Aanbod

Verkauft

Verkauft: Stationsstraat 43A, 4921 AC Made

175.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Grundstück 289 m²
Nettofläche 90 m²

Hinweis

Knusse 2/1 kap woning met grote vrijstaande garage met zadeldak, berging en achtertuin op west (ca. 10x10m)

Knusse 2/1 kap woning met berging, een achtertuin op het westen en een grote vrijstaande garage (ca. 7,00 x 4,00m) met zadeldak. De woning heeft o.a. een woonkamer van ca. 17m²/ een keuken van ca. 8m²/ een (slaap)kamertje op de begane grond (ca. 8m²)/ een badkamer met toiletruimte en een 2-tal slaapkamers op de eerste verdieping van groot ca. 16m² en 11m². De garage is intern via de berging aan de... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
  Baujahr 1970
  Status Verkauft
  Angeboten seit Samstag, 28. Oktober 2017
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05258
Kaufpreis 175.000,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Samstag, 28. Oktober 2017
Letzte Aktualisierung Freitag, 16. Februar 2018
Eigentumsrechte Ganze Menge
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1970
Dach-Materialien Fliesen
Bitumen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Wand
Flächen
Grundstück 289 m²
Nutzfläche 90 m²
Brutto-Rauminhalt 275 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer belebten Straße
Stadtzentrum
Typ Vorgarten
Orientierung Ost
Bedingung Normal
Garten 2 - Typ Hintergarten
Garten 2 - Wichtigster Garten Ja
Garten 2 - Orientierung West
Garten 2 - Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Garten 2 - Bedingung Normal
Energieverbrauch
Energieausweis Ja
Wärmeschutzklasse D
Kessel
Art des Kessels Combi cv.
Heizung Quelle Gas
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 2
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Parkplatz Freistehendes Stein
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Rollläden Ja
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Knusse 2/1 kap woning met berging, een achtertuin op het westen en een grote vrijstaande garage (ca. 7,00 x 4,00m) met zadeldak. De woning heeft o.a. een woonkamer van ca. 17m²/ een keuken van ca. 8m²/ een (slaap)kamertje op de begane grond (ca. 8m²)/ een badkamer met toiletruimte en een 2-tal slaapkamers op de eerste verdieping van groot ca. 16m² en 11m². De garage is intern via de berging aan de achterzijde van de woning bereikbaar en de ingang van deze berging is bij de oprit. Achter de garage is er nog een ruime berging met een lessenaars dak. De achtertuin is ca. 10 x 10m en via de garage bereikbaar. Fysiek is het niet echt zichtbaar, maar bij de woning is ook aan de straatzijde een voortuin (strook grond) van ca. 2,50m diep. De woning en garage is in spouw uitgevoerd (spouwmuren woning in ca. 1974 na-geïsoleerd). De woning heeft een eigen cv-installatie, meterkast en wateraansluiting. Leuke woning voor iemand die houdt van knusse ruimtes, ruimte zoekt voor zijn hobby en houdt van een ruime tuin. Met modernisering van de woning dient men rekening te houden. Bouwjaar ca. 1970 (herbouwd), inhoud ca. 275m³ (excl. garage)/ perceel geschat (*) 289m². (Pand nr. 05258)
(*) Perceel moet samen met nr. 43 nog officieel gesplitst worden door kadaster

Erdgeschoss

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een kleine hal (ca. 1,30 x 1,10m) met een meterkast (4 groepen/ 1x aardlek) en in verlengde van de hal de trapopgang naar de eerste verdieping. Rechts de toegangsdeur naar de gezellige woonkamer (ca. 4,60 x 3,70m) die voorzien is van een vaste trapkast, groot raam aan de straatzijde en aan de zijkant die zorgen voor meer dan voldoende lichtinval in deze woonkamer. Aansluitend achter de woonkamer de keuken (ca. 2,90 x 2,70m) met een recht keukenblok en ook hier een groot raam in de zijgevel voor de lichtinval. Het raam kijkt uit op de oprit naast de woning. Naast de keuken een L-vormige gang met toegang tot de badkamer met toilet, de (slaap)kamer op de begane grond en de kast met de cv. In de betegelde badkamer (ca. 2,80 x 0,90m) een staand closet, een wastafel met spiegel/ planchet en een doucheruimte. De (slaap)kamer (ca. 3,00 x 2,60m) ligt in de aanbouw met plat dak en kijkt uit op de oprit. In de gang een deur die uitkomt bij de oprit. Achter de slaapkamer in de aanbouw met plat dak is er nog een berging (ca. 3,00 x 1,80m) met deur naar de garage.

Erste Etage

Eerste verdieping: Kleine overloop (ca. 2,00 x 0,90m) met toegang tot een 2-tal slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel en de slaapkamer aan de voorzijde een groot dakraam. De slaapkamers zijn groot ca. 3,60 x 3,00m en 4,70 x 3,40m. Beide slaapkamers hebben nog een raampje in de topgevel.

Garten

Voor/- achtertuin en garage-berging: De voortuin is fysiek niet echt zichtbaar maar kadastraal is er wel degelijk een strook grond van ca. 2,50m diep die bij de woning behoort. Rechts naast de woning een lange oprit naar de garage (vooraan ca. 2,50m breed en achteraan ca. 3,00m breed). De garage met bergzolder is ruim en heeft verwarming. Achter in de garage een 2-tal grote schuifdeuren naar de berging (ca. 4,00 x 3,00m). Op dit dak liggen ABC-golfplaten. De achtertuin is bereikbaar via de garage, maar er zou ook een toegang gemaakt kunnen worden via de berging achter de slaapkamer. De ruime achtertuin is ca. 10m breed en 10m diep.

Besonderheiten

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Zuletzt angesehen