Over ons

Net even persoonlijker!

Weet u een makelaar die alert is en altijd snel reageert? Eén van de best verkopende kantoren uit de verre omgeving is en actief op Social Media zoals Facebook en Instagram? Nee, nog niet? Dan stellen wij u graag voor aan de makelaars van Zopfi Makelaardij. Wij zijn betrokken bij de verkoop of verhuur van uw woning, bedrijfs-/ of winkelpand. Je merkt dat al direct als je met één van onze makelaars kennismaakt. Zopfi Makelaardij: uw woonspecialist.

De nummer 1 verkopende makelaar

Als u besluit om uw woning of bedrijfspand te verkopen/verhuren dan is het belangrijk om te weten wat u ons mag verwachten. Wij zijn enorm trots op de verkoopresultaten, maar nog meer over de lovende woorden die relaties schrijven over onze dienstverlening. Bent u nieuwsgierig? Laat u zich dan overtuigen en bekijk de reacties van onze relaties bij "referenties van relaties" op onze eigen site of die van Funda. 

Neem contact op met de makelaars van Zopfi Makelaardij

Wij zijn goed bereikbaar en werken altijd in het belang van onze opdrachtgever. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars. Wij inventariseren graag samen met u, hoe wij u kunnen helpen bij verkoop, aankoop of verhuur. Bel (0162) - 68 74 70 of stuur ons een e-mail. 

Neem contact op

Team Zopfi Makelaardij