Aanbod

Sold

Sold: Geerkade 5N, 4871 CK Etten-Leur

€230,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 85 m²

Note

Instapklaar en fraai 3-kamer appartement (2e verdieping) met een eigen parkeerplaats en berging in parkeerkelder op erg gewilde locatie

Instapklare en fraai 3-kamer appartement (tweede verdieping) met een eigen parkeerplaats en berging in parkeerkelder op erg gewilde en aantrekkelijke locatie te Etten-Leur. Het appartement heeft o.a. een sfeervolle woonkamer met open woonkeuken van totaal ca. 33m²met een luxe keukeninrichting (ca. 2012), een 2-tal ruime slaapkamers van resp. groot ca. 14m² en 10m², mooie badkamer (ca. 2016) van ca... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 2009
  Status Sold
  Offered since 07 May 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05293
Asking price €230,000
Service costs €136
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 May 2018
Last updated 05 July 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2009
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Wall
Floor
Anchor free cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 85 m²
Content 230 m³
Surface area other inner rooms 8 m²
Balcony 4.5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of balconies 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near shopping center
Near public transport
Near school
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Nefit HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Underground garage
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Instapklare en fraai 3-kamer appartement (tweede verdieping) met een eigen parkeerplaats en berging in parkeerkelder op erg gewilde en aantrekkelijke locatie te Etten-Leur. Het appartement heeft o.a. een sfeervolle woonkamer met open woonkeuken van totaal ca. 33m²met een luxe keukeninrichting (ca. 2012), een 2-tal ruime slaapkamers van resp. groot ca. 14m² en 10m², mooie badkamer (ca. 2016) van ca. 5,50m², royale inpandige berging van ca. 8m² en een inpandig balkon (loggia/ ca. 4,5m²) met o.a. vrij uitzicht op het haventje. Op de gehele verdieping ligt een duurzame laminaatvloer met v-groef (ca. 2016) en nagenoeg alle wanden zijn afgewerkt met strak stucwerk. Het appartement is optimaal geïsoleerd, heeft overal hardhouten kozijnen met isolerende HR++ dubbele beglazing en ramen van het type draai-kiepsysteem. Het complex zelf is zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde luxe afgewerkt en op de binnenplaats kijk je uit over de galerijen en het fraaie “groene” plat dak met ecologische dakbedekking. Het schoonmetselwerk aan de buitenzijde van het complex met verschillende kleuren baksteen in de gevels en het schoonmetselwerk aan de binnenzijde bij de galerij (eveneens in verschillende kleurstelling) doen gastvrij, warm en vriendelijk aan. Het complex Boeieraak ligt in het levendige en oude dorpscentrum. De aanwezigheid van een gevarieerd winkelaanbod zoals o.a. de Jumbo, Kruitvat en een warme bakker op zeer geringe loopafstand maken het wonen hier bijzonder aantrekkelijk. Bouwjaar 2009, vloeroppervlak ca.85m² (incl. balkon, excl. parkeerplaats en berging). (Pand nr. 05293)

Hoofdentree complex ligt aan de Geerkade met hierachter de centrale ontvangsthal. Bij de hoofdentree het intercom-/ videosysteem en binnen in de centrale hal de postboxen. In het verlengde van de hal de lift met telescoopdeuren en het trappenhuis naar de verschillende verdiepingen. Alle trappenhuizen zijn afgesloten ruimtes.

Ground floor

Indeling appartement: entree aan de open, overdekte galerij met hierachter een ruime hal met direct rechts de meterkast (4 groepen/ 2x aardlek). Via deze hal zijn alle ruimtes van het appartement bereikbaar. In de hal ligt een mooie grijskleurige laminaatvloer met v-groef die doorloopt over de gehele verdieping (m.u.v. de natte ruimtes). Hierdoor ontstaat een rustige uitstraling van het appartement. De beide slaapkamers liggen direct aan de zijde van de galerij. De ouderslaapkamer (ca. 4,50 x 3,07m) is ruim van opzet, heeft wanden van glad stucwerk en een groot raam dat zorgt voor meer dan voldoende daglicht. De tweede slaapkamer (ca. 3.34 x 2,92m) wordt gebruikt als logeer-werkkamer en heeft behang als wandafwerking. Naast de ouderslaapkamer is de volledig betegelde badkamer (ca. 3,07 x 1,78m) met moderne inloopdouche met shower/ losse sproeier en lijngoot, wastafel met wastafelmeubel, spiegel en planchet en een designradiator. Aan de overzijde van de badkamer is de L-vormige berging (ca. 2,92 x 2,89 x 2,02) met hier de aansluiting voor de wasmachine en droger, het centrale afzuigsysteem en de HR-combi cv Nefit (2009). Ook hier ligt keurig de laminaatvloer doorgetrokken. Zelden komen we in een appartement een inpandige berging tegen met zoveel (berg)ruimte. Net voor de toegangsdeur naar de woonkamer-keuken ligt de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,30 x 0,95m) met wandcloset en fonteintje.

De heldere en gezellige woonkamer (ca. 5,06 x 4,90m) met open keuken (ca. 3,54 x 2,90m) is speels van opzet. In de woonkamer een ruim zitgedeelte met aan de straatzijde een frans balkon met dubbel openslaande deuren en de toegangsdeur naar de loggia (ca. 2,91 x 1,50m). Aansluitend de woonkeuken (ca. 3,54 x 2,91m) met modern en compleet keukenblok in hoekopstelling (ca. 2012) met soft-close lades en geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser (nw. 2017), 5-pits gaskookplaat met afzuigkap (koolstoffilters), hete lucht oven en een apothekerskast. Tussen de leefkeuken en de loggia een grote raampartij die zorgt voor de lichtinval in de keuken. In de loggia fraai uitzicht op de brede straat met veel groen en het haventje op de hoek. Hier is het heerlijk en rustig genieten van de omgeving.

De parkeerplaats en de berging in de parkeerkelder zijn bereikbaar via een oprit bij de parkeerplaatsen van de Jumbo. De parkeerplaats heeft een eigen nummer (nr. 28/ ligt op een hoek nabij de ingang naar de berging en de trap en lift naar de verdiepingen. De berging is ruim en biedt meer dan voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van een 2-tal fietsen.

Details

Bouwtechnisch/overig: verdiepingsvloeren beton/ ramen bij woonkamer voorzien van zgn. suskasten (ventilatieroosters met extra verhoogde geluidswering). De bewoners van het appartementencomplex hebben een actieve Vereniging van Eigenaren (beheer door Ibotec uit Boxtel). De servicekosten bedragen € 136,00 per maand incl. garage en het jaarlijks onderhoud van de centrale verwarming. In de servicekosten zit o.a. ook de opstalverzekering. De appartementen hebben degelijk en inbraakpreventief hang- en sluitwerk. Jaarrekening en meerjarenbegroting, notulen jaarvergadering en het huishoudelijk reglement zijn beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed