Aanbod

Sold

Sold: Dordrechtseweg 2, 4911 AB Den Hout

€465,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 650 m²
Liveable area 145 m²

Note

Uitstekend onderhouden: Fraaie vrijstaande en landelijk gelegen woning met een riante aanbouw over de volle breedte en een vrijstaande garage

Uitstekend onderhouden: Fraaie vrijstaande en landelijk gelegen woning met aan de achterzijde een riante aanbouw over de volle breedte en een vrijstaande garage van 8 x 5m met bergzolder. De woning staat op een erg gewilde locatie met hoofdzakelijk vrijstaande (boerderij)woningen en/of villa’s. Indeling op de eerste woonlaag: een hal/ 2-tal woonkamers (totaal van ca. 36m² en 19m²)/ woonkeuken (ca.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1920
  Status Sold
  Offered since 31 January 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05273
Asking price €465,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 31 January 2018
Last updated 25 April 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1920
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Gambrel
Isolations Roof
Wall
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 650 m²
Effective area 145 m²
Content 450 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 9 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Open position
Outside village
Country side
Near highway
Secluded
Type Back yard
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Combi HR Nefit met boiler / boiler garage
Heating source Gas
Year of manufacture 2000
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Central heating system
Electric boiler
Heating Central heating
Parking Detached stone
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Uitstekend onderhouden: Fraaie vrijstaande en landelijk gelegen woning met aan de achterzijde een riante aanbouw over de volle breedte en een vrijstaande garage van 8 x 5m met bergzolder. De woning staat op een erg gewilde locatie met hoofdzakelijk vrijstaande (boerderij)woningen en/of villa’s. Indeling op de eerste woonlaag: een hal/ 2-tal woonkamers (totaal van ca. 36m² en 19m²)/ woonkeuken (ca. 12m²) met modern keukenblok/ slaap-werkkamer (ca. 12m²)/ tussenportaal naar de badkamer en toiletruimte en een tussenportaal naar een zeer ruime bijkeuken-berging (totaal ca. 22m²). Via het tussenportaal ook de toegang naar de tuinen. Op de tweede woonlaag is een L-vormige overloop met de toegang tot een 3-tal riante slaapkamers waarvan de middelste met een dakkapel. Tot slot is op de derde woonlaag een ruime bergzolder (bereikbaar via vlizotrap). De woning heeft 2 tuinen: eerste tuin direct rechts naast de woning en de tweede tuin ligt rechts naast de garage. Links naast de woning een oprit geschikt voor 1 auto en voor de garage parkeerruimte voor 2 auto’s naast elkaar. Een schitterende (gezins)woning en prima geïsoleerd op een geweldige locatie. De woning staat tussen Den Hout/Made met uitzicht op polderlandschap en op slechts enkele autominuten van belangrijke uitvalswegen als de A59, A16 en A27. Bouwjaar woning ca. 1920/ herbouwd in ca. 1974, inhoud ca. 450m³ en perceel groot 650m². (Pand nr. 05273)

Ground floor

Indeling eerste woonlaag: hal (ca. 1,50 x 1,70m) met een toegangsdeur naar een 2-tal woonkamers van resp. ca. 5,45 x 6,72m en 5,45 x 3,54m. De openslaande tuindeuren en de ramen (alle met geïntegreerde) kruisroedes zorgen voor extra veel lichtinval in deze sfeervolle woonruimtes. In de grootste woonkamer o.a.: een meterkast (8 groepen/krachtstroom), kleine voorraadkast onder de trap naar de 1e verdieping en een mooie schoorsteen met kachel die bijdraagt aan de gezellige sfeer. Alle wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is voorzien van inbouwspots. In de woonkeuken (ca. 4,00 x 3,50m/ bj. ca. 2005) ligt aan de tuinzijde een modern keukenblok bestaande uit 2 units: A) in hoekopstelling met geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en B) unit met een geïntegreerde combimagnetron en extra kastjes. Links in de keuken de deur naar het tussenportaal (ca. 1,30 x 1,00m) met de toiletruimte en de badkamer. De volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,17 x 1,00m) heeft een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. De eveneens volledig mooie betegelde en complete ruime L-vormige badkamer (ca. 2,88 x 3,45 x 1,42m) is voorzien van een ligbad, doucheruimte, wandcloset, wastafel/spiegel, vaste kastjes en een designradiator. Naast de badkamer is de werk-slaapkamer (ca. 3,55 x 3,51m) die zowel vanuit een van de woonkamers als vanuit de badkamer bereikbaar is. Vanuit deze ruimte is ook de naast de woning gelegen oprit bereikbaar. De bijkeuken (2 gedeeltes/ ca. 5,20 x 2,00m en 5,85 x 2,00m) ligt over de volle breedte aan de achterzijde van de woning. Hier is ook de HR combi cv Nefit met boiler bj. ca. 2000. Een gedeelte van de eerste woonlaag heeft vloerverwarming gecombineerd met radiatoren.

First floor

Tweede woonlaag: ruime overloop (ca. 3,55 x 2,95m) met toegang tot een 3-tal riante slaapkamers van respectievelijk groot ca. 5,10 x 3,50m/ 5,10 x 3,60m en 3,40 x 2,40m. Op de overloop een dakraam dat zorgt voor de lichtinval. In de slaapkamers zorgen de ramen in de topgevels voor het lichtinval of de ramen in de dakkapel. De ouderslaapkamer is voorzien van een vaste kast over de volle breedte. Alle slaapkamers en de overloop zijn afgewerkt met een laminaatvloer en glasvezelbehang op de muren. Teven is op de overloop een vlizotrap naar de bergzolder op derde woonlaag.

Second floor

Derde woonlaag: over volle breedte een bergzolder, volledig beplankt (nokhoogte ca. 1,60m.

Garden

Tuinen/garage: bij de tuindeuren een royale tuin (ca. 11.50 x 13,60m) met terras, een breed pad naar de garage, gazon met plantenborders en een fraaie overkapping. Naast de garage een tweede tuin (ca. 7,35 x 7,10m) met een riante speelweide voor de kinderen en enkele fruitboompjes. In beide tuinen is het lang genieten van de privacy en in het bijzonder ook de ruimte. De garage (bouwjaar ca. 1977) met bergzolder ligt tussen beide tuinen in en is in spouw uitgevoerd. Alle kozijnen zijn van hardhout met dubbele beglazing en de afvoeren zitten op het riool. De garage is voorzien van elektra (incl. krachtstroom), koud en warmwater (via elektrische boiler) en verwarming. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond beton, verdiepingsvloeren houten balklagen. Tussen eerste en tweede woonlaag: isolatie. Overal dubbele beglazing (HR++) m.u.v. voordeur en achterdeur bij oprit. Schilderwerk buitenzijde: 2017-2018. Buitengevels woning in ca. 1980 gestuukt. Achterzijde aanbouw gepotdekseld (plus isolatie). Pannen vervangen in ca. 1980. Platte daken zijn van ca. 1990 (bitumen) / Riolering: pvc (en drukriool). Centraal afzuigsysteem bij badkamer en toiletruimte. De Dordrechtseweg met “kinderkopjes” is beschermd straatbeeld.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed