Beschreibung

Half vrijstaande woning, fors uitgebouwd (nu totaal ca. 795m³) tot een echte gezinswoning (instap klaar*) en met een zeer riante multifunctionele bedrijfsruimte (ca. 67m²). De woning staat midden in het gezellige dorpscentrum van Made en is compleet/uitstekend gerenoveerd en heeft een zij-tuin, mogelijkheid tot een dakterras en een eigen oprit voor het parkeren van de auto. Deze bedrijfsruimte is inzetbaar als bijvoorbeeld detailhandel/ winkel/ kantoor/ horeca (bestemmingsplan categorie 1-2). De woning is in 2019 compleet vernieuwd. Eigenlijk zijn in grote lijnen alleen de voorgevel en de zijgevel blijven staan. De bovenverdieping is geheel nieuw gebouwd, alle kozijnen zijn nagenoeg vervangen door kunststofkozijnen (met HR++ glas), alle muren en daken zijn geïsoleerd (m.u.v. dak bedrijfsruimte) en de begane grond is geheel nieuw ingedeeld (alle binnenmuren zijn vervangen). Dat betekent ook een nieuwe meterkast, elektra leidingen, elektra schakelaars/ wcd’s, afvoeren, gehele begane grond vloerverwarming als hoofdverwarming en op de eerste verdieping alle radiatoren nieuw. Tot slot: alle binnenmuren en plafonds zijn met strak stucwerk afgewerkt en tussen de balklagen is isolatie aangebracht. Indeling woning o.a.: royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 37m²), badkamer beneden (ca. 10m²)/ badkamer boven (ca. 8m²), slaapkamer begane grond (ca. 12m²) en 3 riante slaapkamers op de eerste verdieping (26m²/ 11m² en 13m²). Bij de ouderslaapkamer een schuifpui naar het dakterras. Naast de woning een nagenoeg volledig bestrate zij-tuin (ca. 8,80 x 3,75m). Bouwjaar woning ca. 1956/ gerenoveerd in 2019, inhoud ca. 795m³ (incl. bedrijfsruimte), vloeroppervlak begane grond ca. 76m²/ verdieping ca. 80m²/ bedrijfsruimte 67m², perceel 210m². (Pand nr. 05383). 

(*) Begane grond moet voorzien worden van vloerafwerking, er is geen keuken geplaats en geen badkamer op begane grond (wel zijn voor beide aansluitingen aanwezig). Hiervoor is gekozen, omdat dan de nieuwe eigenaar zelf een keuze kan maken over de inrichting/ afwerking hiervan.

Erdgeschoss

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de ontvangsthal (ca. 3,98 x 1,00m) met in het plafond inbouwspots met sensor, links de meterkast (8 groepen/ 2x aardlek) en in het verlengde de toiletruimte (1,57 x 1,00m) met wandcloset en inbouwspot met sensor. In het verlengde van de hal links de toegangsdeur naar de speels ingedeelde en royale woonkamer (ca. 6,26 x 3,18m) met open keuken (ca. 4,03 x 4,27m). De ramen zorgen voor meer dan voldoende lichtinval, een helder woonverblijf en geven uitzicht op de oprit, zij-tuin of straatzijde. In de keuken zitten alle leidingen en afvoeren voor de nieuw te plaatsen keuken. Wanden en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk. Bij de keuken een voorraadkast onder de trap met hier de verdeler van de vloerverwarming (hoofdverwarming) voor de gehele begane grond. Achter de keuken een tussenportaal (ca. 1,80 x 1,10m) met de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de naast het portaal gelegen slaapkamer met badkamer. De slaapkamer (ca. 3,52 x 3,52m) op de begane grond met badkamer (3,46 x 2,90m) is gelegen aan de achterzijde van de woning. In de badkamer mechanische-/ en natuurlijke ventilatie.

Erste Etage

Indeling eerste verdieping: via vaste trap toegang tot een ruimte overloop bestaande uit 2-delen met via deze overloop toegang tot de 3 slaapkamers en de tweede badkamer van de woning. Op de overloop is ook een aansluiting voor was-/ en droogapparatuur (maar die kan natuurlijk ook eenvoudig geplaatst worden bij de cv in de bedrijfsruimte). Tevens is ook de overloop voorzien van inbouw sport incl. sensor. De afmetingen van de slaapkamers zijn (ca. 6,45 x 4,05 (masterbedroom)/ 4,65 x 2,96m en 3,32 x 3,51m). De luxe afgewerkte badkamer (ca. 3,23 x 2,50m) is voorzien van een ruime inloopdouche (ca. 1,60m), wandcloset, ruime wastafel met spiegelkastje/wastafelombouw, designradiator en nog een apart wandkastje. Bij de masterbedroom is nog een schuifdeur met toegang tot het dakterras op het zuiden (ca 45m²/ nog aan te leggen).

Garten

De multifunctionele bedrijfsruimte en tuin: Aan de voorzijde bij de bedrijfsruimte zijn openslaande deuren met hierachter een eerste ruimte (ca. 3,95 x 4,00m) met hier de cv HR-combi (Remeha) en een stortbak met warm/koud water. Hier is ook de gasmeter. Aansluitende de tweede bedrijfsruimte (heeft schuine achterwand: 7,53 diep links, 4,76m diep rechts en gemiddeld ca. 8m breed. In deze ruimte is nieuwe elektra aangelegd met verlichting (geen radiatoren/ eenvoudig toe te voegen vanaf de cv). De zij-tuin (ca. 8,80 x 3,75m) is nagenoeg volledig bestraat en ligt op oost. Tussen de zij-tuin en de oprit een dubbele poort.

Besonderheiten

Bouwtechnisch-overig: Begane grond nieuw geïsoleerde betonnen vloer, zonder kruipruimte. Verdiepingsvloeren: balklagen met hiertussen isolatie. Plat dak bedrijfsruimte bitumen vervangen in ca. 2014. Plat dak woning: nieuw bitumen dak 2019. Begane grond, alles dubbelglas en 2 tal kunststofkozijnen, overige kozijnen hout. Eerste verdieping overal kunststofkozijnen. De kunststofkozijnen hebben draai-kiepramen en/of ventilatieroosters. Oorspronkelijke buitenmuren (voor-/zijgevel begane grond) aan de binnenzijde voorzien van voorzetwanden met isolatie. Watermeter is naar nieuwe meterkast gebracht.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Eckdaten