Aanbod

For sale: Sionkloosterlaan, 2930 Brasschaat

Price on request
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 12,452 m²
Liveable area 800 m²

Note

Villa op toplocatie te Brasschaat, aan de achterzijde grenzend aan bossen met rondom de villa een eigen parktuin en een buitenzwembad.

Villa op toplocatie te Brasschaat, aan de achterzijde grenzend aan bossen met rondom de villa een eigen parktuin en een buitenzwembad. De villa heeft op de begane grond o.a. een riante woonkamer / een royale eetkamer / een ruimte keuken / een biljartkamer met bureel / een 2e bureel nabij de woonkamer met serre / een 3e bureel met bibliotheek en spiltrap naar de wijnkelder / een 2-tal vestiaires (g... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, villa, detached house
  Construction period 1980
  Status Available
  Offered since 05 July 2017
 • Location

Features

Offer
Reference number 05231
Price Price on request
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 05 July 2017
Last updated 06 November 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Roof materials Tiles
Rooftype Composite
Isolations Cavity wall
Surfaces and content
Plot size 12,452 m²
Effective area 800 m²
Content 2,160 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 14 of which (8 bedrooms)
Outdoors
Location Forest border
On a quiet street
Unobstructed view
Sheltered location
Open position
Outside village
Forested area
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 5
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Indoor
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Villa op toplocatie te Brasschaat, aan de achterzijde grenzend aan bossen met rondom de villa een eigen parktuin en een buitenzwembad. De villa heeft op de begane grond o.a. een riante woonkamer / een royale eetkamer / een ruimte keuken / een biljartkamer met bureel / een 2e bureel nabij de woonkamer met serre / een 3e bureel met bibliotheek en spiltrap naar de wijnkelder / een 2-tal vestiaires (garderobes) / een privé inkomhal en een dienstingang. In het gebouw voor de villa is de garage met aparte fietsenstalling, de dienstingang voor de conciërge met de trap naar de eerste verdieping met woonruimte voor de conciërge. Op de eerste verdieping zijn een 6-tal slaapkamers / een vide / een dressing / een wasplaats en een 3-tal badkamers. Aansluitend op de eerste verdieping boven de garages ed. is de woonruimte voor de conciërge met een eigen woonkamer, keuken, 2-tal slaapkamers en een eigen badkamer. De achtertuin ligt op zuidwest en is ruimtelijk ingericht maar heeft ook veel beplanting en bomen en een siertuin. Bij de villa een 2-tal opritten waardoor de villa zowel vanaf de linkerzijde bereikbaar is als van de rechterzijde. De villa staat op 12452m² grond, en heeft een vloeroppervlak van ca., 800m². (Pand nr. 05231)

Om een compleet beeld te verkrijgen van dit vastgoedobject bieden wij serieuze kandidaten graag een uitgebreide rondleiding aan. Dit is alleen mogelijk in overleg met een van onze makelaars Anton Zopfi, Senna-Joy Brons of samenwerkende makelaars Rodenburgh en De Witte én met akkoord van de eigenaar. Na een rondleiding is het mogelijk om plattegronden van de villa te ontvangen. Vooraf worden deze niet verstrekt. Vooraf vindt wel een screening plaats.

EPC certificaat 120170209-0001932752-1 / 236 KWh/m²
Kadastraal Inkomen (KI) € 8.839,-

• Deze villa wordt door ons aangeboden in samenwerking met Rodenburgh Immobiliën te Brasschaat en Immo-consulent.be te Schilde (BIV geregistreerde makelaars)

ZonZone

Recently viewed