Aanbod

New for sale

For sale: Vijfhagen 8, 4812 XT Breda

€275,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 92 m²

Note

General

Zeer ruim 3-kamer hoekappartement (totaal ca. 92m²) met balkon op het zuiden, eigen parkeerplaats, berging en een lift op een uitstekende/aantrekkelijk locatie de Ettensebaan/Tuinzigtlaan te Breda. Het appartement beschikt o.a. over een L-vormige woonkamer met open keuken bestaande uit een modern en compleet keukenblok in dubbele unit opstelling/ 2-tal slaapkamers van ca. 18m² en 10m², luxe badka... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 2012
  Status Available
  Offered since 04 January 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05333
Asking price €275,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 04 January 2019
Last updated 04 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2012
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Wall
Floor
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 92 m²
Living area 38.13 m²
Kitchen area 4.97 m²
Content 248 m³
Balcony 11.33 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near shopping center
Near highway
Energy consumption
Energy certificate A+
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating District heating
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Definition

Zeer ruim 3-kamer hoekappartement (totaal ca. 92m²) met balkon op het zuiden, eigen parkeerplaats, berging en een lift op een uitstekende/aantrekkelijk locatie de Ettensebaan/Tuinzigtlaan te Breda. Het appartement beschikt o.a. over een L-vormige woonkamer met open keuken bestaande uit een modern en compleet keukenblok in dubbele unit opstelling/ 2-tal slaapkamers van ca. 18m² en 10m², luxe badkamer (ca. 8m²), aparte toiletruimte (ca. 1,35 x 1,02m) en een berging (ca. 1,79 x 1,45m). Het appartement ligt op de tweede verdieping van het nieuwbouwcomplex EASYSTREET. Tevens is het voorzien van een eigen overdekte parkeerplaats op een afgesloten terrein en een berging in het souterrain. Het appartement is volledig geïsoleerd en de verwarming geschied middels een pallet-installatie. Het complex staat slechts op geringe afstand van het centrum van Breda, de woonboulevard, supermarkten alsmede de uitvalswegen. Hier is het ideaal wonen. Bouwjaar ca. 2012/ inhoud ca. 248m³, woonoppervlak ca. 92m² en externe ruimte ca. 4,5m². (Pand nr. 05333)

Ground floor

Aan de Vijfhagen ligt de centrale hal met postboxen en het bellentableau met videofoon. Vanuit deze centrale hal kunt u ook komen bij de parkeerruimtes en de bergingen in het souterrain. Via het trappenhuis of de lift is het appartement op de tweede verdieping bereikbaar. Entree van het appartement met aansluitend de hal, spuitwanden en een laminaatvloer die doorloopt in het gehele appartement m.u.v. de badkamer/toilet. Direct links is de meterkast (7 groepen - 2x aardlek) met aansluitend de luxe en volledig betegelde badkamer (ca. 2,21 x 3,95m) met inloopdouche (regenshower), ligbad, wastafel met wastafelmeubel en een designradiator. Aan de rechterzijde de toiletruimte met wandcloset/fontein. Beide slaapkamers liggen aan de linkerzijde van de hal en in het verlengde is de toegangsdeur naar de ruime L-vormige woonkamer. De sfeervolle, heldere en zonnige L-vormige woonkamer (ca. 5,15 x 6,23 x 2,23m) met open keuken doet ruimtelijk aan. In de open keuken een modern, compleet en strak keukenblok in dubbele unit opstelling met een kunststof werkblad, geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap en een combimagnetron. Via de woonkamer is ook het zongunstig gelegen balkon (zuid / ca. 5,15 x 2,20m) bereikbaar.

Details

Berging-parkeerplaats: de berging ca. 4,5m² ligt in het souterrain van het complex en biedt ruimte voor het stallen van o.a. bijvoorbeeld een 2-tal fietsen. De oprit naar de parkeerplaats(en) heeft een elektrisch hek en hierachter is uw overdekte parkeerplaats.

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedragen ca. € 137,- per maand. Deze servicekosten voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex.
Mocht u interesse hebben in deze woning maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht.... bel dan zeker even met ons kantoor voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling!

De koper betaalt € 1.900,- aan makelaarskosten voor de diensten van Zopfi Makelaardij (Meer informatie hierover zie onze site www.zopfi-makelaardij.nl of neem contact op met een van onze makelaars). Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed