Aanbod

Verkauft

Verkauft: Schoolstraat 17, 4921 BJ Made

175.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Grundstück 210 m²
Nettofläche 100 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Half vrijstaande woning met zeer riante garage-berging (ca. 45m²), zij-tuin en oprit midden in het gezellige dorpscentrum van Made. De woning heeft op de begane grond o.a. een royale woonkamer van ca. 25m², een echte woonkeuken ca. 18m², slaapkamer aan de voorzijde van de woning van ca. 11m², een toiletruimte met badkamer en een bijkeuken ca. 22m². Achter de bijkeuken is de garage-berging. Via de... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
  Baujahr 1956
  Status Verkauft
  Angeboten seit Freitag, 2. November 2018
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05320
Kaufpreis 175.000,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Freitag, 2. November 2018
Letzte Aktualisierung Montag, 25. März 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1956
Dach-Materialien Bitumen
Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Hohlwand
Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 210 m²
Nutzfläche 100 m²
Wohnfläche 25,2 m²
Küchenbereich 18,64 m²
Brutto-Rauminhalt 310 m³
Fläche andere Innenräume 48 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1 (Und 1 separates WC)
Im freien
Lage Autobahnnähe
In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln
Nahe Einkaufszentrum
Nahe Schule
Stadtzentrum
Garten
Typ Seitengarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Ost
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse G
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 1
Wasser-Heizung Warmwasseraufbereiter
Heizungsart Herd
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Parkplatz In festen Händen Stein
Schornsteinrohr Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Dachfenster Ja

Beschreibung

Half vrijstaande woning met zeer riante garage-berging (ca. 45m²), zij-tuin en oprit midden in het gezellige dorpscentrum van Made. De woning heeft op de begane grond o.a. een royale woonkamer van ca. 25m², een echte woonkeuken ca. 18m², slaapkamer aan de voorzijde van de woning van ca. 11m², een toiletruimte met badkamer en een bijkeuken ca. 22m². Achter de bijkeuken is de garage-berging. Via de hal is een trapopgang naar de eerste verdieping met een 2-tal heel kleine slaapkamers en een ruime bergzolder. Naast de woning een nagenoeg volledig bestrate zij-tuin (ca. 8,80 x 3,75m) met hiervoor een oprit (breed ca. 2,55m) met poort. De woning wordt verwarmd door een 2-tal oliekachels (er is wel een gasaansluiting in de woning). De riante garage-berging is ideale ruimte voor iemand die extra veel ruimte bij zijn woning wil voor zijn-haar hobby. Wij wijzen u erop dat het hier gaat om een opknapwoning. Op de begane grond een ruim woonoppervlak en bijzonder is dat er op de begane grond een slaapkamer en badkamer is. Bouwjaar woning ca. 1956, inhoud ca. 310m³ en perceel groot 210m². (Pand nr. 05320).

Erdgeschoss

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 4,05 x 1,00m) met direct rechts de meterkast (2 groepen/ geen aardlek). Aan het einde van de hal links de deur naar een tussenportaal (ca. 0,90 x 0,90m) met de trap naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de slaapkamer (ca. 3,07 x 3,56m/ met trapkast). In de hal en de slaapkamer ligt tapijt en de wanden in de hal zijn deels afgewerkt met behang en deels met een lambrisering. In de slaapkamer wanden met behang. Geheel achter in de hal de deur naar de speelse en royale woonkamer (ca. 6,30 x 4,00m). De woonkamer heeft een 2-tal grote ramen die uitkijken op de zij-tuin/ oprit en die zorgen voor meer dan voldoende daglicht. In de woonkamer tapijt, wanden van behang en een plafond van zachtboard tegels. De woonkamer wordt verwarmd door een oliekachel. Achter de woonkamer is de woonkeuken (ca. 4,66 x 4,00m). In de keuken een recht keukenblok met koelkast, spoelbak en een 2-tal bovenkastjes en nog een losse unit met 3 kastjes. Verwarming hier ook door een olie gestookte kachel. In de keuken tapijttegels, wanden deels afgewerkt met wandtegels en deels met spachtelputz en een systeemplafond. Aansluitend de bijkeuken (ca. 6,88 x 3,22m) met hier een kastje met de gasmeter, de aansluiting voor wasmachine en een uitstortgootsteen. In de bijkeuken zijn ook de toegangsdeuren naar de deels betegelde toiletruimte met staand closet en de badkamer (ca. 2,00 x 0,90m) met douchebak. In de bijkeuken aan de voorzijde (bij de zij-tuin) openslaande garagedeuren en aan de achterzijde in de bijkeuken een garagedeur (loftdeuren) naar de garage-berging achter de bijkeuken.

Erste Etage

Indeling eerste verdieping: via vast trap toegang direct tot een 2-tal zeer kleine slaapkamers van ca. 4,45 x 3,70m en 2,45 x 2,15m (liggen in elkaars verlengde). De kleinste kamer heeft een dakraampje en de voorste slaapkamer een raam in de topgevel. Achter de 2e slaapkamer de toegang tot een ruime en beplankte bergzolder (ca. 7,55 x 2,75m). Op de bergzolder een geiser die zorgt voor warmwater in de woning.

Garten

Garage-tuin: de riante garage-berging (met plat dak) is ca. 6,10 x 8,00m. De garage is voorzien van elektra en hier is de hoofdopslagtank (bovengronds) voor de oliekachels. Dakafwerking van garage: bitumen (vervangen in ca. 2014). De zij-tuin is nagenoeg volledig bestraat en ligt op oost. Tussen de zij-tuin en de oprit een dubbele poort.

Besonderheiten

Bouwtechnisch-overig: begane grond beton, verdiepingsvloeren: balklagen. Dubbelglas zijraam keuken en slaapkamer beneden. Zijkant bij keuken nw. goot (ca. 2018). Gasaansluiting wordt alleen gebruikt voor gaskookplaat. Rolluiken bij: voorzijde 2x bij slaapkamer en 1x raam woonkamer.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De koper betaalt € 1.900,- aan makelaarskosten voor de diensten van Zopfi Makelaardij (Meer informatie hierover zie onze site www.zopfi-makelaardij.nl of neem contact op met een van onze makelaars). Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Zuletzt angesehen