha combi HR cw4
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2005
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Badezimmer Einrichtungen Dusche, Sinken, Toilette, Waschbeckenmöbel
Garten vorhanden Ja
Rollläden Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Dachfenster Ja
Sonnenschutz Ja
Amtliche Informationen
Drimmelen S 3476
Bereich 121 m²

Beschreibung

Courante half vrijstaande seniorenwoning met berging en ruime, zongunstige achtertuin (zuid) van ca. 9m diep met aan de zijkant een achterom. Aan de voorzijde ligt nog een kleine voortuin. De Iepenlaan is een erg geliefde locatie die breed is opgezet met veel ruimte voor groen. Een seniorenwoning is praktisch ingericht en vormt een waarborg om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen (zgn. levensloopbestendig). Specifieke voorzieningen als slaapkamer en badkamer zijn te vinden op de begane grond. Logees, kleinkinderen of ruimte nodig voor hobby’s? Geen probleem. Op de eerste verdieping zijn een extra 2-tal (slaap)kamers. Indeling begane grond o.a.: hal, woonkamer (ca. 22m²), keuken (ca. 7,4m²), slaapkamer (ca. 10,7m²) en badkamer (ca. 4,7m²). Indeling eerste verdieping: ruime L-vormige overloop met een 2-tal slaapkamers (ca. 10m² en 12m²) en een aparte bergruime met hier ook de cv en aansluiting voor het witgoed. De achtertuin ligt heerlijk op zuid en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Bij de woning bijna overal rolluiken en een zonnescherm bij de achtertuin. Direct achter de woning ook erg veel groen met o.a. ook parkeervakken (bereikbaar via zijstraat Olmenpad). Deze woning heeft dezelfde voordelen als wonen in een appartement maar een seniorenwoning heeft wel een buiten (tuin). De woning ligt op geringe afstand van de kern van Made met een ruim gevarieerd aanbod van winkels en op loopafstand van een bushalte. Uniek pand, want zelden komt een seniorenwoning te koop. Bouwjaar ca. 1986, inhoud ca. 325m³ en perceel groot 121m². (Pand nr. 05433)

Erdgeschoss

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning, met hierachter de hal (ca. 1,75 x 1,59m) met links de meterkast (7 groepen/ 2x aardlek) en aansluitend een garderobe. Rechts in de hal de deur naar de gezellige woonkamer (ca. 3,72 x 5,88m) met groot raam aan de straatzijde en zijraam met uitzicht op het voetgangers pad naast de woning. De woonkamer biedt ruime aan een zit-/ en eethoek. Op de vloer ligt tapijt en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Het plafond is afgewerkt met schuurwerk. In het verlengde van de woonkamer de deur naar een voorraadskast (onder de trap) en de deuren naar de keuken en de slaapkamer. De keuken (ca. 2,88 x 2,57m) heeft een mooi recht keukenblok met bovenkastjes en is voorzien van een spoelbak, magnetron, vaatwasser, koelkast en een (inductie)kookplaat. In de keuken een keramische vloertegel, wanden van spachtelputz en/of stucwerk en een schuurwerkplafond. In de keuken is ruimte voor een eettafel. Via de keuken de toegang naar de achtertuin. De slaapkamer (ca. 3,91 x 2,74m) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft tapijt als vloerafwerking en wanden afgewerkt met behang. Hier is voldoende ruimte voor een 2-persoons ledikant en een kastenwand. De badkamer is bereikbaar via een tussenportaal bij de trapopgang naar de eerste verdieping. De volledig betegeld en mooie badkamer (ca. 2,97 x 1,59m) heeft een douchecabine, wastafel met spiegel, wandcloset, kastmeubel en een designradiator.

Erste Etage

Indeling eerste verdieping: Ruime L-vormige overloop met toegang tot een 2-tal (slaap)kamers en een bergruimte. Op de overloop een dakraam dat zorgt voor de lichtinval. De slaapkamer aan de tuinzijde is (ca. 3,50 x 2,91m) en heeft een raam met uitzicht op de achtertuin. De tweede slaapkamer (ca. 3,73 x 3,27m) ligt aan de straatzijde en heeft een vast schuifwandkast. Op de kamers bergruimte bij de knieschotten. In de bergruimte (ca. 1,15 x 1,50m) is de aansluiting voor de wasmachine/droger en hier is tevens de unit van het centraal afzuigsysteem en de HR-combi-cv Remeha cw4, bj. 2005. De slaapkamers hebben behang als wandafwerking en tapijt op de vloer.

Garten

Voor-/ achtertuin en berging: aan de voorzijde is een kleine voortuin (ca. 5,60 x 1,00m) die volledig bestraat is. Aan de zijkant bij de woning is een poort naar de achtertuin (ca. 9,00 x 5,60m). De achtertuin is net als de voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, grindborders en een enkele plantenborder. Geheel achter in de tuin staat nog een stenen berging (halfsteens met aan voorzijde betimmering) over de volle breedte (ca. 2,00 x 5,60m). In de berging zit elektra en het dak is van golfplaten. In de zonnige achtertuin is het lang genieten. Bij het terras direct achter de woning is over de volle breedte een zonnescherm

Besonderheiten

Bouwtechnisch/overige: begane grond en verdiepingsvloer: beton. Onder de woning kruipruimte, mangat bij entree. Woning met zadeldak gedekt met pannen. Bij achtergevel buitenkraantje. Rolluiken bij: woonkamer voor- achterzijde/ raam in zijgevel/ raam bij slaapkamer achterzijde.

In de koopovereenkomst zal worden opgenomen de volgende clausule(s):
- Verkopers zijn niet de feitelijke bewoner(s)

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen