Aanbod

Rented

Rented: Nieuwstraat 22c, 4921 CX Made

€400 /mo
Type of residence Retail space
Plot size 1,145 m²

Note

Nog 1 unit te huur ca. 27,55m2 - formule shop-in shop. Aantrekkelijk en zeer gewild. Maakt een afspraak om de units te bekijken.

SHOP IN SHOP: NOG 1 WINKEL-/ KANTOOR UNIT TE HUUR (22c). Met eigen etalage. Functioneel en modern met elk een frontbreedte van ca. 4,50 meter. De unit staat in het centrum van Made.

De hoofdingang ligt aan de Nieuwstraat. Tevens is er een personeels-/bezorgersingang aan de zijkant bij het winkelpand. Een 3-tal fraaie UNITS met elk een eigen etalage geven u als ondernemer optimaal de mogelijkhe... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Retail space
  Construction period 1992
  Status Rented
  Offered since 06 January 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05270
Asking price €400 per month
Deposit €850
Service costs €25
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Rented
Acceptance By consultation
Offered since 06 January 2018
Last updated 24 January 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Retail space
Type of construction Existing estate
Construction period 1992
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Floor
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,145 m²
Floor area 23.5 m²
Content 80 m³
Mapping
Number of floors 1
Outdoors
Location City centre
Near shopping center
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

SHOP IN SHOP: NOG 1 WINKEL-/ KANTOOR UNIT TE HUUR (22c). Met eigen etalage. Functioneel en modern met elk een frontbreedte van ca. 4,50 meter. De unit staat in het centrum van Made.

De hoofdingang ligt aan de Nieuwstraat. Tevens is er een personeels-/bezorgersingang aan de zijkant bij het winkelpand. Een 3-tal fraaie UNITS met elk een eigen etalage geven u als ondernemer optimaal de mogelijkheid om uw goederen te presenteren en bieden het winkelend publiek uitstekend zicht op de royale opzet van het winkelpand. De winkelruimtes hebben elk intern een eigen toegangsdeur via een centrale hal naar alle units, Verder is er een gezamenlijk keukentje met koelkast en een gezamenlijke toiletruimte. Het pand is goed geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van isolerende dubbel beglazing.
Het winkelpand staat aan de meest gunstige straatzijde van de winkelstraat (met tevens de etalages op zuid). Bouwjaar 1992, Grootte units ca. nr. 22a: 23,50m² / nr. 22b: 23,45m² en unit 22c: 27,55m² / Huurprijs per unit vanaf € 400,- exclusief BTW. (Pand nr. 05112)

De directe omgeving bestaat uit hoofdzakelijk commercieel vastgoed met winkels zoals: Hema, Blokker, Schoen-kledingzaak The World of Walking, Partners Kapsalon, DA, Kruitvat, Jola Mode, Gebr. Van Dijk elektra, Peter Fashion, diverse schoen- en sportzaken en Hoosemans Pets&Co. Maar ook vindt u in het centrum diverse horeca gelegenheden met sfeervolle terrassen. In het levendige en actieve winkelcentrum (Nieuwstraat, Marktstraat en Den Deel) is altijd wat te beleven.

SHOP IN SHOP: Dit betekent niets anders dan een winkel in een andere winkel. De opzet is om met een dergelijke constructie een synergie-effect te weeg te brengen wat uiteindelijk meer klanten en meer omzet oplevert. Shop in shop zie je tegenwoordig overal en is een succesformule die steeds vaker wordt toegepast. Winkels moeten zoeken naar andere manieren om klanten te binden. Hiervoor is het shop in shop-model een goede manier. Meer informatie hierover verstrekken wij u graag.

Als u geïnteresseerd bent in deze winkel- of kantoorruimte, aanvullende informatie wenst of een afspraak wilt maken bij ons op kantoor of voor een bezichtiging op locatie, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij zijn ook ’s avonds of in het weekend telefonisch bereikbaar. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Platte grond en gevelaanzicht: zie brochure.

Huurprijs: € 425,- per maand excl. 21% BTW;
Prijs is exclusief BTW – excl. G/W/L;
Betaling: per maand vooraf;
Aanvaarding: Vanaf 01-02-2018;
Huurtermijn: in overleg / minimaal 1 jaar;
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur excl. BTW;
Opzegtermijn: 3 maanden;
Vestigingsvergunning: verantwoording bij huurder / navraag gemeente;
Kredietwaardigheidsonderzoek huurder: dit kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Details

Bouwtechnisch/overig:
• Begane grond vloer: beton
• In winkelpand overal systeemplafond met verlichting (c.q. extra aansluitpunten voor verlichting)
• Hoogte vloer-plafond ca. 2,80m
• Geïsoleerde spouwmuren
• Hardhouten kozijnen met isolerende dubbele beglazing
• Gratis parkeren: voor winkelpand / Nieuwstraat / Den Deel / blauwe zone in de Marktstraat en gratis parkeerterrein Valkenbergplein

Floor plans

ZonZone

Recently viewed