Aanbod

Rented

Rented: Nieuwstraat 7b, 4921 CT Made

€975 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 88 m²

Note

Ruim 3-kamer appartement met balkon-loggia, in centrum van Mede met berging en parkeerplaats

Ruim 3-kamer appartement in centrum met riant loggia-balkon (achterzijde/ zuid) en lift in het centrum van Made. Het appartement heeft een vloeroppervlak van ca. 88m² en een loggia-balkon van ca. 11m². Bij het appartement behoort nog een berging en een parkeerplaats. Naast een heldere en royale woonkamer van ca. 38m² heeft het appartement o.a.: een ruime keuken (ca. 11m²), een 2-tal ruime slaapkam... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
  Construction period 1997
  Status Rented
  Offered since 16 February 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05277
Price €975 per month (upholstered)
Deposit €975
Customer commission €75 VAT included
Service costs €125
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By consultation
Obtainable from 01 March 2018
Offered since 16 February 2018
Last updated 30 June 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 88 m²
Kitchen area 10.8 m²
Content 250 m³
Surface area other inner rooms 11 m²
Balcony 11 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (2 bedrooms)
Number of balconies 1
Outdoors
Location On a busy street
City centre
Near shopping center
Near highway
Near public transport
Near school
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Remeha HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Ruim 3-kamer appartement in centrum met riant loggia-balkon (achterzijde/ zuid) en lift in het centrum van Made. Het appartement heeft een vloeroppervlak van ca. 88m² en een loggia-balkon van ca. 11m². Bij het appartement behoort nog een berging en een parkeerplaats. Naast een heldere en royale woonkamer van ca. 38m² heeft het appartement o.a.: een ruime keuken (ca. 11m²), een 2-tal ruime slaapkamers van ca. 16m² en 7m², een badkamer van bijna 6m², een aparte toiletruimte en een cv-ruimte met aansluiting voor wasmachine en/of droger. Het appartement is uitstekend geïsoleerd en heeft overal aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Het complex staat midden in het levendige centrum van Made op de hoek Nieuwstraat en he Raadhuisplein met op de begane grond winkelruimte. Het betreffende appartement ligt op de eerste woonlaag. Bouwjaar 1997, vloeroppervlak totaal ca. 99m². (Pand nr. 05277)

Voorwaarden verhuur:
• Waarborgsom: 1 maand huur
• Huurperiode: onbepaalde periode (minimaal 1 jaar)
• Een werkgeversverklaring of aangifte IB maakt onderdeel uit als voorwaarde verhuur idem als een kredietwaardigheidsonderzoek huurder.
• Verhuur voorkeur aan 50+ of ouder
• Verhuur onder voorbehoud na goedkeuring van de eigenaar

Ps. Deze woning is NIET te huur voor woningeigenaren die hun eigen woning verkocht hebben en tijdelijk een huurwoning zoeken omdat de nieuwe woning nog niet beschikbaar is en/of zij nog geen geschikte woning gevonden hebben. Wij zoeken huurders voor lange termijn.

Ground floor

Hoofdentree aan de Nieuwstraat met hierachter de centrale ontvangsthal met de postboxen, het trappenhuis naar de bovenliggende etages en de lift. Het complex beschikt over een bellenpaneel met een videofoonsysteem. In het verlengde van de ontvangsthal is de liftinstallatie met telescoopdeuren.

Het appartement ligt op de eerste woonlaag. Achter de entree bij het appartement een L-vormige hal (ca. 4,50 x 3,20 x 1,30m) met direct rechts de meterkast (6 groepen/ 2x aardlek) en de toegang naar de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer, de toiletruime en de ruimte voor het witgoed en de cv. De heldere woonkamer (ca. 8,36 x 5,00m) is ruim van opzet en kijkt aan de voorzijde uit op het levendige en gezellige dorpscentrum. Aan de achterzijde in de woonkamer is de toegang via een schuifpui naar de zongunstig gelegen loggia (zuid/ ca. 3,93 x 2,80m) en de keuken. Het zitgedeelte van de woonkamer is aan de straatzijde en het eetgedeelte aan de zijde van de loggia. In de keuken (ca. 4,00 x 2,70m) een recht keukenblok dat is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, combimagnetron, koelkast en een vriezer. Via de keuken heeft u ook toegang tot de loggia. Nagenoeg alle wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

De ruime ouderslaapkamer (ca. 4,20 x 4,00m) ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft een groot raam dat zorgt voor voldoende lichtinval. De tweede slaap-/werkkamer (ca. 2,94 x 2,49m) ligt aan de straatzijde. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,51 x 2,26m) is voorzien van een douche, ligbad, wastafel met planchet/spiegel en een wandcloset. De aparte toiletruimte (ca. 1,20 x 0,90m) in de hal heeft een wandcloset en een fonteintje. Tot slot is er nog een aparte cv-ruimte (ca. 0,92 x 2,00m) met Remeha HR-cv (ca. 2015) en de aansluiting voor wasmachine en/of droger.

First floor

Hoofdentree aan de Nieuwstraat met hierachter de centrale ontvangsthal met de postboxen, het trappenhuis naar de bovenliggende etages en de lift. Het complex beschikt over een bellenpaneel met een videofoonsysteem. In het verlengde van de ontvangsthal is de liftinstallatie met telescoopdeuren.

Het appartement ligt op de eerste woonlaag. Achter de entree bij het appartement een L-vormige hal (ca. 4,50 x 3,20 x 1,30m) met direct rechts de meterkast (.. groepen/ ..x aardlek) en de toegang naar de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer, de toiletruime en de ruimte voor het witgoed en de cv. De heldere woonkamer (ca. 8,36 x 5,00m) is ruim van opzet en kijkt aan de voorzijde uit op het levendige en gezellige dorpscentrum. Aan de achterzijde in de woonkamer is de toegang tot de zongunstig gelegen loggia (zuid/ ca. 3,93 x 2,80m) en de keuken. Het zitgedeelte van de woonkamer is aan de straatzijde en het eetgedeelte aan de zijde van de loggia. In de keuken (ca. 4,00 x 2,70m) een recht keukenblok dat is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. Via de keuken heeft u ook toegang tot de loggia.

De ruime ouderslaapkamer (ca. 4,20 x 4,00m) ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft een groot raam dat zorgt voor voldoende lichtinval. De tweede slaap-/werkkamer (ca. 2,94 x 2,49m) ligt aan de straatzijde. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,51 x 2,26m) is voorzien van een douche, ligbad, wastafel met wastafelmeubel en spiegel en een wandcloset. De aparte toiletruimte (ca. 1,20 x 0,90m) in de hal heeft een wandcloset en een fonteintje. Tot slot is er nog een aparte cv-ruimte (ca. 0,92 x 2,00m) met aansluiting voor wasmachine en/of droger.

Bij het appartement behoort nog een berging en een parkeerplaats.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed