Verkopen

Uw verkoopmakelaar

Bij ons profiteert u van jarenlange ervaring met het verkopen van woningen en/of bedrijfspanden. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis of bedrijfspand heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. U krijgt van ons een eerlijk advies over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

Rechtstreeks en persoonlijk contact 

Dit houdt in dat u altijd en rechtstreeks contact heeft met uw eigen verkoopmakelaar/contactpersoon. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Wij zijn dé verkoopmakelaar met de meest persoonlijke benadering en begeleiding. Wij zijn een innovatief, flexibel makelaarskantoor en wij garanderen rechtstreeks en direct contact met een van onze makelaars.

Bereikbaar

Wij zijn uw verkoopmakelaar en zijn zeer goed bereikbaar op alle werkdagen, zowel tijdens als buiten kantooruren maar ook ’s avonds en op zaterdag. U wilt immers een makelaar die bereikbaar is.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Wij bieden ruime mogelijkheden voor het bezichtigen van woningen en/of bedrijfspanden. In het belang van een voorspoedige verkoop kunnen kandidaten afspraken maken op alle werkdagen én op zaterdag. Zopfi Makelaardij neemt hier als uw verkoopmakelaar de tijd voor. 

Onze professionele site, Funda en Social Media

Uw woning of bedrijfspand plaatsen wij op onze eigen vastgoedsite, op funda en alle overige grote landelijke sites. Ook maken wij slim gebruik van social media om uw woning te promoten. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen. 

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning en/of bedrijfspand. Mochten er na afloop toch nog vragen zijn of onduidelijkheden, dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht. 

Afspraak voor vrijblijvend waardeadvies

Een waardeadvies is bij ons géén commercieel verkoopgesprek. Daar komen wij niet voor en u zit daar niet op te wachten. Een eerlijk waardeadvies van uw bezit, dat is echt waardevol. En daar komen wij voor. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand.