Verkopen

Verkopen

Voor ons is verkopen iets wat wij dagelijks doen, met heel veel plezier. Mede hierdoor hebben wij heel veel vertrouwen van klanten door verkregen. En dat zien wij als het grootste compliment. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis of bedrijfspand is uniek en heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Bij ons profiteert u van een jarenlange ervaring met het verkopen van vastgoed. Dat is terug te zien in onze verkoopresultaten, want zo staat een woning zelden lang te koop. U heeft bij ons keuze uit:

  1. Full-service verkoop (maatwerk): De verkoop wordt volledig door ons verzorgd, wij regelen echt alles voor u! Uw woning komt compleet in beeld via de vele verkoopkanalen van ons kantoor waaronder onze eigen site maar uiteraard ook Funda en Facebook Business. De presentatie van uw woning is optimaal met minimaal 25 foto's, hoogtefoto's, floorplanners (platte gronden) en standaard met een virtuele 3D presentatie. Met de professionele fotoshoot van een vakfotograaf laat u de beste en mooiste kanten van uw woning zien. Uw makelaar is daar altijd bij aanwezig. Alle benodigde formulieren worden door ons verzameld, ingevuld en persoonlijk met u doorgenomen. U krijgt een gratis bouwkundige keuring van uw woning uitgevoerd door Perfectkeur. Open huis deelname is gratis. Biedingen van kandidaten mogen via ons online biedingssysteem, maar ook persoonlijk, telefonisch of via e-mail. Kosten? Als verkoper betaalt u ons een vaste lage courtage! 
  2. Gratis verkoop (gedeeltelijk maatwerk): De verkoop wordt door ons geregeld, waaronder ook de plaatsing van uw woning op onze eigen site en op o.a. Funda en Facebook Business. De (foto)presentatie echter regelt u zelf via onze webshop. U als verkoper bepaalt zelf de keuze van de presentatie (keuze uit 3 pakketten). Uw makelaar is bij de fotoshoot zelf niet aanwezig. De benodigde formulieren worden door ons verzameld, documenten zoals bijvoorbeeld de vragenlijst worden door u ingevuld. Open huis deelname is optioneel. De biedingen gaan uitsluitend via ons online biedingssysteem. Kosten? De koper betaalt ons een vaste commissie. U als verkoper betaalt uitsluitend de presentatiekosten van uw woning en de bouwkundige keuring (totaal ca. € 764,-). Meer info/ uitleg, zie onze rubriek "Dé gratis verkoopmakelaar. Hoe werkt het?". 

Rechtstreeks en persoonlijk contact 

U heeft rechtstreeks contact met uw eigen verkoopmakelaar. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Uw verkoopmakelaar informeert u persoonlijk, telefonisch en/of via ons on-line informatiesysteem over het verkoopproces. Ieder contactmoment over uw woning wordt hierin vastgelegd en u ontvangt automatisch een e-mail vanuit ons informatiesysteem. 

Bereikbaar

De bereikbaarheid van ons kantoor en medewerkers vinden wij erg belangrijk. U toch ook? Daarom zijn wij op alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.30 uur tot ca. 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot ca. 17.00 uur. Voor een persoonlijk advies bij u thuis of op kantoor werken wij graag op afspraak. Dan kunnen wij daar voldoende tijd voor inplannen.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Wij bieden ruime mogelijkheden voor het bezichtigen van woningen en/of bedrijfspanden. In het belang van een voorspoedige verkoop kunnen kandidaten afspraken maken op alle werkdagen én op zaterdag. Om nog meer ruimte te creëren organiseren wij ook regelmatig een open huis. 

Belang van eigen site en Funda

Uw woning plaatsen wij op onze eigen vastgoedsite, op Funda en alle overige grote landelijke sites. Wij raden het af om uw woning te verkopen via alleen Facebook en zonder deze op de eigen site en Funda te plaatsen. Natuurlijk is het fijn als u uw woning snel kwijt bent. Maar is het niet beter om er ook de beste prijs en voorwaarden voor te krijgen? Dus zet altijd uw woning minimaal op de eigen site van de makelaar én op Funda. Verkoop niet zomaar uw woning binnen je kennissenkring of de woningenzoekenden van de makelaar! Daarmee bereikt u slechts een beperkt deel van de woningzoekenden (markt).

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopovereenkomst, deze loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning en/of bedrijfspand via de notaris. Mochten er na afloop nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard bij ons terecht.

Neem contact op