Aan- en verhuur

Uw aan- en verhuurmakelaar

Op zoek naar een huurwoning, winkel-/ of bedrijfsloods? Kijk eens in het huuraanbod op onze website. Neem vooral ook contact op met Zopfi Makelaardij. Wellicht heeft een verkoper interesse om zijn woning voor bepaalde of onbepaalde tijd te verhuren. Het loont dus altijd om contact met ons op te nemen.

Wilt u uw woning of bedrijfs-/ winkelpand verhuren?

Wij staan regelmatig in contact met woningzoekenden of met ondernemers die een winkel en/of bedrijfspand zoeken. Dit zijn zoekers op de woning-/ of op de bedrijvenmarkt. Wij hebben tevens contacten met verkopers die een periode moeten overbruggen alvorens zij een nieuwe woning kunnen betrekken. Zij vormen een groep die interessant kan zijn voor de (tijdelijke)verhuur van uw woning. Heeft u plannen om uw woning, winkel-/ en/of bedrijfspand te gaan verhuren dan ben u bij Zopfi Makelaardij aan het juiste adres.

Verhuur als investering/ belegging

Met de huidige zeer lage rentestand op spaargeld zien we dat particulieren plannen maken om een woning aan te kopen met de intensie om deze te gaan verhuren. Het rendement is in ieder geval veel beter dan dat u aan rente ontvangt bij een bankinstelling. Maar hoe zit het met de huuropbrengsten, zijn deze belast. En wat zijn de risico's bij verhuur. Wat voor huurcontract moet er worden opgesteld. Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden.

Kredietwaardigheidsonderzoek

Hebben wij een kandidaat huurder, dan zorgen wij voor een kredietwaardigheidsonderzoek. Zo weet je meteen of de toekomstige huurder ook aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. U wilt immers een goede huurder in uw eigendom.