Aankopen

Bent u op zoek naar uw droomhuis of bedrijfspand, dan is het vandaag de dag voor woningzoekenden of ondernemers vrij eenvoudig om die te vinden via woning-/ of bedrijvensites of sites als Funda.nl. Wanneer u een interessante woning of bedrijfspand heeft gevonden dan kunt u een afspraak maken en het gaan bezichtigen. Maar dat is pas het begin…..

Misschien krijgt u het ‘juiste gevoel’ bij het bekijken van ‘dé droomwoning of hét bedrijfspand’. Het is dan heel menselijk om elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Een eigen aankoopmakelaar inschakelen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie en verstevigd u de onderhandelingspositie.

Bij aankoop vastgoed vergeten veel mensen de professionele begeleiding. Juist met hulp van de makelaar valt veel te winnen en te verdienen. Of het nu gaat om de beoordeling van een bestemmingsplan, de bouwkundige staat, de financiële stukken van de Vereniging van Eigenaren in geval van een appartementencomplex, wij staan je persoonlijk en deskundig bij. Daarmee behoeden we je onder meer voor juridische en bouwkundige valkuilen. 

Particulieren kunnen via onze webshop een keuze maken uit de persoonlijke begeleiding die het best aansluit bij hun behoefte. Bedrijven leveren wij vanwege de complexheid uitsluitend maatwerk. 

Neem contact op