Aanbod

Verkauft

Verkauft: Stationsstraat 7, 4921 AC Made

495.000,- €
Immobilienart Haus, Herrenhaus, Doppelhaushälfte
Grundstück 494 m²
Nettofläche 140 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Karakteristieke vrijstaand geschakelde woning, serre/overkapping en een zeer riant vrijstaande garage/ loods (ca. 112m² / ca. 18,63 diep en 6,04m breed) en berging in dorpscentrum van Made. De woning dateert uit ca. 1910 en de gevels zijn destijds door een architect ontworpen en maken het pand bijzonder in zijn bouwstijl. Later is aan de achterzijde nog een opbouw geplaatst waardoor een extra r... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Haus, Herrenhaus, Doppelhaushälfte
  Baujahr 1910
  Status Verkauft
  Angeboten seit Samstag, 10. Oktober 2020
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 05427
Kaufpreis 495.000,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Samstag, 10. Oktober 2020
Letzte Aktualisierung Freitag, 18. Juni 2021
Bau
Immobilienart Haus, Herrenhaus, Doppelhaushälfte
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1910
Dach-Materialien Bitumen
Rooftype Wohnung
Zertifizierungen Architektonische Inspektion
Isolationen Dach, Sekundäre Verglasung
Flächen
Grundstück 494 m²
Nutzfläche 140 m²
Wohnfläche 42,8 m²
Küchenbereich 13,91 m²
Brutto-Rauminhalt 551 m³
Fläche externe Lagerräume 112 m²
Balkon 3,48 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 6 (von denen 4 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1 (Und 1 separates WC)
Im freien
Lage An einer belebten Straße, Autobahnnähe, In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln, Nahe Einkaufszentrum, Nahe Schule
Garten
Typ Vorgarten
Orientierung Nordost
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Garten 2 - Typ Hintergarten
Garten 2 - Wichtigster Garten Ja
Garten 2 - Orientierung Südwest
Garten 2 - Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Garten 2 - Bedingung Normal
Kessel
Art des Kessels HR combi-cv Nefit cw5
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2014
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 7
Anzahl der überdachten Parkplätze 5
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Badezimmer Einrichtungen Bad, Sinken, Toilette, Waschbeckenmöbel
Stellplatz Freistehendes Stein
Balkon Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Hat einen Telefonanschluss Ja
Rollläden Ja
Amtliche Informationen
Drimmelen S 718
Bereich 310 m²
Drimmelen S 717
Bereich 184 m²

Beschreibung

Karakteristieke vrijstaand geschakelde woning, serre/overkapping en een zeer riant vrijstaande garage/ loods (ca. 112m² / ca. 18,63 diep en 6,04m breed) en berging in dorpscentrum van Made. De woning dateert uit ca. 1910 en de gevels zijn destijds door een architect ontworpen en maken het pand bijzonder in zijn bouwstijl. Later is aan de achterzijde nog een opbouw geplaatst waardoor een extra royale woning is ontstaan. Links op de foto naast de woning ziet u de voorzijde van de loods en een poort met achterom. Bijzonder is, dat de ingang van de loods uitkomt in de Wilhelminastraat, dus daar een geheel eigen in-/ uitgang met ook een achterom. Indeling begane grond o.a.: ontvangsthal (ca. 3m²), kantoor (ca. 7m²), gang (ca. 15m²) met toegang naar de toiletruimte, woonkamer (ca. 36m²) en de leefkeuken (ca. 14m²) met een echte voorraadkelder (ca. 8m²). Indeling eerste verdieping o.a.: overloop (ca. 8m²), een 4-tal slaapkamers (resp. groot ca. 2x 14m²/ 9m²/ 7,5m²) en een badkamer ca. (6,5m²). Naast een voortuin heeft de woning ook een zeer diepe achtertuin (ca. 20m diep/ zuidwest) met bij de woning een serre (bj. ca. 2010), een houten tuinhuis en een opslagcontainer. De voorgevel en de opbouw zijn volledig in spouw uitgevoerd, de zijmuren zijn steens muren. Aan de voorzijde van de woning geïntegreerde rolluiken. De woning heeft huisnummer 7 en de loods nummer 5a en staat op een eigen kadastraal perceel. Deze karakteristieke woning is uniek te noemen door 1) de bouwstijl en 2) door de riante loods bij de woning en 3) door de (extra) toegang aan de achterzijde via de Wilhelminastraat. Je zult niet snel een woning vinden met een dergelijk riante garage/loods. Dit kom je nauwelijks tegen. Dus bent u iemand die een woning zoekt met een extra grote garage/loods, dan is dit uw kans. Bouwjaar ca. 1910, inhoud woning ca. 551m³, garage/loods inhoud ca. 445m³ en perceel groot 494m². (Pand nr. 05427)

Erdgeschoss

Indeling begane grond: inpandige entree aan voorzijde van de woning met hierachter de ontvangsthal (ca. 1,90 x 1,49m) met direct links een kantoor (ca. 2,66 x 2,59m). Hier is ook de meterkast voor de woning (6 groepen / 2x aardlek). Vanuit de ontvangsthal toegang naar de L-vorige gang (ca. 1,90 x 5,82m) met direct links de toiletruimte (ca. 1,25 x 1,10m) met staand closet en fonteintje. Ventilatie via uitzetraampje. In het verlengde van de hal de trapopgang naar de eerste verdieping, de deur naar de leefkeuken en rechts de toegang naar de woonkamer met erker. In de hal en in de gang ligt een mozaïekvloer (mogelijk hieronder nog de oorspronkelijke granitovloer). De wandtegel in de hal, gang en bij de trapopgang zou best wel eens de oorspronkelijke wandtegel kunnen zijn. De woonkamer (ca. 9,38 x 4,42m) is ruim van opzet en heeft aan de straatzijde bij de erker het zitgedeelte. Ooit was dit een kamer-en-suite. Deels is dit nog zichtbaar. Het plafond is afgewerkt met stucwerk, sierlijsten en ornamenten, op de vloer ligt een parketvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Vanuit de achterzijde van de woonkamer uitzicht op de serre en de achtertuin. De leefkeuken (ca. 4,09 x 3,40m) ligt aan de tuinzijde en heeft een keukenblok bestaande uit een recht keukenblok met dubbele spoelbak en een unit met de keramische kookplaat en de afzuigkap. Een losse koelvrieskast en een vaatwasser in de keuken blijven achter. Via een deur in de keuken toegang tot een echte voorraadkelder (ca. ca. 3,90 x 1,88m / stahoogte ca. 1,65m) met kelderkoekoek. In de kelder zit ook de gas-/ en watermeter. In de keuken de achterdeur naar de serre/overkapping en de achtertuin.

Erste Etage

Indeling eerste verdieping: L-vorige overloop (ca. 4,18 x 1,90 x 1,00m) met vaste kast en de toegang tot een 4-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de voorzijde hebben beide aan balkon. Op de overloop, bij de trapopgang, een zijraam voor de lichtinval. Hier zijn de wanden deels granol en deels wandtegels gelijk aan de hal beneden. De slaapkamers aan de achterzijde zijn ca. 4,13 x 3,43m en 3,35 x 2,11m. De slaapkamers aan de straatzijde meten ca. 3,83 x 3,71m en 3,60 x 2,49m. Tussen de slaapkamers aan de voorzijde en achterzijde is volledig betegelde L-vormige badkamer (ca. 3,35 x 1,81 x 1,00m) met staand closet, lig-/ douche-bad en wastafel met wastafelmeubel en spiegel.

Garten

Voor-/ achtertuin en garage/loods: de voortuin (ca. 6m breed en ca. 8m diep) aan de straatzijde heeft een poort met achterom tussen de voorzijde van de loods en de woning. Deze voortuin biedt eventueel ruimte om de auto te parkeren op eigen terrein. Daarnaast is er bij de achtertuin (aan de Wilhelminastraat) ook nog een dubbele poort om hierachter 1 auto te parkeren. En uiteraard ruimte voor meerdere auto’s in de garage/loods. De achtertuin is ca. 20m diep en ca. 12,50m breed. In de achtertuin staat nog een (houten) berging met kleine overkapping en een opslagcontainer. In de achtertuin direct achter de woning een ruim terras met hiervoor een gazon met plantenborder. Achter de woning een serre (bj. ca. 2010). Hier is het lang genieten met de zon op zuidwest. Via de achtertuin de toegang tot de garage/loods (2 toegangsdeuren). De loods meet ca. 18,63 lang en ca. 6,00m breed. In de loods (aan de zijde van de voortuin) een 2-tal kamers. Een wordt gebruikt als werkruimte, de andere is de natte ruimte waar ook de wasmachine en droger staan. Hier is tevens de HR-combi cv Nefit 10-2014 CW5. De garage/loods heeft een eigen meterkast wat betreft voor de elektra (5 groepen / 1x aardlek) en een aparte toiletruimte. De loods is bijzonder te noemen qua grootte en ideaal voor iemand met een hobby en/of voor iemand die veel opslagruimte nodig heeft. De garage heeft aan de voorzijde (Wilhelminastraat) een elektrisch bedienbare sectionaldeur.

Besonderheiten

Bouwtechnisch/overig: Begane grond beton, verdiepingsvloer houten balklagen. Woning deels voorzetramen. Gasmeter en watermeter zitten in de voorraadkelder. Riolering buiten: pvc. Zijgevel buitenkraantje.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Van deze woning en loods is een bouwtechnische keuring beschikbaar van 05-2019.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen