Wie zijn wij

Wij doen 1 ding

Makelen: wij verkopen, aankopen of verhuren voor particulieren en bedrijven, 7 dagen per week, en houden ons niet bezig met bijzaken zoals bijvoorbeeld hypotheken of verzekeringen. Wij richten ons alléén op uw vastgoed. Op deze manier kunnen wij onze onafhankelijkheid garanderen en treden alleen op in het belang van onze opdrachtgevers. Zopfi Makerlaardij - Immo - Real Estate levert maatwerk. 

De nummer 1 verkopende makelaar

Wanneer u heeft besloten uw woning of bedrijfspand te verkopen is het belangrijk om te weten welke resultaten u van de makelaar mag verwachten. Wij zijn enorm trots op onze verkoopresultaten. Bent u nieuwsgierig naar onze verkoopresultaten? Laat u zich dan overtuigen en bekijk de reacties van onze klanten bij "referenties van relaties" op onze eigen site of zie Funda. 

Neem contact op met de makelaars van Zopfi Makelaardij

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars. Zopfi Makelaardij is uw makelaar! Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop, aankoop of verhuur. Stuur ons een e-mail, of bel (0162) - 68 74 70. Ook na kantooruren zijn wij goed bereikbaar.