Beschreibung

Courant vrijstaande woning met garage-berging, carport en een achterom op gewilde locatie met aan de voorzijde geheel vrij uitzicht op groenstrook. De woning is in ca. 2016 geheel gerenoveerd. Zo zijn o.a. alle ramen voorzien van nieuwe dubbele beglazing HR++/ alle wanden op de begane grond en eerste verdieping opnieuw gestuukt. Ook alle plafonds zijn vervangen en nieuw gestuukt incl. tussen de balklagen isolatie aangebracht/ er is een nieuwe keuken, badkamer en toilet geplaatst en ook alle elektra is op de begane grond, eerste verdieping en zolder vervangen (bedrading, schakelaars en wandcontactdozen én een nieuwe meterkast met automaten). Op de begane grond alle radiatoren vervangen en de leidingen hiervan in de muren/plafonds weggewerkt en tot slot zijn in september 2018 de buitengevels gereinigd en geïmpregneerd. De woning heeft o.a. doorzon woonkamer, gesloten keuken, bijkeuken, kelder, een 3-tal slaapkamers, badkamer en een bergzolder. Een prima vrijstaande gezinswoning op een aantrekkelijke locatie op zeer geringe loopafstand van scholen, supermarkt AH en de sportvelden. Bouwjaar ca. 1967, inhoud ca. 350m³ en perceel 246m². (Pand nr. 05342)

Erdgeschoss

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,00 x 1,12m) met direct rechts de gedeeltelijk betegeld toiletruimte (ca. 1,18 x 0,90m) met wandcloset en aansluitend de trapopgang (nieuw bekleed) naar de eerste verdieping. Voor de toegang naar de keuken is de deur naar de voorraadkelder met hier ook de meterkast (nw. 2016: 7 groepen/ 2x aardlek). In de hal een mooie vloertegel van Vietnamees hardsteen die doorloopt tot in de keuken en bijkeuken. In de keuken (ca. 3,04 x 2,37m/ excl. klein voorportaal bij kelder) een keukeninrichting dat bestaat uit een recht keukenblok bij het keukenraam en een recht keukenblok aan de overzijde, beide met een composiet werkblad. De keuken is voorzien van geïntegreerde apparatuur zoals een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, plintverwarming (aangesloten op cv) en een XL-koelkast. Achter de keuken is de bijkeuken (ca. 3,05 x 1,98m) met de toegangsdeur naar de achtertuin. Hier is ook de HR combi cv Nefit bj. ca. 2005 en de aansluiting voor wasmachine/droger. In de bijkeuken is een vaste kast geplaatst gelijk aan die van het keukenblok. De wanden in de bijkeuken zijn deels betegeld, deels stuukwerk. De gezellige doorzon L-vormige woonkamer (ca. 5,60 x 3,85 x 3,22m) is bereikbaar via de hal en heeft zowel aan de voor-/ zijkant als achterzijde grote ramen die zorgen voor meer dan genoeg lichtinval. De vensterbanken bij de ramen zijn vernieuwd en langs het plafond is een stuukplint aangebracht. Vanuit de woonkamer vrij uitzicht op de straatzijde en de achtertuin.

Erste Etage

Indeling eerste verdieping: L-vormige overloop (ca. 2,12 x 1,60 x 0,91m) met vaste kast, toegang tot de mooie badkamer en een 3-tal ruime slaapkamers. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,44 x 0,85m) heeft een inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel/ spiegel en een designradiator. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 3,40 x 3,46m/ 3,87 x 2,07m en een L-vormige slaapkamer met dakkapel ca. 4,63 x 3,05 x 2,35m. De slaapkamers aan de achterzijde hebben vaste kasten. Op de overloop en de slaapkamers ligt een mooie laminaatvloer. Alle wanden en plafonds zijn hier afgewerkt met fraai strak stuukwerk.

Zweite Etage

Tweede verdieping: via vlizotrap bereikbaar een gedeeltelijk beplankte bergzolder.

Garten

Carport, garage/berging en voor-/ achtertuin: De voortuin (ca. 2,50 x 7,00m) is ruim van opzet en bestaat veelal uit (groenblijvende) vaste planten en struiken. Naast de woning een carport met aansluitend de in spouw uitgevoerde garage/berging (ca. 8,60 x 2,90m) met geheel achter aan bij de carport een poort met achterom. De achtertuin ligt op zuidoost en is ca. 10,50m diep en ca. 8,75m breed. De achtertuin is redelijk onderhoudsvriendelijk met veel bestrating/terras en langs sommige zijden plantenborders. De achtertuin heeft veel privacy.

Besonderheiten

Bouwtechnisch: Begane grond: beton. Verdiepingsvloeren houten balklagen. Geen kruipruimte. Schilderwerk binnen 2016. In garage zit een zgn. smeerput. Buitenkraantje bij achtergevel, afsluiten in bijkeuken. Rolluiken: 1e verdieping slaapkamers achterzijde/ begane grond m.u.v. achterdeur en bij woonkamer voorzijde een screen. 

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Eckdaten