Aanbod

Verkauft

Verkauft: Stationsstraat 43, 4921 AC Made

189.500,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Grundstück 284 m²
Nettofläche 120 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Ruime 2/1 kap gezinswoning met ca. 5m brede oprit, aanbouw, een stenen berging, een voortuin en achtertuin op het westen ca. 12,50 breed en 7m diep. De woning heeft o.a. een woonkamer van ca. 29m²/ een (slaap)kamer van ca. 9m² groot (die eenvoudig toe te voegen is aan de woonkamer waardoor er een royale woonkamer kan ontstaan/ een woonkeuken ca. 18m²/ een riante slaapkamer ca. 16m² en een badkamer... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
  Baujahr 1970
  Status Verkauft
  Angeboten seit Samstag, 5. Mai 2018
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05295
Kaufpreis 189.500,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Samstag, 5. Mai 2018
Letzte Aktualisierung Freitag, 14. Dezember 2018
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1970
Dach-Materialien Bitumen
Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Wand
Flächen
Grundstück 284 m²
Nutzfläche 120 m²
Brutto-Rauminhalt 420 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 5 (von denen 4 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1
Im freien
Lage Nahe Einkaufszentrum
Nahe Schule
Stadtzentrum
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung West
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Garten 2 - Typ Vorgarten
Garten 2 - Orientierung Ost
Garten 2 - Bedingung Normal
Energieverbrauch
Energieausweis Ja
Wärmeschutzklasse D
Kessel
Art des Kessels Nefit HR combi
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2015
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 2
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Sinken
Toilette
Schornsteinrohr Ja
Garten vorhanden Ja
Rollläden Ja
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Ruime 2/1 kap gezinswoning met ca. 5m brede oprit, aanbouw, een stenen berging, een voortuin en achtertuin op het westen ca. 12,50 breed en 7m diep. De woning heeft o.a. een woonkamer van ca. 29m²/ een (slaap)kamer van ca. 9m² groot (die eenvoudig toe te voegen is aan de woonkamer waardoor er een royale woonkamer kan ontstaan/ een woonkeuken ca. 18m²/ een riante slaapkamer ca. 16m² en een badkamer met toiletruimte van ca. 3,50m² op de begane grond en tevens is hier ook een bijkeuken ca. 7m². Op de eerste verdieping zijn een 2-tal slaapkamers van ieder ca. 20m² groot. De in spouw uitgevoerde stenen berging (ca. 10m²) ligt direct achter de aanbouw met plat dak. Fysiek is het niet echt zichtbaar, maar bij de woning is ook aan de straatzijde een voortuin (strook grond) van ca. 2,50m diep. De woning is uitgevoerd in spouw en zijn in ca. 1974 na-geïsoleerd. Een leuke woning met veel opties en op een prima locatie nabij winkels en een basisschool. Met modernisering van de woning dient men rekening te houden. Bouwjaar ca. 1970 (herbouwd), inhoud ca. 420m³, perceel 284m². (Pand nr. 05295)

Erdgeschoss

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een kleine hal (ca. 1,65 x 1,05m) en in het verlengde de trapopgang naar de eerste verdieping. Rechts de meterkast (4 groepen/ 1x aardlek) en de toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een groot raam aan de straatzijde en een groot raam aan de tuinzijde die beide zorgen voor meer dan voldoende lichtinval in deze ruimte. Aan de achterzijde van de woonkamer is nog een (slaap)kamer (ca. 3,60 x 2,60m) met een raam dat uitkijkt op de achtertuin (dit is de kamer die eenvoudig toegevoegd zou kunnen worden aan de woonkamer). Naast de woonkamer is een riante ouderslaapkamer (ca. 4,00 x 4,06m) met vaste kast. Aan de tuinzijde ligt de woonkeuken (ca. 5,09 x 3,56m) met een recht keukenblok in de keuken, een schoorsteen met kachel en heeft uitzicht op de achtertuin. In de keuken een 2-tal vaste muurkasten. Achter de woning in de aanbouw met plat dak is de bijkeuken (ca. 4,00 x 1,76m) met een deur naar de achtertuin en een deur naar de badkamer met toiletruimte (totaal ca. 2,96 x 1,15m). In de badkamer een staand closet, een doucheruimte en een wastafel met planchet/ spiegel.

Erste Etage

Eerste verdieping: kleine overloop met toegang tot een 2-tal achter elkaar gelegen ruime slaapkamers van groot ca. 5,40 x 4,00m en 5,07 x 4,00m. De voorste slaapkamer heeft een groot raam in de topgevel en de achterste slaapkamer een dakraam aan de tuinzijde. In deze laatste slaapkamer is ook de HR-combi-cv Nefit (bj. 2014). De eerste verdieping is behoorlijk ruim en daardoor is er de mogelijkheid om hier slaapkamers en een badkamer te creëren.

Garten

Voor-/ achtertuin en berging: De voortuin is fysiek niet echt zichtbaar maar kadastraal is er wel degelijk een strook grond van ca. 2,50m (volle breedte van de woning). Links naast de woning een lange en brede oprit naar de achtertuin. De achtertuin is hoofdzakelijk bestraat. De stenen berging ca. 3,75 x 2,80m ligt direct achter de aanbouw met plat dak. In de achtertuin is eventueel ruimte voor het bouwen van een garage.

Besonderheiten

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Zusätzlich

ZonZone

Zuletzt angesehen