Beschreibung

Mooi 2-kamer appartement (ca. 55m²) met berging en liftinstallatie op loopafstand van het gezellige dorpscentrum met winkels/ horeca en om de hoek het NS-station. Het appartement bestaat o.a. uit: ontvangsthal met meterkast, royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 34m²), riante slaapkamer (ca. 15m²) en een badkamer (ca. 3,5m²) met aansluiting voor wasmachine/droger. De keukeninrichting is compleet met vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombi. apothekerskast en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. In de badkamer zijn de volgende voorzieningen: douche, wastafel met spiegel en wastafelombouw en een toilet. Het appartement is heeft kunststofkozijnen alle met dubbele beglazing. Afwerking: gehele verdieping een vloertegel (m.u.v. slaapkamer: tapijt), op slaapkamer grote wandkast, alle ramen zijn voorzien van vitrages, raamfolie en/of rolgordijnen, led inbouwspots in woonkamer en keuken en er hangen diverse verlichtingsarmaturen. Op het binnenterrein zijn enkele parkeerplaatsen en op ca. 50m loopafstand is een openbaar parkeerterrein. Bouwjaar ca. 1985, inhoud ca. 155m³ en vloeroppervlak ca. 55m². (Pand nr. 05348)

Deze woning is níét te huur voor woningeigenaren die hun eigen woning verkocht hebben en tijdelijk een huurwoning zoeken omdat de nieuwe woning nog niet beschikbaar is en/of zij nog geen geschikte woning gevonden hebben. 

Voorwaarden verhuur:

•	Huur € 725,- per kalendermaand (prijs is excl. servicekosten en excl. gas-water en elektra)
•	Waarborgsom: 1 maand huur 
•	Servicekosten bedragen € 55,- p/mnd
•	Huurperiode: bepaalde periode minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
•	Een werkgeversverklaring of aangifte IB maakt onderdeel uit als voorwaarde verhuur idem als een kredietwaardigheidsonderzoek huurder.
•	Verhuur aan kandidaat onder voorbehoud goedkeuring van de eigenaar
•	Geen verhuur aan uitzendbureaus

Besonderheiten

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Eckdaten