Aanbod

Rented

Rented: Nieuwstraat 59G, 4921 CV Made

€980 /mo
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 98 m²

Note

General

Te Huur: Prima 3-kamer appartement in centrum eigen parkeerplaats, berging, ruim balkon aan de achterzijde van het appartement (zuid / ca. 12m²), een balkon aan straatzijde (ca. 6m²). Het appartement heeft een vloeroppervlak van totaal ca. 98m², beschikt over een lift en heeft een videofoonsysteem. Naast een sfeervolle en ruime woonkamer met open keuken (totaal ca. 35m²) heeft het appartement o.a.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 1998
  Status Rented
  Offered since 03 September 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05307
Price €980 per month (incl. service costs)
Deposit €950
Service costs €120
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Rented
Acceptance By 01 November 2018
Offered since 03 September 2018
Last updated 13 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1998
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Wall
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 98 m²
Content 265 m³
Surface area external, linked storage rooms 19 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Near shopping center
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler HR Combi ketel ATAG
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Te Huur: Prima 3-kamer appartement in centrum eigen parkeerplaats, berging, ruim balkon aan de achterzijde van het appartement (zuid / ca. 12m²), een balkon aan straatzijde (ca. 6m²). Het appartement heeft een vloeroppervlak van totaal ca. 98m², beschikt over een lift en heeft een videofoonsysteem. Naast een sfeervolle en ruime woonkamer met open keuken (totaal ca. 35m²) heeft het appartement o.a. nog een 2-tal ruime slaapkamers (gelegen aan de achterzijde van het complex) van groot ca. 13m² en 10m², een complete badkamer van bijna 6,5m² groot en een aparte natte (berg)ruimte voor wasmachine/droger. Het appartement is prima geïsoleerd en heeft overal aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Het complex staat midden in het levendige centrum van Made op de hoek Nieuwstraat en het winkelcentrum Den Deel met op de begane grond winkelruimte (Rullens Tweewielers) en met daarboven een 4-tal appartementen. De hoofdentree en de toegang tot de parkeerplaatsen en de bergingen is aan de Nieuwstraat. Het betreffende appartement ligt op de tweede verdieping. Bouwjaar 1998, vloeroppervlak ca. 98m² (incl. balkons). (Pand nr. 05307)

Belangrijk: Wij zoeken huurder(s) voor maximaal 2 jaar. Hierna verlening mogelijk. Voorkeur huurder: alleenstaande of echtpaar / (jonge) senioren vanaf 55 plus / geen gezin met kinderen. (Uitgesloten: verhuur aan werknemers van uitzendbureua's)
Deze woning is níét te huur voor woningeigenaren die hun eigen woning verkocht hebben en tijdelijk een huurwoning zoeken omdat de nieuwe woning nog niet beschikbaar is en/of zij nog geen geschikte woning gevonden hebben.

Voorwaarden verhuur:

• Waarborgsom: 1 maand huur
• Huurperiode: bepaalde periode max 2 jaar (hierna onbepaalde tijd mogelijk)
• Een werkgeversverklaring of aangifte IB maakt onderdeel uit als voorwaarde verhuur idem als een kredietwaardigheidsonderzoek huurder.
• Verhuur aan kandidaat onder voorbehoud goedkeuring van de eigenaar

Ground floor

Hoofdentree aan de Nieuwstraat met hierachter een open ontvangsthal. In deze centrale hal zijn de postboxen. Het gebouw beschikt over een bellenpaneel met een videofoonsysteem. In het verlengde van de ontvangsthal is de liftinstallatie met telescoopdeuren en het trappenhuis naar de bovenliggende etages.
Bij het appartement op de tweede verdieping is een openbare ruimte met (links) de voordeur naar het appartement. Hierachter een L-vormige hal (hal ca. 2,40 x 2,80m / gang ca. 3,85 x 2,15m). In de hal, links naast de voordeur, de meterkast (8 groepen / 2x aardlek) en de deur naar de sfeervolle en heldere woonkamer met open keuken van maar liefst totaal ca. 35m² (woonkamer ca. 5,65 x 4,90m / keuken ca. 2,95 x 2,70m). Aan de voorzijde (straatzijde) van de woonkamer is een schuifpui naar het balkon aan de straatzijde (ca. 5,70 x 1,00m). De keuken is met een laag muurtje gescheiden van de woonkamer. Vanuit de woonkamer uitzicht op het levendige en gezellige dorpscentrum. De uitzetramen in de woonkamer zijn net als elders in het appartement van het type draai-kiep en op sommige plaatsen voorzien van ventilatieroosters (zgn. suskasten). In de keuken een keukeninrichting in hoekopstelling met geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser (los), koelkast en een keramische kookplaat met afzuigkap. Achter de keuken de natte ruimte / berging (ca. 2,95 x 1,50m) met aansluiting voor was-/ en droogapparatuur, het centraal afzuigsysteem en de cv (HR Atag combi juni 2017).

Via de hal-gang is de toegang tot de toiletruimte, de badkamer, de 2 slaapkamers en het balkon aan de achterzijde. De volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,48 x 0,90m) heeft een wandcloset en fonteintje. De eveneens volledig betegelde badkamer (ca. 2,70 x 2,00m) heeft een ligbad, een 2-tal wastafels met spiegels en een aparte douche (ca. 1,18 x 0,90m).
Aan de achterzijde van het appartement zijn een 2-tal ruime slaapkamers van respectievelijk groot ca. 4,45 x 2,95m (ouderslaapkamer) en ca. 4,00 x 3,05m (slaap-werkkamer – incl. vaste schuifwandkast). Deze laatste kamer heeft openslaande deuren naar het ruime (deels open en deels overdekt balkon (met elektrische zonnescherm). De ouderslaapkamer heeft eveneens een toegangsdeur naar het balkon.

Garden

Parkeerplaats en berging: De eigen parkeerplaats is bereikbaar vanaf de Nieuwstraat via een afgesloten oprit met sectionaldeur (elektrisch) en een aparte loopdeur. De berging (ca. 2,90 x 2,00m) behorende bij het appartement ligt bij de parkeerplaatsen en de open buitenruimte. De berging biedt meer dan voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen en opbergen van overige spullen

ZonZone

Recently viewed