Aanbod

Sold

Sold: Dorpsstraat 20, 4924 BE Drimmelen

€375,000
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Plot size 229 m²
Liveable area 150 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer courante, 2/1 kap woning met garage (4 verdiepingen) met fraai aangelegde achtertuin en achterom op mooie locatie, zo niet een van de mooiste en levendigste locaties te Drimmelen. Vanaf de woning is het slechts een kleine oversteek naar de nieuwe Jachthaven te Drimmelen. De woning heeft o.a. op de begane grond een royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 52m²) met bij de keuken een bordes... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, mansion, semi-detached house
  Construction period 1999
  Status Sold
  Offered since 03 September 2016
 • Location

Features

Offer
Reference number 05191
Fixed price €375,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 03 September 2016
Last updated 11 May 2019
Construction
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1999
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 229 m²
Effective area 150 m²
Content 660 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Harbour area
On a quiet street
Open position
Unobstructed view
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Remeha HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Zeer courante, 2/1 kap woning met garage (4 verdiepingen) met fraai aangelegde achtertuin en achterom op mooie locatie, zo niet een van de mooiste en levendigste locaties te Drimmelen. Vanaf de woning is het slechts een kleine oversteek naar de nieuwe Jachthaven te Drimmelen. De woning heeft o.a. op de begane grond een royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 52m²) met bij de keuken een bordes met trap naar de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn o.a. een 3-tal ruime slaapkamers (groot ca. 19m² / 2x ca. 13m²) en een royale badkamer (ca. 7m²). Op de tweede verdieping is een grote bergzolder (ca. 60m² / nokhoogte ca. 2,50m) over de volle lengte van de woning. In het souterrain (benedenwoning) is een compleet woongedeelte gecreëerd met woonkamer-/ en een 4e slaapkamer (totaal 42m²), een aparte toiletruimte, een keukentje en een berging van ca. 6m². Vanuit het souterrain is ook de achtertuin bereikbaar. De zonnige en door tuinarchitect ontworpen achtertuin (ca. 12m diep en 8m breed) ligt heerlijk op zuid. Hier is ook de garage (ca. 5,20 x 2,85m) die bereikbaar is vanuit de achtertuin en via het (zij)straatje Boomgaard dat bijna tot achter de woning loopt. Voor de garage een parkeerplek en naast de garage een poort met achterom. De woning is optimaal geïsoleerd, heeft overal hardhouten kozijnen met isolerende dubbele beglazing. Laat u verrassen door de fantastische ruimte binnen in de woning of de privacy in de achtertuin en uiteraard de bijzonder aantrekkelijke locatie. Bouwjaar 1996, inh. woning ca. 660m³ en perceel groot 229m². (Pand nr. 05191). DE PRIJS IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS.

(Doordat de souterrain meerdere voorzieningen heeft is deze woning geschikt voor dubbele bewoning)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan voorzijde van de woning met hierachter de ontvangsthal (ca. 1,00 x 4,20m) met direct links de garderobe met hierachter de meterkast (6 groepen / 2x aardlek). Aansluitend de betegelde toiletruimte (ca. 1,20 x 0,90m) met wandcloset en fonteintje en vervolgens de trapopgang naar de eerste verdieping en de trap naar het souterrain. In de hal een tegelvloer die doorloopt tot in de woonkamer en de open keuken die geheel voorzien is van vloerverwarming in combinatie met radiatoren. In het verlengde van de hal de toegangsdeur naar de riante, sfeervolle en heldere L-vormige woonkamer met open keuken (totaal ca. 52m² / afmetingen ca. 10,20 x 6,00 x 4,00m). Deze ruimte is in opdracht van de huidige eigenaar tijdens de bouw nagenoeg geheel open gemaakt en de bijkeuken is vervallen en toegevoegd aan de keuken. Hierdoor is een extra ruimtelijke indeling ontstaan. Het zitgedeelte in de woonkamer is aan de straatzijde en het eetgedeelte nabij de keukeninrichting geheel achter in de woonkamer. Gezien de grootte van deze woonruimte zijn ook andere varianten van inrichting zeker mogelijk. In de woonkamer zijn net als nagenoeg in de gehele woning alle wanden strak afgewerkt met stucwerk. In de keuken een keukenblok in hoekopstelling met hoofdzakelijk losse apparatuur en de toegangsdeur naar het bordes met trap naar de achtertuin. De vele ramen op de begane vloer zorgen voor een warme en huislijke uitstraling.

First floor

Indeling eerste verdieping: speelse overloop (ca. 2,30 x 1,40m) met toegang tot een 3-tal fraai afgewerkte en ruime slaapkamers en de royale badkamer. Twee (kinder)slaapkamers liggen aan de zijde van de achtertuin en de ouderslaapkamer aan de straatzijde. Alle slaapkamers hebben een vaste tafel (eigen ontwerp van de eigenaar). Ook hier zorgen de ramen voor extra lichte verblijfruimtes. De slaapkamers en de overloop hebben alle strak gestucte muren en tapijt als vloerafwerking. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 6,50 x 3,00m en (2x) ca. 4,64 x 2,95m. De complete badkamer (ca. 2,30 x 2,94m) is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een douche, een ligbad, wandcloset en wastafel met wastafelmeubel - spiegel en planchet. Op de overloop via een vlizotrap toegang tot de tweede verdieping.

Second floor

Indeling tweede verdieping: ruime bergzolder (ca. 10,00 x 6,00m) over de volle lengte van de woning. Hier is tevens het centrale afzuigsysteem en de cv combi HR Remeha 2011-2012.

Other floors

SOUTERRAIN:
Souterrain-benedenwoning: via de vaste trap in de hal toegang tot het souterrain met bij de trap een portaal met toegang tot de volgende ruimtes: keukentje, berging, toilet en de grote open woonkamer met slaapkamer. In het keukentje (ca. 2,15 x 2,10m) een keukenblok met wastafel, spoelbak en bovenkastjes. Dit is tevens de natte ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. Aansluitend een berging (ca. 2,50 x 2,30m). De betegelde toiletruimte (ca. 1,20 x 1,05m) met wandcloset bevindt zich direct links naast de trap. De royale woonkamer met open slaapkamer (totaal ca. 7,00 x 6,00m) heeft een zitgedeelte aan de achterzijde, een eetgedeelte vooraan en direct naast de ingang rechts het slaapgedeelte. Bijzondere ruimte met alle voorzieningen op een etage. Het lange smalle raam in de zijgevel zorgt hier voor de lichtinval. Verder is er een deur die direct uitkomt in de achtertuin.

Garden

Voor- achtertuin en garage: aan de voorzijde van de woning (nabij de voordeur) is een bordes c.q. verhoogd platform met een aantal treden met toegang tot de hoofdingang. De fraai aangelegde achtertuin ligt heerlijk zongunstig en heeft meerdere terrassen: o.a. een terras direct onder de trap naar de begane grond en een terras bij de plantenbak. Verder heeft de tuin meerdere borders met veelal vaste planten, struiken en bomen zoals o.a. bolacacia’s en een parapluboom (plataan). Door het vele straatwerk is de tuin redelijk onderhoudsvriendelijk aangelegd. En niet minder belangrijk: de tuin heeft veel privacy. Achter in de tuin is de garage met plat dak (halfsteens uitgevoerd) met kanteldeur aan de straatzijde (Boomgaard) en een toegangsdeur in de achtertuin. Naast deze garage een breed pad met poort en achterom.

Details

Bouwtechnisch-overig: souterrain, begane grond en eerste verdieping: beton / tweede verdieping: balklaag. Er is geen kruipruimte. Tussen de geschakelde woningen een ankerloze spouwmuur. Woning uitgevoerd met spouw van 12cm breed en met isolatie. Dak woning en vloer souterrain geïsoleerd. Buitenschilderwerk van ca. 2014. Riolering: pvc. Naast woning drainage. Buienkraantje bij buitengevel achtertuin, afsluiten in souterrain

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed