Aanbod

Sold

Sold: Strijenlaan 27, 4931 HE Geertruidenberg

€267,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 294 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Courante en ruime 2/1 kap woning met aanbouw, garage en een fantastische royale groene achtertuin (ca. 16m diep/ 8m breed) op het zuidwesten aan rustig doorgaande weg. De woning staat op een erg gewilde en aantrekkelijk locatie met hoofdzakelijk vergelijkbare 2/1 kappen en vrijstaande woningen. Indeling woning op de begane grond o.a.: ontvangsthal met toiletruimte, een gezellige en ruime L-vorm... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1965
  Status Sold
  Offered since 28 July 2020
  Offered since 28 July 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05418
Asking price €267,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 28 July 2020
Last updated 02 November 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1965
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 294 m²
Effective area 120 m²
Kitchen area 9.3 m²
Content 330 m³
Surface area external, linked storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler HR Combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Parking Detached stone
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Geertruidenberg A 1475
Area 294 m²

Description

Courante en ruime 2/1 kap woning met aanbouw, garage en een fantastische royale groene achtertuin (ca. 16m diep/ 8m breed) op het zuidwesten aan rustig doorgaande weg. De woning staat op een erg gewilde en aantrekkelijk locatie met hoofdzakelijk vergelijkbare 2/1 kappen en vrijstaande woningen. Indeling woning op de begane grond o.a.: ontvangsthal met toiletruimte, een gezellige en ruime L-vormige woonkamer (ca. 31m²) en een gesloten leefkeuken (ca. 9,5m²). Op de eerste verdieping zijn een 3-tal ruime slaapkamers van respectievelijk groot ca. 6,5m/ 11,3m² en 12,5.m² en een badkamer (ca. 3,1m²). De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap met hier de voorzolder en een 4e zolderslaapkamer. Bijzonder is de zeer ruime achtertuin met vrij uitzicht en veel privacy. De woning is in spouw uitgevoerd (na-geïsoleerd) en heeft een gedeeltelijk dubbele beglazing. Kozijnen zijn uitgevoerd in hout en/of aluminium. De Plus supermarkt en een basisschool liggen op loopafstand. maar ook op ca. 10 minuten loopafstand staat u op de historische Markt van Geertruidenberg met winkels en terrasjes. Maar ook belangrijke uitvalswegen als de A27 en A59 liggen op slechts enkele autominuten. Zoek u een courant gebouwde gezinswoning, die u naar eigen smaak kan moderniseren, dan is dit mogelijk de woning voor u. Bouwjaar woning ca. 1965, inhoud ca. 330m³ (excl. garage-/berging) en perceel groot 294m². (Pand nr. 05418)

Ground floor

Indeling begane grond: Entree aan de zijkant van de woning met hierachter een L-vormige hal (ca. 1,35x 2,10x 3,70m) met direct rechts de meterkast ( 9 groepen/ geen aardlek). Links is de trapopgang naar de eerste verdieping en aansluitend de deels betegelde toiletruimte (ca.0,95x 1,14m) met staand closet en een fonteintje. In de hal zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz en een tegelvloer als vloerafwerking. In het verlengde van de hal is de toegangsdeur naar de L-vormige woonkamer. De ruime woonkamer (ca. 3,82 x 6,43 x 6,04m) heeft een parketvloer, wanden afgewerkt met spachtelputz en een stucwerk plafond. In de woonkamer een sfeervolle haard. De grote ramen in de woonkamer zorgen voor meer dan voldoende lichtinval en het raam aan de achterzijde biedt fijn uitzicht op de riante achtertuin. Aansluitend is de leef keuken (aanbouw ca. 1974/ ca. 3,29 x 2,84m) bestaande uit een dubbele unit. Een recht keukenblok met bovenkastjes, 4-pits keramische kookplaat, oven, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en een koelkast. Aan de overzijde extra kastjes en een geïntegreerde vriezer. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,70 x 1,00m) met een vaste kast, en toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn groot ca. 2,37 x 2,76m/ 3,40 x 3,33m en 3,78 x 3,33m. Deze kamers hebben alle behangwanden, plafonds van zachtboard tegels en tapijt als vloerafwerking. Een tweetal slaapkamers beschikt over een vaste kast. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,09 x 1,50m) ligt aan de straatzijde en heeft een staand closet, wastafel met planchet/spiegel en een ruime inloopdouche. De ventilatie is via een uitzetraam. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 2,10 x 1,42m) met aansluitend een 4e (slaap)kamer (ca. 2,10 x 3,26m). Zowel op de voorzolder en de (slaap)kamer een (klein/ oud) dakraam. Ook hier tapijt als vloerafwerking.

Garden

Tuin en garage-berging: In de royale groene achtertuin is een ruim terras direct achter de woning. Verder in de achtertuin een speelweide met aan de zijkanten plantenborders met diverse vaste planten en veelal groenblijvende struiken en bomen. achtertuin heeft veel privacy. De garage (ca. 7,20 x 2,91) heeft aan de voorzijde een openslaande deuren en een tweetal deuren naar de achtertuin. In de garage is ook de HR Combi CV (2006). In de garage is verwarming en warm/koud water.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond deels hout, deels beton/ eerste verdiepingsvloer: beton, tweede verdiepingsvloer: houten balklaag. Kruipruimte onder woonkamer, mangat bij raam achterzijde. Aanbouw (keuken) 1974. Buitenkraan bij de achtergevel van de woning. Schilderwerk 2013/2014. Dak aanbouw is in ca. 2005 vervangen door nieuw bitumen dak. Goten van de woning zijn in ca. 2005 vervangen.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed