Over ons

Net even persoonlijker!

Weet u een makelaar die alert is en altijd snel reageert? Eén van de best verkopende kantoren uit de verre omgeving is en actief op Funda en Social Media zoals Facebook en Instagram? Nee, nog niet? Dan stellen wij u graag voor aan de makelaars van Zopfi Makelaardij. Wij zijn actief in de verkoop/ verhuur van woningen en bedrijfsvastgoed (BOG). Maar ook nieuwbouw en projectontwikkeling behoort tot ons specialisme. Persoonlijker: dat merk je al direct als je met één van onze makelaars kennismaakt. Zopfi Makelaardij: uw woonspecialist.

De nummer 1 verkopende makelaar (Score gemiddeld 9,6 op Funda!)

Als u besluit om uw woning of bedrijfspand te verkopen/verhuren dan is het belangrijk om te weten wat u ons mag verwachten. Wij zijn enorm trots op de verkoopresultaten, maar nog meer over de lovende woorden die relaties schrijven over onze dienstverlening. Bent u nieuwsgierig? Laat u zich dan overtuigen en bekijk de reacties van onze relaties bij de rubriek "beoordelingen" op die van Funda en op onze eigen site.

Neem contact op met de makelaars van Zopfi Makelaardij

Wij zijn goed bereikbaar, werken altijd in het belang van onze opdrachtgever en last but not least: wij hebben een breed netwerk. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars. Wij inventariseren graag samen met u, hoe wij u kunnen helpen bij verkoop, aankoop of verhuur van uw vastgoed of nieuwbouw-projectontwikkeling. 

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterke partner, iemand die je kunt vertrouwen. 

Neem contact op