Aanbod

Sold

Sold: Vijfhagen 8, 4812 XT Breda

€270,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 92 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer ruim 3-kamer hoekappartement (totaal ca. 92m²) met balkon op het zuiden, eigen parkeerplaats, berging en een lift op een uitstekende/aantrekkelijk locatie de Ettensebaan/ Tuinzigtlaan te Breda. Het appartement beschikt o.a. over een L-vormige woonkamer met open keuken bestaande uit een modern en compleet keukenblok in dubbele unit opstelling/ 2-tal slaapkamers van ca. 18m² en 10m², luxe b... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 2012
  Status Sold
  Offered since 06 January 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05389
Asking price €270,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 06 January 2020
Last updated 23 March 2020
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2012
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Effective area 92 m²
Living area 38.13 m²
Kitchen area 4.97 m²
Content 248 m³
Balcony 11.33 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near shopping center
Energy consumption
Energy certificate A+
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating District heating
Heating Pellet stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bath
Sink
Walkin shower
Washbasin furniture
Parking Parking lot
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Definition

Zeer ruim 3-kamer hoekappartement (totaal ca. 92m²) met balkon op het zuiden, eigen parkeerplaats, berging en een lift op een uitstekende/aantrekkelijk locatie de Ettensebaan/ Tuinzigtlaan te Breda. Het appartement beschikt o.a. over een L-vormige woonkamer met open keuken bestaande uit een modern en compleet keukenblok in dubbele unit opstelling/ 2-tal slaapkamers van ca. 18m² en 10m², luxe badkamer (ca. 8m²), aparte toiletruimte (ca. 1,35 x 1,02m) en een berging (ca. 1,79 x 1,45m). Het appartement ligt op de tweede verdieping van het nieuwbouwcomplex Easystreet. Het gewilde Easystreet-complex is in 2012 opgeleverd en biedt een optimale isolatie. Tevens beschikt het complex over een centrale pellet-installatie ten behoeve van de verwarming en zonnepanelen voor de algemene stroomvoorziening. Dit alles om o.a. ook de woonlasten tot een minimum te reduceren. Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats in de overdekte parking op het afgesloten terrein. De berging bevindt zicht in het souterrain. In de directe nabijheid bevinden zich diverse onderwijsinstellingen, supermarkten, openbaar vervoer, de woonboulevard en sportfaciliteiten. Het stadscentrum van Breda alsmede het NS Station ligt op slechts een 5-tal fietsminuten. De belangrijkste in- en uitvalswegen (A58 en A16) zijn uitstekend bereikbaar. Hier is het ideaal wonen. Bouwjaar ca. 2012/ inhoud ca. 248m³, woonoppervlak ca. 92m² en externe ruimte ca. 4,5m². (Pand nr. 05389)

Ground floor

Zeer ruim 3-kamer hoekappartement (totaal ca. 92m²) met balkon op het zuiden, eigen parkeerplaats, berging en een lift op een uitstekende/aantrekkelijk locatie de Ettensebaan/ Tuinzigtlaan te Breda. Het appartement beschikt o.a. over een L-vormige woonkamer (ca. 32m²) met open keuken bestaande uit een modern en compleet keukenblok in dubbele unit opstelling/ 2-tal slaapkamers van ca. 18m² en 10m², luxe badkamer (ca. 8m²), aparte toiletruimte (ca. 1,35 x 1,02m) en een berging (ca. 1,79 x 1,45m). Het appartement ligt op de tweede verdieping van het nieuwbouwcomplex Easystreet. Het gewilde Easystreet-complex is in 2012 opgeleverd en biedt een optimale isolatie. Tevens beschikt het complex over een centrale pellet-installatie ten behoeve van de verwarming en zonnepanelen voor de algemene stroomvoorziening. Dit alles om o.a. ook de woonlasten tot een minimum te reduceren. Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats in de overdekte parking op het afgesloten terrein. De berging bevindt zicht in het souterrain. In de directe nabijheid bevinden zich diverse onderwijsinstellingen, supermarkten, openbaar vervoer, de woonboulevard en sportfaciliteiten. Het stadscentrum van Breda alsmede het NS Station ligt op slechts ca. een 5-tal fietsminuten. De belangrijkste in- en uitvalswegen (A58 en A16) zijn uitstekend bereikbaar. Hier is het ideaal wonen. Bouwjaar ca. 2012/ inhoud ca. 248m³, woonoppervlak ca. 92m² en externe ruimte ca. 4,5m². (Pand nr. 05333)

Aan de Vijfhagen ligt de centrale hal met postboxen en het bellentableau met videofoon. Vanuit deze centrale hal kunt u ook komen bij de parkeerruimtes en de bergingen in het souterrain. Via het trappenhuis of de lift is het appartement op de tweede verdieping bereikbaar. Entree van het appartement met aansluitend de hal, spuitwanden en een laminaatvloer die doorloopt in het gehele appartement m.u.v. de badkamer/toilet. Direct links is de meterkast (7 groepen - 2x aardlek) met aansluitend de luxe en volledig betegelde badkamer (ca. 2,21 x 3,95m) met inloopdouche (regenshower), ligbad, wastafel met wastafelmeubel en een designradiator. Aan de rechterzijde de toiletruimte met wandcloset/fontein. De sfeervolle, heldere en zonnige L-vormige woonkamer (ca. 5,15 x 6,23 x 2,23m) met open keuken doet ruimtelijk aan. In de open keuken een modern, compleet en strak keukenblok in dubbele unit opstelling met een kunststof werkblad, geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap en een combimagnetron. Via de woonkamer is ook het zongunstig gelegen balkon (zuid / ca. 5,15 x 2,20m) bereikbaar. Beide slaapkamers (6,12 x 3,00m en 4,99 x 2,05m) liggen aan de linkerzijde van de hal en in het verlengde is de toegangsdeur naar de ruime L-vormige woonkamer.

Details

Berging-parkeerplaats: de berging ca. 4,5m² ligt in het souterrain van het complex en biedt ruimte voor het stallen van o.a. bijvoorbeeld een 2-tal fietsen. De oprit naar de parkeerplaats(en) heeft een elektrisch hek en hierachter is uw overdekte parkeerplaats.

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedragen ca. € 137,- per maand. Deze servicekosten voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex. Indicatie stroomverbruik per maand: 24 euro/ stookkosten ca. 57 euro.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed