Aanbod

For sale: Sionkloosterlaan, 2930 Brasschaat

€1,150,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 6,900 m²
Liveable area 400 m²

Note

General

TOPLOCATIE: Zeer fraaie villa met inpandige garage, met binnenzwembad op een riant perceel van 6.900m² aangelegd met parktuin en een woonoppervlak van ca. 400m². De villa staat op een van de meest aantrekkelijke en gewilde locaties te Brasschaat. Rondom de villa optimale privacy met aan de achterzijde bosgebied. De villa heeft o.a.: een statige ontvangsthal met ruime garderobe met spiegelwand / to... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, villa, detached house
  Construction period 1989
  Status Available
  Offered since 02 May 2017
 • Location

Features

Offer
Reference number 05230
Asking price €1,150,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 02 May 2017
Last updated 12 September 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1989
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Floor
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 6,900 m²
Effective area 400 m²
Content 1,500 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 9
Outdoors
Location Forest border
On a quiet street
Unobstructed view
Sheltered location
Forested area
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler HR Buderus
Heating source Gas
Year of manufacture 1989
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 17
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Indoor
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a swimming pool Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

TOPLOCATIE: Zeer fraaie villa met inpandige garage, met binnenzwembad op een riant perceel van 6.900m² aangelegd met parktuin en een woonoppervlak van ca. 400m². De villa staat op een van de meest aantrekkelijke en gewilde locaties te Brasschaat. Rondom de villa optimale privacy met aan de achterzijde bosgebied. De villa heeft o.a.: een statige ontvangsthal met ruime garderobe met spiegelwand / toiletruimte / prachtige open trap naar de eerste verdieping / een bureel / een royale en heldere L-vormige living met verlaagde zithoek en prachtig uitzicht op de tuin / een eetkeuken met veel lichtinval en uitzicht op de tuin met gescheiden keukenblok in hoekopstelling, kookeiland met granieten- werkblad- smetplint en wandafwerking en extra kastenwand. In de keuken openslaande tuindeuren naar de tuin / aansluitend een bijkeuken met trap naar de kelder (met o.a. een ontkalker en boiler Boderus) / een tussenportaal met kastenwand en openslaande deuren naar de voortuin / een 2e toiletruimte en de toegang tot de inpandige garage met dubbele garagedeuren. Op deze gehele begane grond ligt een duurzame marmeren vloertegel. Naast het tussenportaal de toegangsdeur naar het binnenbad (groot ca. 10m x 5m, diep ca. 2,20m). Dit is op de foto’s niet zichtbaar omdat deze ruimte momenteel in ingericht als vergaderzaal (zwembad is via luik bereikbaar en doet nu dienst als archief, volledig nog intact maar afgedekt met een houtenvloer). In deze ruimte is een tweede trapopgang naar de eerste verdieping. Bouwjaar villa 1989. (Pand nr. 05230)

• Deze villa wordt door ons aangeboden in samenwerking met Rodenburgh Immobiliën te Brasschaat en Immo-consulent.be te Schilde (BIV geregistreerde makelaars)

First floor

Eerste verdieping: een royale overloop en meerdere slaapkamers alle hoofdzakelijk met een bijzondere en speelse vormgeving hetgeen aansluit en past bij de bouwstijl van het pand. Diverse slaapkamers zijn op dit moment in gebruik als kantoorruimte. Op de eerste verdieping zijn verder nog een 2-tal compleet ingerichte badkamers en een 2-tal toiletgroepen. Op nagenoeg alle de kantoren-slaapkamers duurzame vloerafwerking met massief eiken vloerdelen.

Garden

Parktuin en parkeren: de woning ligt goed gesitueerd op het perceel met geheel rechts (vanaf de oprijlaan gezien) naast de villa een 15-tal parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook voor de dubbele garagedeuren zijn nog een 2-tal parkeerplaatsen. De parktuin heeft diverse bomen, struiken, plantenborders en een super riant gazon rondom de villa zorgt dat voor een ruimtelijke uitstraling van de parktuin. Hier kunt u genieten van de natuur, de rust, de privacy en de fraaie omgeving.

Details

Bouwtechnisch: villa met spouwmuren voorzien van isolatie / geïsoleerd dak en geïsoleerde begane grondvloer / overal dubbele beglazing. In prima staat van onderhoud. Meterkast in de garage.

Extra

Virtual tour

ZonZone

Recently viewed