Aanbod

Sold

Sold: Eindsepad 11, 4911 AP Den Hout

€695,000
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Plot size 9,980 m²
Liveable area 150 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Landelijk gelegen woning op bij 1 ha grond met loods/paardenstal (ca. 600m2)

Zeer riante vrijstaande semi bungalow (ca. 490m³) met veldschuur incl. bergzolder (140m²) en loods/paardenstal (ca. 600m²) op zeer royaal perceel van maar liefst ca. 1 ha. De woning is gesitueerd op een gewilde en aantrekkelijke locatie aan de rand van Den Hout. De woning heeft o.a.: een ruime woonkamer (ca. 45m²), gesloten leef keuken (ca. 16m²), bijkeuken (ca. 13m²), slaapkamer op de begane gron... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
  Construction period 1980
  Status Sold
  Offered since 14 February 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05339
Asking price €695,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 14 February 2019
Last updated 26 November 2019
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 9,980 m²
Effective area 150 m²
Living area 40 m²
Kitchen area 16.98 m²
Content 490 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Country side
Near highway
Near school
On a quiet street
Outside village
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2003
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Gas fireplace
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Double sink
Shower
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes

Definition

Zeer riante vrijstaande semi bungalow (ca. 490m³) met veldschuur incl. bergzolder (140m²) en loods/paardenstal (ca. 600m²) op zeer royaal perceel van maar liefst ca. 1 ha. De woning is gesitueerd op een gewilde en aantrekkelijke locatie aan de rand van Den Hout. De woning heeft o.a.: een ruime woonkamer (ca. 45m²), gesloten leef keuken (ca. 16m²), bijkeuken (ca. 13m²), slaapkamer op de begane grond (ca. 14m²) / 3-tal slaapkamers op de eerste verdieping van respectievelijk groot (ca. 31m² - 12m² en 14m², toilet en een royale badkamer (ca. 9m²). De voortuin (noord) en achter-/ en zij-tuin (zuidoost en oost) hebben mooi aangelegde gazonweides, sierbestrating en is voorzien van een vijver. Zoekt u een courant gebouwde (gezins)woning met veel ruimte, dan is dit mogelijk de woning die u zoekt. Bouwjaar woning ca. 1980, inhoud ca. 490m³ en perceel groot 9980m². (Pand nr. 05339)

Ground floor

Indeling begane grond: Entree met overkapping aan de voorzijde van de woning met hierachter een ruime ontvangsthal (ca. 3,00 x 4,14m) met direct rechts de trapopgang naar de eerste verdieping en hieronder de kelder. Links achterin de hal is de meterkast ( 12 groepen/3 aardlek/2 krachtstroom). In de hal een mooie natuurstenenvloertegel en wanden van schoonmetselwerk. Vanuit de keuken, gelegen achter de hal heeft u toegang tot de bijkeuken en de woonkamer. De heldere L-vormige woonkamer (ca. 4,00 x 8,00 x 7,00m) met uitzicht op voor- zij-/ en achtertuin heeft in de achtergevel openslaande tuindeuren. In de woonkamer een moderne gashaard (2003) die zorgt voor een gezellige sfeer. Het plafond in de woonkamer is met schrootjes afgewerkt op de gehele begane grond een natuurstenenvloer. In de leef keuken (ca. 3,50 x 4,85m) een keukenblok in hoekopstelling met een 4-pits keramische kookplaat met oven, ingebouwde frituurpan, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en koelkast. In de keuken uitzicht op de achtertuin. Aansluitend de bijkeuken (ca. 3,00 x 4,50m) met hier de deels betegelde toilet/fontein, aansluiting voor was-/ en droogapparatuur, HR combi Vaillant Exclusief (2003) en de deur naar de tuin. In de hal is ook de toegangsdeur naar de (ouder)slaapkamer op de begane grond (ca. 3,50 x 4,04m) met stuukwanden en een wastafel.

First floor

Eerste verdieping: overloop met vide en toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers, aparte toilet en een riante badkamer. De slaapkamers zijn (ca. 7,93 x 4,00m, 3,50 x 3,68m en 4,25 x 3,50m). de grootste slaapkamer beschikt over een vaste kast over de volle breedte. Op de eerste verdieping overal een houtenvloer en nagenoeg alle wanden afgewerkt met stuukwerk en tevens is op één van de slaapkamers toegang tot bergzolder. De ruime badkamer (2003 ca. 3,20 x 3,00m) met dakkapel (kunststof ca. 2012) heeft een ruime douche, een ligbad, dubbele wastafel met spiegels. Naast de badkamer is de aparte toiletruimte (2003) met staand closet.

Garden

Voor- achter-/ zij-tuin en stal/veldschuur: de ruime voortuin (noord) zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde en is afgesloten met een elektrische poort. De voortuin is voorzien van veel groen blijvende planten, buxus en grindpad. Op het perceel zelf voldoende parkeermogelijkheden. Vanuit de tuindeuren in de achtergevel een mooi speelgazon (zuidoost). Geheel achterin twee maal een weiland (samen ca. 7000m²) en aan de rechterzijde een veldschuur van (ca. 12,14 x 9,13m) met ‘’carport’’ (ca. 6,00 x 9,13m).

Details

Bouwtechnisch-overig: Begane grond en eerste verdiepingsvloer: beton. Dak stal: geïsoleerd. Trespa dakgoten 2003. Op de stal ABC golfplaten, gezien bouwjaar is asbest niet geheel uit te sluiten bij de woning. Stal ca. 1994 en veldschuur ca. 2006. Aparte groep voor de stal. Achterzijde van de woning (woonkamer) rolluiken. Dak achterzijde bedekt met Zonnepanelen (tot 7000 kwh).

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Features by friends

 • Energiezuinig
  3
  Endorser Endorser Endorser
 • Groene omgeving
  3
  Endorser Endorser Endorser
 • Zonnige tuin
  3
  Endorser Endorser Endorser
 • Veel opbergruimte
  2
  Endorser Endorser
 • Fijne lichtinval
  2
  Endorser Endorser
 • Vrij uitzicht
  2
  Endorser Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  2
  Endorser Endorser

What friends have to say

Recently viewed