Aanbod

Rented

Rented: Kloosterstraat 24A, 4921 BD Made

€950 /mo
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 116 m²
Liveable area 85 m²
Acceptance By 01 November 2020
Status Rented

Note

Mooie instap klare 2/1 kap woning met kleine aanbouw, dakkapel, stenen berging en een ca. 8m diepe achtertuin op oost

GERESERVEERD VOOR HUURDER/ reageren kan dus niet meer op dit pand.

Tijdelijke Verhuur: Twee onder een kap woning met berging midden in het dorpscentrum van Made met een gevarieerd winkelaanbod. De woning is gemoderniseerd, heeft rondom hardhouten kozijnen, op de voordeur na overal dubbelglas, een mooie open keuken, ruime woonkamer, moderne badkamer (nw. ca. 2018 (*)) en een 3-tal slaapkamers... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1946
  Status Rented
  Offered since 24 September 2020
  Offered since 24 September 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05429
Asking price €950 per month
Deposit €1,900
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Rented
Acceptance By 01 November 2020
Obtainable from 01 November 2020
Obtainable until 30 September 2021
Offered since 24 September 2020
Last updated 22 October 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1946
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 116 m²
Effective area 85 m²
Content 310 m³
Surface area external storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near school, Near shopping center, On a busy street, Unobstructed view
Garden
Type Front yard
Orientation West
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler HR combi cv Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Made en Drimmelen S 4342
Area 116 m²
Ownership Full ownership

Description

GERESERVEERD VOOR HUURDER/ reageren kan dus niet meer op dit pand.

Tijdelijke Verhuur: Twee onder een kap woning met berging midden in het dorpscentrum van Made met een gevarieerd winkelaanbod. De woning is gemoderniseerd, heeft rondom hardhouten kozijnen, op de voordeur na overal dubbelglas, een mooie open keuken, ruime woonkamer, moderne badkamer (nw. ca. 2018 (*)) en een 3-tal slaapkamers. De woning heeft o.a. een heldere doorzon woonkamer met open keuken van totaal ca. 34m2 / een voorraadkelder / een 3-tal slaapkamers van resp. groot ca. 5,60 x 3,10 m., 3,05 x 3,05 m. en 4,20 x 3,20 m. / een ruime badkamer van ca. 2,95 x 2, 60 m. en een vaste trap naar de tweede verdieping. In de keuken staat een moderne en compleet keukenblok (ca. 2012) met geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, combi magnetron, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met rvs afzuigkap en een spoelbak . Op de tweede verdieping is in ca. 2009 aan de achterzijde over de volle breedte een (kunststof) dakkapel geplaats met geïntegreerde elektrische rolluiken. De achtertuin is ca. 8m diep (oost) en heeft een berging met overkapping. Bouwjaar 1946, inhoud ca 310m³ en perceel groot 116m². (Pand nr. 05429)

(*) Badkamer staat niet op de foto's / sommige zaken kunnen (qua kleurstelling) iets afwijken van de huidige situatie.

Voorwaarden verhuur:

• Huurprijs € 950,- p/mnd, betaling per maand vooraf
• Huurprijs is excl. gas-water en elektra (*);
• Waarborgsom: 2 maanden huur, zijnde € 1.900,- betalen bij aanvang verhuur;
• Te huur vanaf 01-11-2020 tot maximaal 30-09-2021 (11 maanden);
• Er zijn geen servicekosten;
• Kandidaat huurder die in aanmerking wenst te komen moet als zekerheid een IB-aangifte aanleveren over 2019 en een werkgeversverklaring;
(*) Gas/water en elektra worden door de huurder aangemeld op zijn/haar naam bij de betreffende energiemaatschappij en Brabant Water.

Belangrijk: Het gaat om verhuur zelfstandige woning / geliberaliseerde (vrije-sector)woning met tijdelijke verhuur. De verhuur kan slechts éénmalig voor een periode van maximaal 11 maanden ingaande op 01-11-2020 worden aangegaan voor een periode van 11 maanden (tot 30-09-2021). De huurovereenkomst kan hierna NIET worden verlengd. Ook niet als de eerste periode bijvoorbeeld 8 maanden is.

Ground floor

Indeling begaande grond: entree voorzijde met hierachter de hal (ca 4,5 x 1,95 x 1,00m) en links de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast (6 groepen./ 2x aardlek). Direct links naast de entree de toiletruimte. In het verlengde van de hal onder de trap naar de eerste verdieping een voorraadkelder en de toegang naar de woonkamer (ca 7,25 x 3,60m) met openkeuken (ca 4,10 x 2,00m). De woonkamer wordt van de keuken gescheiden door een bar. Alle wanden (incl. die in de hal) zijn gestuukt en in de woonkamer op de grond een eiken vloer. In de open keuken een modern, mooi keukenblok met geïntegreerde apparatuur. Via de keuken toegang tot achtertuin.

First floor

Eerste verdieping; overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, de toegang naar een tweetal ruime slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning is de royale ouderslaapkamer (ca 5,60 x 3.10m) met schuifwandkast (incl. spiegelwand) en een vaste kast (voorheen 2 slaapkamers). Aan de achterzijde de kinderslaapkamer (ca 3,05 x 3,05m) met een vaste trapkast. Alle wanden op de eerste verdieping zijn voorzien van strak stuukwerk, op de aan de voorzijde gelegen slaapkamer een duurzame laminaatvloer en op de aan de achterzijde gelegen slaapkamer vinyl. De ruime badkamer (ca 2,95 x 2,60m/ nw. 2018/ geen foto's in de presentatie) is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en wandcloset. In de badkamer een deur naar een klein balkon boven de aanbouw van de keuken.

Second floor

Tweede verdieping; Via vaste trap toegang tot de derde slaapkamer van de woning met dakkapel. Voldoende opbergmogelijkheden door de grote kasten die gemaakt zijn aan de schuine zijden. Hier is ook de combi cv-installatie Remeha Avanta 35c. ca. 2011

Garden

Voor -/ achtertuin en berging; De voortuin met een pad van sierbestrating naar de voordeur en langs de woning. De achtertuin is geheel bestraat. Er is geen achterom. In de achtertuin een berging met zadeldak en een overkapping.

Details

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed