Aanbod

Verkauft

Verkauft: Wilhelminastraat 5, 4921 AH Made

199.500,- €
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Grundstück 200 m²
Nettofläche 80 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Mooi 3-kamer appartement met balkon (noordwest ca. 6m²), royale berging op de begane grond op een gewilde en aantrekkelijke locatie in het centrum van Made. Het complex is voorzien van een lift en het betreffende appartement ligt op de tweede verdieping met de voorzijde die uitkijkt op de Stationsstraat/ Wilhelminastraat en Lucia Eijckenstraat. Aan de achterzijde (met balkon) uitkijk op de Julians... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
  Baujahr 1990
  Status Verkauft
  Angeboten seit Mittwoch, 16. Mai 2018
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 05294
Kaufpreis 199.500,- €
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Mittwoch, 16. Mai 2018
Letzte Aktualisierung Freitag, 12. April 2019
Bau
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Stockwerk 3. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1990
Dach-Materialien Bitumen
Rooftype Wohnung
Isolationen Dach
Hohlwand
Isolierverglasung
Wand
Flächen
Grundstück 200 m²
Nutzfläche 80 m²
Brutto-Rauminhalt 216 m³
Fläche andere Innenräume 7 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1
Im freien
Lage Stadtzentrum
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse C
Kessel
Art des Kessels HR-combi Nefit
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2011
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Ventilation Verfahren Mechanische Lüftung
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Sinken
Balkon Ja
Verfügt über einen Aufzug Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Ventilierung Ja
Vereinigung der Eigentümer
Eingetragen bei der Handelskammer Ja
Jährliches Treffen Ja
Periodischer Beitrag Ja
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Mooi 3-kamer appartement met balkon (noordwest ca. 6m²), royale berging op de begane grond op een gewilde en aantrekkelijke locatie in het centrum van Made. Het complex is voorzien van een lift en het betreffende appartement ligt op de tweede verdieping met de voorzijde die uitkijkt op de Stationsstraat/ Wilhelminastraat en Lucia Eijckenstraat. Aan de achterzijde (met balkon) uitkijk op de Julianstraat. De woning heeft o.a. een sfeervolle en heldere woonkamer met dakkapel en een open keuken (totaal ca. 31m²), 2-tal ruime slaapkamers van resp. ca. 14m² en 7m², badkamer van ca. 5m². Het appartement is goed geïsoleerd, heeft overal hardhouten kozijnen met isolerende dubbele beglazing en beschikt over een videofoonsysteem. Het betreft een kleinschalig appartementencomplex met in totaal een 5-tal appartementen dat ligt in het levendige dorpshart van Made met een gevarieerd winkelaanbod op zeer geringe loopafstand zoals een warme bakker, supermarkt en slager. Bouwjaar ca. 1990, vloeroppervlak ca. 80m². (Pand nr. 05294)

Erdgeschoss

Hoofdentree is aan de zijkant van het complex aan de Wilhelminastraat met hierachter de centrale ontvangsthal. Bij de hoofdentree het videofoonsysteem en de postboxen. De deur is automatisch te openen met een zgn. “druppel”. Direct rechts in de ontvangsthal de toegangsdeur naar de bergingen behorende bij de appartementen. Aan het eind van de hal de trapopgang naar de verdiepingen en schuin tegenover de trap de lift met telescoopdeuren.

Entree van het appartement (tweede verdieping) met direct hierachter een ruime hal (ca. 4,00 x 1,50m). Vanuit de hal toegang tot beide slaapkamers, badkamer, toilet en de woonkamer met openkeuken. In de hal rechts de meterkast (5 groepen/ 2x aardlek). Tegenover de meterkast de toegangsdeur naar de gezellige en sfeervolle woonkamer van (ca. 5,75 x 4,21m) met aan de straatzijde over nagenoeg de volle breedte een dakkapel. De open keuken (ca. 2,68 x 2,10m) naast de woonkamer zorgt voor een ruimtelijk geheel. In de deels betegelde keuken een recht keukenblok met boven-/ en onderkastjes, spoelbak en afzuigkap. In de keuken is een deur naar het balkon (ca. 2,72 x 2,10m) dat heerlijk op het noordwesten ligt en fraai uitzicht biedt. De royale (ouder)slaapkamer (ca. 4,86 x 2,72m) ligt links naast de voordeur en heeft een vaste kast, 2 grote ramen die zorgen voor voldoende daglicht en een deur naar het balkon. De tweede werk(slaap)kamer (ca. 3,10 x 2,36m) ligt geheel rechts in de hal en heeft een dakraam dat zorgt voor de lichtinval.
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 0,95m) heeft een staand closet en een fonteintje. De ruime, grotendeels betegelde L-vormige badkamer (ca. 2,30 x 2,68 x 1,65m) is voorzien van een wastafel/spiegel, planchet en een douche. Hier is tevens de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur en de HR Combi Nefit ca. 2011.

Anderen Etagen

Berging: de berging (ca. 3,20 x 2,70m) behorende bij het appartement ligt op de begane grond. Groot voordeel van de berging is dat deze zowel inpandig als vanaf een aparte ingang aan de buitenzijde toegang heeft (ingang buitenzijde is naast de hoofdingang). De berging is voorzien van elektra, 3 raampjes en biedt meer dan voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld een 2-tal fietsen en overige spullen.

Besonderheiten

Bouwtechnisch/overig: Verdiepingsvloeren van beton. Binnendeuren: stalen kozijnen met opdekdeuren. Het appartement heeft veiligheidshang- en sluitwerk. De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedragen ca. € 130,- per maand. Deze servicekosten voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex.

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Zuletzt angesehen