Aanbod

Sold

Sold: Verhuellweg 15, 4819 BL Breda

€275,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 172 m²
Liveable area 110 m²

Note

Op zeer gewilde, geliefde in de woonwijk Boeimeer gelegen ruime hoekwoning met stenen berging, voor-/ achtertuin en garagebox (optioneel).

Op zeer gewilde, geliefde in de woonwijk Boeimeer gelegen ruime hoekwoning met stenen berging, voor-/ achtertuin en garagebox (optioneel). De woning heeft o.a.: een ruime L-vormige ontvangsthal, toiletruimte, voorraadkelder, keuken, doorzonwoonkamer met tuindeuren, 3-tal slaapkamers (slaapkamer met frans-balkon), ruime badkamer en een bergzolder die geschikt is om hier een extra slaap-/ of werkkam... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1953
  Status Sold
  Offered since 19 January 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05272
Asking price €275,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 19 January 2018
Last updated 14 June 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1953
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 172 m²
Effective area 110 m²
Content 350 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Near highway
Near public transport
Near school
Type Front yard
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler HR Combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Central heating
Parking Garagebox
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Op zeer gewilde, geliefde in de woonwijk Boeimeer gelegen ruime hoekwoning met stenen berging, voor-/ achtertuin en garagebox (optioneel). De woning heeft o.a.: een ruime L-vormige ontvangsthal, toiletruimte, voorraadkelder, keuken, doorzonwoonkamer met tuindeuren, 3-tal slaapkamers (slaapkamer met frans-balkon), ruime badkamer en een bergzolder die geschikt is om hier een extra slaap-/ of werkkamer te creëren. De zongunstige achtertuin van ca. 10m diep ligt heerlijk op zuidoost en de riante ca. 5m diepe voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. De garagebox (voorzien van elektra) bevindt zich direct naast de woning. Parkeren kan altijd voor- of in de garage of op de gratis parkeervakken in de straat. Het levendige stadscentrum, de gezellige Ginnekenmarkt, scholen en het mastbos bevinden zich op geringe afstand van de woning. Maar ook uitvalswegen als de A16 en A27 liggen op enkele minuten afstand. Boeimeer is een kindvriendelijke wijk en het is extra aangenaam wonen hier door de vele faciliteiten in de nabijheid van de woning. Geen wonder dat het hier zo gewild en prettige wonen is. Bouwjaar woning ca. 1953, inhoud ca. 350m³ en perceel groot 150m². (Pand nr. 05272)

Optioneel garagebox: perceel groot 22m²/ bouwjaar ca. 1964/ vaste koopsom € 20.000,- k.k.
Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een ruime L-vormige ontvangsthal (ca. 3,95 x 2,10 x 1,15m). Direct links de trapopgang naar de eerste verdieping met hieronder een voorraadkelder en hier bevindt zich ook de gas-/ en elektrameter (4 groepen/ 1x aardlek). Aansluitend is er een deels betegelde toiletruimte met staand closet/fonteintje. In het verlengde van de hal is de toegangsdeur naar de keuken (ca. 2,90 x 2,62m) met een recht keukenblok die voorzien is van een gaskookplaat/- afzuigkap en spoelbak. Aan de overzijde is een keukenblad met bovenkastjes, een losse koel-vriescombi en de aansluiting voor de wasmachine. In een van de keukenkastjes is een gasboiler die zorgt voor het warmwater in de woning. Via de keuken toegang naar de achtertuin. De woonkamer is bereikbaar via de hal. De gezellige doorzon woonkamer is ca. 7,00m lang en c. 3,75m breed. Het zitgedeelte is aan de straatzijde en het eetgedeelte bij de openslaande tuindeuren. Op de vloer in de woonkamer ligt tapijt en de wanden zijn afgewerkt met granol. Bij de tuindeuren (achtergevel), achterdeur en het keukenraam zijn rolluiken. Verder is er bij de achtergevel nog een zonnescherm over de volle breedte.

First floor

Eerste verdieping: Een L-vormige overloop (ca. 2,80 x 1,09 x 2,13m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 4,04 x 3,20m/ 2,80 x 2,85m en 3,75 x 2,90m. De kleinste slaapkamer heeft een vaste kastenwand. Alle slaapkamers hebben tapijt als vloerafwerking, behangwanden en zachtboard of gipsplaten als plafondafwerking. De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van zonneschermen. De deels betegelde badkamer (ca. 2,09 x 1,07m) ligt aan de straatzijde en is voorzien van een wastafel met spiegel/planchet, spiegelkastje en heeft een ruime douche. Op de overloop is een vlizotrap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: ruime en volledig beplankte zolder (geschikt voor het maken van extra werk-/ slaapkamer en/of het plaatsen van een dakkapel). Op deze zolder is ook de HR-combi-cv Nefit 2017 (nu alleen in gebruik voor de verwarming in de woning).

Garden

Voor-/ achtertuin, berging en garagebox: de voortuin is hoofdzakelijk bestraat met sierbestrating met aan de straatzijde en gemetselde plantenbak. De achtertuin heeft aan de zijkant een poort met achterom. In de achtertuin een ruim terras en diverse plantenborders. Geheel achter in de tuin een stenen berging (binnenwerks ca. 3,70 x 1,90m) met zadeldak en gedekt met pannen.

Garagebox (optioneel): halfsteens uitgevoerd met kanteldeur en plat dak (eigen kadastraal nummer)

Details

Bouwtechnisch-overig: begane vloer deels hout, deels beton/ verdiepingsvloeren houten balklagen. Woning grotendeels met dubbelglas m.u.v. zijraam woonkamer (voorzetraam), voordeur, keukendeur en badkamer (voorzetraam).

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed